ושבבוע שעבר גיליתי שבעלי בוגד בי,
בגידה וירטואלית עם נשים שהיה משוחח איתם כבר שלוש שנים בערך. הוא נשבע שלא היה כלום פיזי ולזה אני מוכנה להאמין.
לא הייתי מוכנה לזה בכלל, בחיים שלי לא חשבתי שהוא יעשה לי דבר כזה. בתקופה האחרונה באמת התחיל להזניח את הקשר שלנו והתחיל "לזרוק" על העזרה בבית, והיו לנו תקופות טובות ופחות טובות אבל בחיים לא דמיינתי שאגלה שהוא בוגד בי
הוא טוען שהבגידות האלה נעשו מכיוון שהוא מכור לסרטים אירוטיים ואחכ מדבר עם נשים מאתרי הכרויות.
הוא התחנן שלא אעזוב אותו ונשבע שאוהב אותי ושאעזור לו לצאת מזה כי הוא סובל כבר המון זמן והיצר הרע חזק ממנו.
בגלל שראיתי את הכאב שלו ובגלל שאני אוהבת אותו הסכמתי לנסות והיינו בייעוץ זוגי אצל רב, דיברנו על הכל והבטחנו להתחיל תהליך יחד כדי לעזור לו לצאת מזה וכדי שנתאושש יחד.
הבעיה היא שמאז שגיליתי על הבגידה אני כועסת כל כך ומצפה ממנו לעשות הכל כדי שאסלח לו, כדי שהמצב ישתפר.
אני כאילו רוצה שהוא ממש יעזור בבית ושנדבר על זה כל הזמן ושייתן לי פי מליון תשומת לב ממה שנתן לי בעבר.
היו כמה ימים טובים מאז השיחה אצל הרב אבל אתמול הוא הגיע מאוחר הבייתה ולא אמר איפה הוא וגם כשהגיע דיבר איתי בקטנה ורצה ללכת לשיעור תורה ואז אני נשברתי בטירוף וציפיתי ממנו לבוא ולנסות לדובב אותי והוא פשוט ראה שאני לא רוצה לדבר אז הלך לישון ואז עוד יותר נפגעתי ורבנו שוב. הוא כעס עליי מאוד וטען שגם לו קשה בטירוף ושהוא מרגיש שתיכף יתמוטט אם אני לא אהיה חזקה. וכשאני שואלת אותו למה הוא לא בא ואומר לי שקשה לו ושגם עליו עבר יום רע הוא טוען שהוא לא בן אדם פתוח ולא מסוגל כל הזמן לומר לי שהוא אוהב וכל הזמן לפתוח את הלב ולספר מה עובר עליו ושזה לא ישתנה כי זה האופי שלו. הוא מבטיח שיעשה הכל כדי שאסלח לו אבל יש דברים שהם לא חלק מהאופי שלו ולכן לא יעשה אותם.
הוא נמצא בתקופה מאוד לחוצה כי גם לומד וגם עובד וגם עכשיו המשבר הזה שחווינו. אבל זה מרגיז אותי שאחרי שהוא בגד הוא לא מבין שהוא אמור לעשות כל דבר אפשרי כדי שאסלח לו. אני מגזימה מידי? אני כל כך מבולבלת ובוכה כל הזמן ואין לי כוחות להתמודד יותר
אשמח שמי שחוותה את זה תצליח לחזק אותי כי אני באמת כבר כבויה לגמרי
)