נשואים ב"ה 6 שנים פלוס ילד שהוא מתנה בפני עצמה
חיכינו לו כל השנים האלה למעשה...
הזוגיות שלנו מאוד מורכבת
במשפט אחד
אני רודפת לאהבה והוא בורח.
נתחיל מהילדות הוא גדל בבית מאוד קר,בית של תכלס, המון בעיות בין ההורים , ילדות לא פשוטה בכלל.
לא בית נורמלי בקיצור היום ב"ה הרבה יותר טוב אבל החוסר אהבה שם זה העיקר בבית.. עוד מהדלת אפשר להריח כמה אין שם אהבה בכלל.
איך זה משפיע על בעלי?
הוא לא יודע לפנק, הוא לא יודע לאהוב, לפרגן, מילה טובה, להחמיא, לתמוך, להקשיב, להיות אוזן קשבת, החבר שלי, יחסי אישות זה בגדר חלום(מהמקווה עד קבלת הנידה שוב אולי 3 פעמים שמתוכם לא תמיד מצליחים)
הוא מאוד קריר, תכלס כזה, יכולה לבכות לידו והוא ישן ולא יתייחס, מדבר תמיד בכן ולא אין יותר מדי שיחות עמוקות.
מתחילת הנישואין קלטתי שמשהו שם לא בסדר ,עשיתי עבודת מחקר לאט ובזהירות על מה עבר בילדות(גיסתי,אחותו שיתפה אותי הסברתי לה שזה למטרת שלום בית) והבנתי מאיפה הכל מגיע לו.
הוא גדל ככה.
לקחתי מחברת שלמה למישהו שעוסק בבעיות ריגשיות מהסוג הזה וישבתי איתו כמה שעות והסברתי הכל הוא קרא, הבין והתחיל איתו טיפול שעלה הון ובחלקו השתלם.
רוב הדברים עדיין נשארו... היחסי אישות לא השתנה כמובן הוא חייב שתמיד יהיה לו נוח, ולא עייף, ושאף אחד לא יפריע, ושתמיד הוא יהנה הראשון אני אף פעם לא מעניינת...
הוא תמיד מתחמק , מזיז אותי אם אני מחבקת שחלילה לא נגיע לזה, מתרחק, לא ישב לידי בסלון כדי שלא אגע בו וכו...
התקשורת גרועה ברמות הזויות(!!) .
אין נושאים על מה לדבר, עולמות שונים כלכך. כלכך. כלכך.
לפני הטיפול הריגשי הלכנו לטיפול זוגי אחרי כמה מפגשים אמר למטפל " אנחנו בסדר לא צריכים טיפול"
ניסיתי תמיד להילחם, להסביר לו בצורה הכי נורמלית שלא ככה מנהלים זוגיות תקינה, הבית בקריסה...
ואין עם מי לדבר.
התחלתי לעלות שלב, שלב המרמור הגיע.
אני עצבנית ברוב היום, כעוסה, צמממממאאאאה לאהבה! על מגע לא מדברת בכללל...
מיותר לציין שבאתי מבית ההפך הגמור, בית שהדלק שלו זה אהבה וחום.
מאז שנולד הילד עברנו עוד יותר חוויה קשה... הוא ישן איתנו וזה סוג של בריחה אחד מהשני עכשיו בכלל אין להיות ביחד.
אני מאוהבת במצווה מקווה אבל תמיד הולכת בתחושת ריקנות וחוזרת לריקנות.
יכול להיות שיהיה משהו אבל לא תמיד יצליח כמו שצריך להצליח ונפסיק באמצע.
הוא בן אדם טוב, אבל אני מרגישה שברוב הזמן אני כמו פסיכולוגית שלו הוא נשען עלי בעיקר שאעזור לו בהרבה דברים שקצת תקועים לו כרגע.
אגב ,הוא גם מטופל אצל פסיכולוגית ואת הטיפול הריגשי הפסיק כרגיל...
לא מרגישה אוהבת, או בעצם לא מצליחה להעניק אהבה למשהו שאיאפשר להעניק לו.
אני שבורה. שבורה. בוכה בבקרים, בלילות,בעבודה, בכל מקום...
לא שמחה לחזור הביתה בכלל לא.
שמחה להיות עם הילד שלי לבד ,רק שנינו
אציין שהוא עובד 4 ימים בשבוע 2 בקרים ו2 לילות (14 שעות כל משמרת) בשאר הימים בבית פיזית ולא בבית ריגשית.
הוא מאוד דיכאוני כזה, כל דבר מכניס אותו לעצבות
אין לי טיפת של שמחת חיים. חוץ מהילד שלי, האור שלי
לא יודעת כבר איך לתאר מה אני מרגישה כבר מרוב שהכל מעורפל
עברתי איתו ים השפלות, דברים שלא מצליחה למחול עליהם
דברים שפגעו לי בכבוד האישי שלי ששמרתי עליו שנים,והוא הרס.
אני בעיקר עצבנית עליו, עונה בתכלס... לא מראה יותר מדי דאגה חום אהבה.
שהולך לעבודה אולי שיחה אחת ביום הוא יתקשר וזה רק לשאול מה עם הילד ואם צריך עוד משהו.
רשמתי כאן ממש בקטנה, לא יודעת למה.. אולי לפרוק
אולי יש למישהו עצה לתת לי לפני שהכל מתפרק.
מיואשת.. מבולבלת...

תגובה נפלאה