סליחה שאני חופרת לכם לפעמים על מחשבות ותהיות שלי
אבל לאחרונה באמת (קצת אולי מתוך הרגל) אני מנסה להרגיש איך זה להשלים עם החוסר.
להשלים עם זה שאין הצעות מתאימות, שאין הצעות שעונות על מה שאני מחפשת, שאין כרגע את הבחור הזה שאני מחפשת
שאין לי כרגע אהבה, שאין לי כרגע בית (הקב"ה סליחה ומחילה, החוסר שלך לא יושווה לשלי, ועדיין קשה לי)
שאין כרגע בחור שמשמח אותי ועושה אותי מאושרת... ואתם יכולים להמשיך עם זה עוד ועוד
כן ב"ה
יש משפחה טובה, כן יש חברות אהובות תומכות, כן יש אנשים שעושים אותי שמחה ואפילו מאושרת (אפילו שזה עדיין לא בעלי)
כן ב"ה יש בריאות (ולא לכולם יש...), כן ב"ה יש לי משמעות וסיפוק לחיים...
אבל מה שמחזיק אותי זה האמונה שאולי בסוף כן יהיה גם זוגיות אוהבת, כן אמצא את מה שאני מחפשת וכו'
אבל זאת אני. ויש אנשים שהשלימו עם זה שזה לא קיים ולא יהיה קיים כי טכנית זה לא יכול להיות קיים.
והאנשים האלה זה אותם אנשים שמתמודדים עם נטיות הפוכות.
מציאות של אהבה מבחינתם זה מציאות אסורה או לא ראויה. מציאות הפוכה. לא טבעית.
וכרגע- תגידו מה שתגידו, לא רואה שיש להם פיתרון בין רפואי, נפשי, הלכתי, רוחני, וכו'
הדבר היחידי ששמעתי (שמעתי הרבה דרכים להתמודדות אבל לא פתרון שמאפשר להפוך את הנטיה למין השני) זה להשלים עם העובדה שזה מצבך ולהקים משפחה איכשהו בלי אהבה....
אז הלוואי, והיינו מתאחדים ביחד לתפילה בעבורם, שהקב"ה יימצא לאותם נשמות אבודות מענה ויפסיק את סבלם ויושלם תיקונם ויזכו גם הם לזוגיות אוהבת על פי ההלכה.
הלוואי.
(אני חושבת שבתור עם שערב אחד לשני, המצב הזה שקיימים כל כך הרבה אנשים שמתמודדים עם התופעה הזאת ועדיין לא נמצא פיתרון לכך, אמור לזעזע אותנו, להוציא אותנו לרחובות, אמור לעורר אותנו לתפילות,לצעוק לקב"ה, יש לך בנים ובנות שסובלים שמתייסרים, ואני מרגישה שאנחנו עדיין לא שם. שזה נושא שעדיין יחסית מושתק, נושא שעדיין לא שמים על השולחן, אנשים סובלים ברמה שהם מגיעים להתאבדויות!!! אני מרגישה שהם קצת שקופים בעולם הדתי... וכואב לי.. )