שלום לכם!!!אנונימי (פותח)
שלום ח'ברה!... מה קורה איתכם? מקווה שהכל טוב אצלכם...
 בכול אופן יש אחד שעוד לא טוב לו.... האמת ש..3 שנים לא טוב לו !!!
רציתי לשתף אתכם במשהו שכבר מציק לי הרבה זמן....
אולי גם לחלק מכם זה גם נוגע ללב.....
 גלעד שליט!!!
אני כבר הרבה זמן חושבת על זה, שומעת בטלויזיה כול פעם מחדש " גלעד כבר אלף ושלוש מאות [וכו'] ימים בשבי בעזה..." וזה מצמרר אותי כל פעם מחדש !!!
רואים כול כמה ימים הפגנות אוהלות מחאה אירועים תמונות והכול בשבילו... בשביל שסוף סוף הממשלה תזיז קצת את עצמה ,תעשה כמה שיותר בשבילו,בשביל שיצא לחופש....שיחזור הביתה שיגיע למשפחה שלו שיקבל חיבוק של אבא של אמא..,
שמחכים לו כבר 3 שנים.....
ואני יגיע לעיקר,למרות שיש לי עוד הרבה מה להוסיף....

תגידו לי אתם!,כן אתם שמה ..כן,כן ,אתם שקוראים את זה עכשיו !!!
 תסבירו לי אתם,למה ? למה? ושוב למה? למה אתם לא משתתפים בזה
 אתם הנוער שמראה כ"כ לעמ"י מיהו! שכ"כ יודע לבטא את עצמו בהפגנות נגד עקירת ישובים,למען יהונתן פולארד (!) ועוד דברים!!! תגידו לי איפה אתם עכשיו ?!איפה?! עוד לא ראיתי הפגנה אחת! אחת למענו, שהפגינו מהציבור שלנו, מהנוער שלנו!....
מה קרה לכם ?! אני אוהבת אתכם! באמת! אבל למה?! למה אתם נרדמים שלוש שנים! איפה כל החולצות? איפה הסטיקירים?איפה הסיסמאות? שתמיד היו!...
תתעוררו!!! אנשים ! גלעד מחכה!!!

באמת שהציק לי הדבר הזה!!! ובגלל שאני אוהבת אתכם כ"כ ! אמרתי את זה לכם כי אני יודעת את הכוח העצום שיש לכם בהפגנות!!!
אז תעשו משהו למענו,למען משפחתו!!!
אוהבת אתכם! ומעריכה את כל הכוחות שיש לכם!
-אני-
הוווווו!!מישהי לעיניין!יישר כוח!!!כל הכבוד!!בקטנה
עורו עורו ישנים!
אשריךך אחות יקרה!
טוב ושמחה
את כ"כ צודקת...-Rעות-
בס"ד

הדברים שלך כ"כ נכונים וכואבים..

ישר כוח על ההארה..

בעז"ה..שגלעד כבר יחזור...

[שמתי את הסטיקר על גלעד עוד חי ברקע של הפלאפון..ו..השיר שלו זה גם הצילצול שלי..אני משתדלת..]
נכון כולנו רוצים את שליט בביתהרועה
אבל לא בכל מחיר.
מותר להבין במה זה עוזר?~~אני~~
כולם יודעים כמה הוא סובל, האמיני לי. וכולם רוצים שהוא יחזור, עלי.
על ההפגנות הללו רק לוחצות על ראש הממשלה להסכים לעיסקת חילופי השבויים.
ההפגנות הללו גורמות שאולמרט יסכים לעסקת הדמים, העיסקה הגרועה ביותר, שתביא למותם של אלפים.
שחרור שבוי? לא בכל מחיר, ממש לא. לא במחיר של עוד אלפי הרוגים.

נ.ב- מן הסתם עכשיו כולם יקפצו עלי כמה אני רעה ואכזרית. זה באמת לא אכפת לי. כשייפגעו יקיריכם ח"ו בפיגועים וכשתחזור האינתיפאדה האיומה, כשתרגישו מאויימים , וכל זה רק בגלל מה שעשו המחבלים שאולמרט ישחרר עכשיו, נדבר.

רעות תחשבי על הרגשות שלו!!!!!!!!!!!כיפה אדומה!!!
3 שנים בשבי.....
חוצמיזה אומרים שצריך לשחרר שבויים בכל מחיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם אורים על זה??

עצוב...........
כיפי..שאת כותבת רעות תכתבי ~~אני~~-Rעות-
בס"ד

הייתי חייבת..

מהאלה שחיים בסרט!אפשר לתקן
איפה בדיוק כתוב שצריך לשחרר שבויים בכל מחיר?

והאמת שכשקראתי את תחילת התגובה של "גלעד עוד חי" באמת עלתה לי מחשבה כואבת- למה אנחנו לא מתפללים יותר לשחרורו? אבל כשהמשכתי לקרוא שבכלל לא את זה היא באה לעורר היה לי מאוד מוזר!
כי מבחינת ההפגנות אני ממש מסכימה עם רעות (-אני-...).
אבל באמת צריך להתפלל יותר ויותר חזק לקב"ה שישתחרר כבר! ולא ע"י החזרת מחבלים!

אז אולי שכל מי שקורא את זה יגיד פרק תהילים עכשיו שהוא יודע בע"פ לשחרורו וימשיך להתפלל בכל שאר הפעמים שהוא כבר מתפלל (בשחרית כל יום או משו כזה...)

וה'! בבקשה תשמע את התפילות של עמ"י ותשחרר כבר את גלעד שליט! (למה זה מזכיר את הרבנית ימימה? ;))
לא צריך לשחרר שבויים בכל מחיר-ע"פ ההלכה!!!אנונימי (פותח)
תגידי מה את מעדיפה שאדם אחד ימות בייסורים,
או שנציל אחד (שגם זה לא בטוח שהוא יחזור חי- ע"ע שני השבויים האחרים ז"ל)-
ובתמורה לכך יהרגו לנו עוד אזרחים רבים אחרים, ויהרסו משפחות רבות?!

ואל תחשבו שאני לא אנושית!!
פשוט יש מיקרים בהם השכל חייב לגבור על הרגש!!

שנזכה לגאולה שלמה בקרוב, ולקיום הפסוק:
"ופדויי ה' ישובון ובאו לציון ברינה ושמחת עולם על ראשם"!!
תחשבי על הרגשות שלונועמיק
כשאנשים ימותו בגלל ששחררו אותו.
תחשבי על הרגשות של ההורים שלו כשהם יקבלו בחזרה את הבן שלהם,תמורת עשרות אנשים אחרים שימותו.

חוץ מזה,אין פודין את השבויין יתר על כדי דמיהן(גמרא מסכת גיטין דף נ"ח עמוד א').
הסיבה היא שאלה שלקחו את השבוי,יראו שמאד משתלם להם לקחת שבויים, ויקחו עוד ועוד שבויים,וגם יעלו את המחיר בכל פעם.
לכן,צריך להיות קשוחים לפעמים,למרות כל הכאב,ולשים לזה גבול,ע"י זה שאומרים בפירוש,לא ניתן לכם כל מחיר!!!.מחיר של מחבלים שרצחו אנשים(וחלק רצחו שוב אחרי ששחררו אותם) זה מחיר הרבה מעבר למה שאפשר לתת. 
ברור שבכל מחיר אין שאלהאנונימי (פותח)
זה מצוות פדיון שבויים הכי גדולה שאפשר להיות
נכון כואב על ההורים של המשפחות השכולות שהערבים האלה ימח"ש רצחו את ילדיהם והם יהיו חופשיים אבל גלעד ב"ה חיי אותו כןן אפשר להציל ממות לא נעשה זאת ????
אבל העניין הוא שעוד אנשים ימותו מהמחבלים שישוחררו!אפשר לתקן
תסמכי על הקב"ה ...אנונימי (פותח)
ולצערנו הרב לא חסרים מחבלים ... זה לא משנה אם את אוסרת אותם בבית האסורים יש עוד אלף שיכולים לעשות כךך
אין לסמוך על הנס!אפשר לתקן
מצטרפת לרעות [~אני~].הסנה-בוער
בס"ד
באמת שכולנו רוצים אותו פה.
למה לא רואים את הנוער הדתי בהפגנות?
כי ההפגנות לא באות להביע תמיכה בגלעד, או חיזוק של הממשלה.
להיפך, היא באה לעודד שחרור מחבלים, שחרור גלעד בכל מחיר.
אין לי בעיה שהמשפחה שלו תחשוב ככה. זה טבעי שכשבנאדם כואב הוא עיוור לתוצאות שהמעשים שלו עלולים לגרום.
אבל ללחו. על הממשלה? למה?
[לדעתי אם היו מנתקים חמשל ומים בעזה, תוך חודשיים הוא היה בבית. או שח"ו הוא היה מת, אבל זה לא היה נותן פתח לעוד סחיטות.]
כמו בכל דבר בחיים- שני צדדים למטבע.אנונימי (פותח)
צד אחד- גלעד שליט בכלא, מסכן נורא, חייבים לשרר אותו.
מצד שני כמו שאומרת רעות [~~אני~~]- אסור לשחרר מחבלים.
לגבי המצווה של הרמב"ן לשחרור שבויים- לדעתי כדאי לשאול בפורום ''בראש יהודי'', אולי שם יספקו לנו תשובה למה הוא התכוון.
תאמת היא שאני עדיין לא יודעת מה החלטתי... יכול להיות שבסופו של דבר אני יתמוך בדעה של רעות שאסור לשחרר.. אבל עדיין זה קשה כי הוא מסכן נורא.....מצב מסובך....

בכולופן אני חושבת שכדאי בכל מקרה להגיד פרק תהילים, תמיד עוזר
אמאלה-פזוש
אתמול באוטבוס ראיתי חייל שממש דומה לו.......... חייל אתם קולטים?!
יותר מפחיד...לולה=]
אחותו התגייסה השבוע-ביומולדת שלו....
בטח כל המשפחה על קוצים עכשיו עד שהיא תשתחרר
לא.המשפ' לא על קוצים,הייתה כתבה על זהבקטנה
הם שמחים שהיא התגייסה.
והיי!אחים שלי!מה קורה כאן.?
בואו נניח בצד את הוויכוח המלאה על תמורה לגלעד.
קשה לנו להיות בעמדה של "לשחרר את גלעד בכל מחיר" כי הוא לא אח שלנו.
כי הוא לא בנדוד, ולא שכן, ולא למד עם החבר בכיתה.
אוקי?
תשתדלו לא להיות שיפוטיים, כי איך זה מרגיש שהבן\נכד\אח\חבר נמצא איפושו שם בלי תנאים,בלי לדעת מה עובר עליו ובלי כלום? אתם לא יודעים.
ושלא תדעו. זה מזוויע. מחריד.
כמה הערות-אולמרט כבר לא מקבל ההחלטות, הבחירה נתונה בידיו של ביבי.
גם אם ישאלו רבנים, אני לא חושבת שתיהיה להם תש' חד משמעית. זה יותר מדיי גורמים למשוואה. קשה מדיי.

היה לנו פאנל בנושא גלעד שליט,
אחד היה בדעה של "להכנס בכולם ולהביא אותו בפעילות צבאית ולקחת את הסיכון שיפצעו\יהרגו חיילים אחרים",
אחר אמר:"לחכות לעסקה הוגנת".
ועוד אחד:"בכל מחיר-ועכשיו".
ואחר:"לא להגיב".
וכמובן שמביאים את הסוגיה בפני בני נוער הרוחות מתלהטות.
כי-(וזה לע"ד) מה ירגיש בחור שעומד להתגייס?שיש מצב שהוא ייחטף והממשלה היקרה שלו, ראשות המדינה לה הוא נלחם לא עושה מאמצים לשחרורו!?נו!איךלא תיהיה השתמטות? אני אישית לא הייתי הולכת לשרת במדינה שלא תדאג לי במאת האחוזים במקרה ונפלתי בשבי.
נכון יהיו כאלה שיאמרו"מי שמתגייס צריך לקחת גם את זה בחשבון"
אני חושבת שעם הדבר הזה צריך גם לומר-סבבה, אני אתרום והכל,אבל עם ידיעה שכשקורה לי משהו אוכל לדעת שיש לי על מי לסמוך.
בשורות טובות.
טוב ושמחה.

לא לשחרר בכל מחיר!!קוקי...!
אחרת כל יום ייחטף חייל אחר...
זה בעיה קשה!! מאוד!! אבל אסןר בכל מחיר! זה ממש סכנת חיים! הערבים האלו רואים שמשו  הולך להם הם ילכו עם זה.. עד שלא ישארו שבויים פלסטינים.
עדיף שאחד ימות ולא כל  האנשים שימותו מהמחבלים שישוחררו, או מחיילים/ אזרחים שיחטפו.
לגברת =]=]=]~~אני~~

שלום לך גבירתי. מה שלומך? השלום לך?

דעי לך, שאני יכולה לנסח בידיוק אותן מילים שכתבת, רק הפוך- מהצד של היודעים השכול של נרצחי הפיגועים.

והיי!אחים שלי!מה קורה כאן.?
בואו נניח בצד את הוויכוח המלאה על תמורה לגלעד.
קשה לנו להיות בעמדה של "בשום אופן לא לשחרר את המחבלים הארורים" כי הנרצחים הם לא אחים לנו. (של רובינו לפחות..)
כי הנרצח הוא לא בנדוד, ולא שכן, ולא למד עם החבר בכיתה.
אוקי?
תשתדלו לא להיות שיפוטיים, כי איך זה מרגיש שהבן\נכד\אח\חבר נרצח ע"י המחבל ששוחרר בתמורה לעיסקה?
ושלא תדעו. זה מזוויע. מחריד.
כמה הערות-אולמרט כבר לא מקבל ההחלטות, הבחירה נתונה בידיו של ביבי.
גם אם ישאלו רבנים, אני לא חושבת שתיהיה להשלום לך גבירתי. מה שלומך? השלום לך?

כולנו חכמים, כולנו נבונים וכולנו יודעים ומכירים רגשות, האמיני לי.
כולנו רוצים שהוא יחזור.
אבל לא כולנו גם יודעים עד הסוף מה זה פיגועים, מה זה מחבלים. לא כולנו רואים מול העיניים את התסריט המזוויע של המחבל ששורר עושה פיגוע המוני ורוצח בבת אחת 30 איש ורוצח לעד משפחות שלמות.
יש אנשים שרואים מול העיניים רק את גלעד, בלי המשפחות השבורות אחר-כך. כי אולי אחרי שתתקיים העיסקה ח"ו אתם תהיו רגועים שגלעד בבית, אבל רק דעו לכם שזה יגרום (100%) להרס, חורבן אדיר. משפחות שלמות תתרסקנה. אז אולי את/ה לא תהיה ביניהם ולך לעולם לא יפריע ששוחררו עכשיו מאות רוצחים עם דם על הידיים, אבל יש כאלו שכן, כי יש כאלו שמכירים את מעלליהם טוב פי מאה ממך.

צר לי, אבל מי שתומך בעיסקה כניראה לא רואה קדימה. רואה רק את ההווה. כניראה מי שתומך בעיסקה האידיוטית חש מוגן ובטוח לעד, שהפיגועים לא יפגעו בו לעולם. לא מזיז לו שעכשיו שורצים להם מאות מחבלים שהרסו חיים שלמים חופשיים.

אז נכון, יש לצערינו עוד מחבלים. אבל אלו שונים משתי סיבות: א. הם מיומנים, חכמים. הם בקיאים בכל נבכי תכנון הפיגוע ויודעים בידיוק מה לעשות. ב. רצון הנקמה. מי יודע מה התבשל במוח הרצחני שלהם כל זמן היותם בכלא? יש בהם רצון עז לנקום בנו, לחסל כמה שיותר

הייתי כותבת עוד, אבל הזמן דוחק. חן חן לכל הקוראים הנאמנים, נמשיך ונשדר מחר
רעות. הצדק איתך.בקטנה
אנחנו מראות את אותו המטבע בצדדים שונים.
לילה נפלא
טוב ושמחה
עם כמה שזה קשה, אסור לשחרר אותואנונימי (פותח)
אני מצטרף לכל אלו שאמרו שאסור לשחרר. לא ייתכן שבגלל חייל אחד יהיו עוד פיגועים
כי אמו שאמרו, אלו הקוראים לשחרור גלעד לא יודעים מה זה פיגועים, לא יודעים מה המחבלים האלה יכולים לעשות
אתה רציני מזה לא ייתכן שבשביל חייל אחד ???אנונימי (פותח)
שמעת על המושג המציל נפש אחת מישראל ...??
וידוע לך שהחיים של כל יהודי חשוביםם ולא משנה כמה כל יהודי הוא עולם ומלואווו
ל''שיייייר''-~~אני~~
אז מה אם הצלנו נפש אחת, כי יחד איתה גם יירצחו עוד אלפים. מה עשינו בזה?
אני פשוט לא מבינה אותך ואת כל האנשים שחושבים כמוך, סלחי לי. מה היית מעדיפה, שאלפים מעמ"י יירצחו או שחייל אחד ימות? נכון שזה כואב, אבל אין מה לעשות. אי אפשר בכל מחיר. אי אפשר שבגלל חייל אחד יירצחו כ"כ הרבה.

אני לא שופטת את המשפחה שלו, ואני במקומם הייתי עושה בדיוק אותו דבר. אבל כל מקבלי ההחלטות בכנסת לא צריכים להישמע לכל אלו הקוראים לעיסקה, כי בסופו של דבר זה יהיה הדבר הגרוע ביותר, ויש הוכחות לכך מההיסטוריה שרוצחים ששוחררו עשו פיגועים וגם הצליחו. וסתם חבל לגרום לעוד הרג.

אני לא שופט אותםאלישע בן אבויה
בס"ד

ברור שמה שהם אמורים לרצות זה שישחררו אותו בכל מחיר. בגלל זה לא הם מקבלים את ההחלטות.
הבעיה עם גלעד שליטמשה
זה שהן מכוונות כלפי שחרור רוצחים, ולזה אי אפשר להסכים.
מעצבן...מממה
אני חושבת שזה לא רק הקטע של:שיראל.
"אם ישחררו את גלעד ימותו המון במקומו ע"י המחבלים שישוחררו",אלא,לדעתי הצד היותר חשוב למה לא לשחרר הוא הצד של:"אם נביא להם את הדרישות שלהם הם יראו שזה עובד ויחטפו שוב חייל וחוזר חלילה"(אגב,רק בפרשה הקודמת קראנו על בן סורר ומורה שהורגים ישר אחרי הגנבה כדי שלא יגיע לרצח.לא יודעת מה אתכם אבל אני למדתי מזה משהו...אם ישחררו יחטפו שוב ושוב ישחררו ושוב יחטפו ועד שיקלטו משפשוט עדיף לא לשחרר...עדיף שכבר החייל הראשון שנחטף לא ישוחרר.).

נכון מאדנועמיק
וזה כבר כתוב בגמרא(מסכת גיטין דף נ"ח עמוד א')
ש"אין פודין את השבי יותר מכדי דמיו מפני תיקון העולם"
כלומר,כדי לא להרבות חטיפות שכאלה.
אבל למה לא רואים אותנו בהפגנותנועמיק
לשחרור גלעד שליט באמצעים צבאיים, או בהפגנות לשחרר אותו לא בכל מחיר?
ככה הדעה שלנו תשפיע הרבה יותר על הציבור.

הנקודה של הכותבת"גלעד עוד חי" היתה שאנחנו מפגינים הרבה על דברים שנוגעים רק אלינו, כמו גוש קטיף, אבל כשיש משהו שקשור לכל הציבור בארץ,כמו גלעד שליט,פתאום לא רואים אותנו בהפגנות ובפעילויות הקשורות. 
חיביים להודות שהיא צודקת קצת, כי לפי התגובות כאן נשמע שאם ישחררו מחבלים,אנשים יהרגו על ימין ועל שמאל(וגם אני מסכים שהמחבלים האלה בטח לא ישבו בשקט),המצב הרבה יותר מסוכן מההתנתקות.אז למה לא רואים אותנו בהפגנות משלנו?

הבעיה עם ההתיחסות שלנו לזה היאהרועה
שאנחנו קוראים לו גלעד, אם זה היה קורה בכל מקום אחר היו מתייחסים אליו כאל רב"ט שליט.

זה עצוב והכל אבל אסור לתת לרגשות לשלוטעל השכל.
ואי אפשר שהשכל ישתלט לנו על הרגש גם..לולה=]
עבר עריכה על ידי הרועה בתאריך י"ד אלול תשס"ט 07:00
צריך למצוא את השילוב בינהם, אל תהיו כ"כ שכליים, ובמיוחד בנושא כזה שמה שגורם לכל העניין סביב זה  זה בכלל הרגש שלנו..
קיצר- תשלבו בינהם, תמצאו את האמצע.  
לא אפשר, צריךהרועהאחרונה
בנושאים הלכתים שכאלה חייבים רק שכל זה דבר שיכול להרוג עשרות אם לא מאות.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך