בין לבוא לחשק לפגישה, שזה מספיק רק להרגיש במצב רוח טוב ביום-יומיים של הפגישה ולהרגישה טוב לפניה ולבוא אליה בקטע טוב.. (יכול להיות שכל השלושה שבועות תאכלי סרטים ואז ביומיים האחרונים פתאום יהיה לך איזה משהו שיביא מצב רוח שתשכחי מכל הנאחס והדייט יהיה אחלה)
לבין ההתמודדות שאת נמצאת בה עכשיו -
במצב ביניים - עולות מחשבות, מתאים, לא מתאים, קשור, לא קשור וכו'.. האם אזכה למשהו אחרי הצפיה (היחסית) ארוכה?
בלי קשר לאיך תהיה הפגישה עצמה - המחשבות האלה לא נעימות לך כרגע.
זאת שאלה כללית - איך מתמודדים עם מחשבות שלוקחות אותנו אחורה? מחשבות שעושות לנו לא טוב, לכולנו יש כאלה..
באופן כללי אוכל לשתף עם התמודדות שאני מרגיש שאני נמצא בה ביחס לזה, ואם זה יעזור לך אז אחלה.
יש אצלי בכל עניין החיפוש לפעמים ההפך מ'רוחב דעת'.. מן 'קטנות' (מעליל) שכזאת.
אחרי כל דבר שקצת הולך, אז אני מנסה להאחז בו. "הנה יש הצעה!", כאילו לפני זה בחיים לא היו הצעות וגם אחרי זה לא יהיו הצעות טובות... אני מרגיש שזה אתגר להתמודד עם כל הפרטים הקטנים שאני נפגש איתם באופן כולל - בסדר, אני צעיר סה"כ, אין לי שום סיבה להיות לחוץ. לא משום הצעה או לא הצעה שקיימת. הצעות תמיד באות בשלב כזה או אחר אם משתדלים.
בעצם, אולי תעני בעצמך, מה לא נעים במצבי ביניים?
איך אפשר להסתכל על הטוב ולהודות עליו ולא להיות עסוק בנאחס?
נ.ב - שכחתי את העיקר -
יש גם הסתכלות כזאת שעוברת בתת מודע שלוקחת דברים כמובנים מאליהם, שברור יקרה מה שב'תוכניות' שלנו ואז שזה לא קורה אנחנו מתבאסים.
במקום זה אפשר לתצאמן על כך ולהבין ולהפנים שזה לא מובן מאליו ולכן כל התקדמות היא הזדמנות ולא מעוררת פחד ממשהו שאפשר להפסיד.