תראו,
אדם שמקבל מחלה הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה תשובה תפילה וצדקה כמו שכתוב בגמרא שהיא התורה שלנו, אין זה משנה אם אתם מאמינים לי או לא רק כך אפשר ואפשר להתרפאות הסיבה לכך שאדם מקבל מחלה היא בגלל שהוא עשה דברים לא טובים בחיים שלו ורק על ידי שהוא מתחרט על הדברים ומקבל על העתיד שלא יעשה את אותם הדברים שוב, או מתפלל או נותן צדק הוא יכול להתרפאות לגמריי מהמחלה שלו. וזה דבר בדוק ומנוסה אתם יכולים לשאול כל רב ויש המון המון עדויות של אנשים שעשו כך והתרפאו ככה זה עובד וזה עובד צדקה אפשר לעשות לכל דבר שרוצים תפילה אפשר תמיד בכל עת כמה שיותר בכוונה יותר טוב חרטה על העבר אפשר בכל עת בכל זמן ופשוט יושבים וחושבים מה אני עשיתי לא בסדר בשנים האחרונות ובכלל בחיים שלי ומוצאים מהו הדבר ופשוט מתחרטים עליו ומקבלים בקבלה לא לעשות את זה שוב לבכות עליו זה הכי טוב ברגע שעושים את זה רואים לאט לאט איך מתרפאים מהמחלה וברגע שמתמידים בזה אפשר להתרפאות לגמריי כמו שמלא אנשים כבר התרפאו אני פתוח לקבל כל תגובה מכם אני מבין שלא כולכם אנשים מאמינים אך זה לא משנה כי ככה זה עובד וכבר אמרתי שרבים התרפאו לגמריי מזה מאחל לכם רק בריאות תעשו את מה שאמרתי ותצליחו.