שורה מספר אחת, הביטו בבקשה לכיוון הלוח. אין כל צורך להביט בבגדים שלי, אני יודעת שתזכרו מה לבשתי בעוד חודשיים. שורה שתיים, אתם מתבקשים להוציא את האוזניות מהאוזן. קצת הקשבה לא תזיק.
גיא, הפסק בבקשה לספר לכולם מהי מוטת- כנפיו של התוכי הזה. אתה יודע היטב שזה לא מעניין אותנו.
נעמה- הפסיקי לצחוק על גיא מאחורי גבו, ברגע הזה. זו לא אשמתו שהוא זוכר את מוטת- כנפיו של התוכי בזמן שאת לא זוכרת מה אכלת אתמול בצהריים.
דוב, הפסק בבקשה לחבק את חברך מאחורי גבו. אתה יודע שהוא לא תמיד רוצה בכך.
אילנה, אין כל צורך לגלגל עיניים בשולחן האחורי. אם היית חשה את החיבוק כמו דוב היית מחבקת את כל תלמידי בית הספר פעמיים בשעה.
חנה, הרגעי. אין כל צורך להלחץ ולבכות בגלל תוצאות המבחן שעבר. אם עשית מאמץ ולמדת, כל צער מיותר לחלוטין.
יאיר, הפסק בבקשה להביט בחנה. אין כל צורך להתפלא על הישגים לימודיים שונים משלך, הם לגיטימיים.
זוהר, הפסיקי לציין באוזני חברתך את הפגמים בלבושה היום. לא כל אמת חייבת להיאמר.
דנה, את מוזמנת להפסיק עם השתיקות הללו. אם את רוצה שזוהר תעשה הפסקה מדיבוריה הרצופים, בקשי זאת ממנה במילים פשוטות.
הביטו, השיעור נגמר. אני מקווה שהחכמתם מעט מהערות המשמעת הללו, חשבתי שהן יהיו מובנות מאליהן.
השיעורים שלכם: צאו לגינה וערכו תצפית על התוכים. נקווה שזה ירגיע אתכם לקראת השיעור הבא"