אני די מדחיקה נראה לי את מה שקרה אני קצת מותשת כזה ובוכה לפעמים אבל סך הכל די בסדר ..
הלכנו למיון כי הבנתי שאני כנראה עוברת הפלה היו לי דימומים ממש מטורפים עם גושים ולא היה לי כל כך ספק שיהיה פה משהו תקין..
הבדיקה היתה לא נעימה בכלל ודי כואבת הרופאה אמרה שאפשר לתת לזה טבעי לצאת כי כבר הגעתי בתהליך..
לא חישבתי נכון את השבועות ויצא שבכלל לא הלכתי לבדיקת אולטרסאונד לבדיקת דופק רק עשיתי בטא וידעתי על ההריון , קבעתי תור די מאוחר והוא היה אמור להיות ממש יום אחרי שקרתה ההפלה...
השאלה שלי עכשיו .. לקבוע תור בקרוב לרופא נשים לבדוק ( אין לי אחד או אחת קבוע/ה) אם הכל יצא? היא כתבה לי במכתב שחרור ללכת עוד 6 שבועות או עד מחזור הבא אחת אני אמורה לקבוע ככה תור? וזה לא המון זמן 6 שבועות ?
איך אני אמורה לדעת מתי יהיה לי מחזור הבא ?
סליחה על הפעירות אשמח לשמוע מכאלו שעברו דבר דומה .
מאחלת לכולן פה שלא תדעו עוד כאלו דברים שתפקדו בבריאות ובטוב ותצאו בידיים מלאות ללא צער וכאב .
אמן
😆)
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..