..בתוך בני ישראל
מותר לי לדמוע קצת, נכון? זה טבעי.
אע אע אע. וואו. ברוך ד'

כשהתכוננתי לערבית, חשבתי על זה ש
ו
וואו
.

(יום אחד אני אעבור על כל הספרים שלי ואוציא את כל המאמרים שיש להם רק עותק אחד ומחקתי את הקובץ ו משהו. אבל בלנד יום אחד זה יקרה)

לגיטימי לצאת מקבוצה כי יש שם מישהו שהטריד בנות, נכון? נכון. אז למה מורכב לי כ"כ עם זה

[זכיתי ממש]

אזמרה. החודש הזה בחינת אזמרה. למה? כי זה מה שכתוב מעל לוחהשנהשלמרכז שתלוי לי מעל המטה. למה? כי זה מה שרשמתי שם. הממ. מעניין שזה גם קורה ככה בפועל

(התחדש לי הרבה כשקמתי הבוקר, אני צריכה להיות יותר מסודרת כדי שיעבוד וכו')

|[~רוצה להתחתן~]|
..בתוך בני ישראל

האהבה, המפתחת את הנפשות העדינות ומכשירתן להרגשת המוסר היותר עדין ומרומם, הרגש האדיר הזה, שהוא באמת נושא הקדושה, התפארת וההוד, שהמין האנושי אמנם מתגעגע עליו, אבל לא יכל עדיין להכירו בעצם טהרו, רעננותו וטבעיותו, - השירה הנשגבה והקדושה הזאת לא תוכל להאמר כ"א עם המילוי הגמור והשלם של החיים, החמריים, המוסריים, והשכליים, לכל סעיפיהם, שרק אז יוכל האדם להתנשא אל אותו החופש המוחלט, שנטיותיו הנפשיות ילכו במלא עזם ותקפם, ובפרשן כנפיהם, אל מלא רוחב החיים לכל צדדיהם, לא ימצאו שום מעצור ומכשול

אשרי העם שככה לו
..בתוך בני ישראלאחרונה

הרב מהרהר קצת ואז משיב: "מה בכלל מחיה אדם? עבורי, אירועי ימית היו קשים יותר מהמחלה הזאת. נפלנו מאיגרא רמה של שחרור מקום המקדש לבירא עמיקתא של הרס יישובים", מצר הרב אריאל, ששימש רבה של העיר ימית בשעתו. "בסופו של דבר, הדלק הרוחני הוא מה שמחיה אותנו. אני יודע לפחות לגבי עצמי – אם אני עוסק בתכני הנצח של עם ישראל, אני חי. זו מצוות ה' – "כי הם חיינו ואורך ימינו ובהם נהגה יומם ולילה". העיסוק בתורת חיים נותן לך חיים"

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת

אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק

שלוםזית שמן ודבשאחרונה
יוהוווו אני לא מאמינה שזכרתי את הסיסמא!שירה אחת
מבין אותךזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש

אסור לבזות רבנים

..זית שמן ודבש