הכל טוב ויפה איתה אבל יש לה יציאות באין כניסה מאז ומעולם אבל היום היא ממש פגעה בי ..
דברנו אחת עם השניה וכמו תמיד היא מקטרת, כאילו היא אחרונה בעולם שצריכה לעבוד ולפרנס, כיאלו שלאחרים אין צרות בחיים אבל תמיד אני מקשיבה לה .. היום התחילה לקטר על זה שאני גרה 15 דק נסיעה ממנה ולא גרה קרוב אליה.. אז הסברתי לה כמה פעמים וכמה פעמים שאני לא יכולה לגור לידה כי היישוב שלהם מאוד יקר לזוג צעיר ובעיקר שיש לי הוצאות עם הילדה ומשכורת אחת (בעלי מפרנס יחיד בנתיים אני בחופשת לידה) אני לא יכולה להרשות לעצמי לעבור לגור שם (בכלל הכל יקר שם שכירות ארנונה) וכל אחד גר איפה שמתאים לו, מה שהכיס יכול לשלם ולא איפה שנוח.. 15 דק נסיעה זה לא כזה מוגזם ובטח שלא רחוק! בקיצור אמרה עוד מס פעמים במהלך השיחה שאני יגור לידה ועניתי אותה תשובה כי אין לי באמת סכום כזה מטורף להוציא על שכירות או הוצאות בטח שאין עזרה משום צד, כנראה שהתעצבנה מהתשובה שלי ואמרה לי טוב לך יש זמן לשטויות שלך כי את
אוכלת חינם מקבלת כסף מביטוח לאומי ויושבת בבית לי יש עבודה ..
אמרתי לה שנדבר כי אני צריכה להחליף לילדה ורק אחר כך הבנתי מה היא אמרה לי .. זה משפט שחילחל בי מאוד כואב מי אומר דבר כזה? כן אני יושבת בבית ולא עובדת אבל היי אני בחופשת לידה היי אני מגדלת את התינוקת היי זאת הנכדה שלך.. למה להגיד דבר כזה
זהו פרקתי ..