אבל בבואי לבית חולים יודעת שצריכה מידה של אסרטיביות לעת הצורך כדי לעמוד על שיקולים שלי שלפעמים אינטרסי המערכת לא מאפשרים לשים לב אליהם. אבל ת'כלס לשאלות הקונקרטיות:
1. מה *החוק* אומר בעניין שחרור מוקדם מבית חולים?
למיטב ההיגיון שלי אין לאף אחד זכות להכריח אותי להישאר, אני לא אסירה פלילית בבית חולים.. אבל רוצה מידע ודאי של חוק.. יותר מההגיון המסתבר שלי. ולא מצאתי ברשת.
מציינת שיש לי ניסיון בלעמוד על זכותי בשחרור מוקדם מבית חולים ספציפי אחרי קצת פחות מ24 שעות. אבל אני רוצה לדעת עכשיו האם זה משתנה בין בתי חולים ובעיקר מה קורה אם הכוונה לשחרור הרבה יותר מוקדם - אחרי שעתיים/6/ וכד'..
בבקשה... בלי דיונים האם זה אחראי או לא ולמה חשוב להישאר. מבקשת נטו לדעת את זכויותי, תודה מראש

2. מה מידת זכותי לסרב לפתיחת וריד בקבלה ללידה? כאילו מה יקרה אם אסרב כמו כל פעולה רפואית שזכותי לא להסכים? בתי חולים מציינים תמיד שזה חובה, אני יודעת, מצד שני, אם לא אסכים - אז מה כאילו המשמעות ? מה לא יכניסו אותי לחדר לידה? אלד בקבלה? סתם, לא נשמע הגיוני אבל איך יש להם לאכוף את זה? עד היום עברתי כמה לידות בלי זה. אבל אני מבינה שזה נוהל שהולך ונאכף... לכן שואלת
וגם פה בבקשה בלי שמוסים כמה זה הכרחי/טענות שלא מבינות את ההגיון שבדבר (לכל הלחוצות - יש לי וריד בלי עין הרע.... שבעצימת עיניים בחושך אפשר לתקוע בו מחט.. הכי זריז ומהיר שצריך.. אם צריך)