נכון שאם זה אוכל לבעלי או אוכל לתינוק- התינוק קודם .
אבל כן, מה לעשות- יחסי אישות זה צורך של הגבר- פיזיולוגית.
אני יודעת שזאת אמירה נוראית בדור הפמיניזם וזה ממש לא פוליקטלי קורקט. אבל לא להגיד את זה, לא ישנה את העובדה שזה הטבע! ככה הקב"ה ברא את העולם!
ולצערי הרבה נשים לא מתייחסות לזה באופן הראוי...
בניגוד לאוכל לתינוק- שבאין הנקה, ניתן להשתמש בתחליף חלב,
לצורך בפורקן היצר הגברי אין תחליף. ( לפחות לא כזה שעולה בקנה אחד עם ההלכה- ואני עדינה מפאת כבוד האתר וגולשותיו)
אם גבר רוצה אוכל ולא בא לך להכין לו- הוא יכול להסתדר לבד
אם הוא רוצה לקיים יחסי אישות ו "לא בא לך" - הוא לא יכול להסתדר לבד!
כנשים דתיות אנחנו חייבות להיות מודעות לזה ולקבל החלטות בהתאם לנקודת המוצא הזו.
כואב לי לשמוע על נשים מהציבור שלנו ש"מייבשות" את הגברים שלהן מסיבות שאינן מוצדקות- ואני מדגישה מסיבות שאינן מוצדקות.
"לא מתחשק לי" "לא חסר לי כרגע" "אין לי ראש לזה"- זה סיבות שאינן מוצדקות.
לשחק אותה ישנות כשהוא מגיע או להגיד כל יומיים "אני לא מרגישה טוב" - זה בדיוק זה.
ואני לא מדברת על מקרים לא רגילים- כמו בעיות בזוגיות, בעל שלא יודע להתחשב באשתו , או גברים עם צרכים "לא נורמליים"
ואני כמובן כמובן לא מדברת על מצבים רפואיים המצריכים להימנע.
בהנחה שאין בעיה רפואית, וההייחסות לצורך הזה של הגבר אינה נובעת מ"רוע"- מה שאני לא מאמינה שקיים באף אחת מהנשים פה- אני רוצה להאמין שנשים פשוט לא יודעות שזהו צורך ולכן לא מתייחסות בהתאם.
אם יש לכן בנים, תחשבו אם הייתן רוצות שהם לא יקבלו אם צרכם וייובשו ללא סיבה מוצדקת.
כל הנ"ל מתייחס בעיניי לכל אישה שאכפת לה מהזוגיות- בלי קשר לשאלה של פותחת האשכול.
נקודתית לפותחת- 14!!!!!! שבועות זה המון! זמן לגבר נשוי "להתאפק"- אני יודעת, הייתי שם...
בשורה התחתונה- זה כן צורך זוגי, כי גבר מסופק הוא גבר רגוע, וגבר רגוע משפיע על זוגיות טובה יותר ובית שפוי יותר.
כל זה בלי קשר כמובן לצורך הבסיסי של שני בני הזוג במגע, בחיבוק . שאמור להשפיע על קבלת ההחלטה.