אז ככה- נשואה ב"ה כשנתיים, בלי ילדים. בזמן האחרון אני עוברת תהליך כלשהו כדי שנוכל להיכנס להיריון.
יוצא לי הרבה לחשוב על כל התהליך של ההיריון והלידה (האמת נכנסת גם הרבה לקרוא פה בפורום..) שזה תהליך לא קל, כל הבחילות, הבדיקות, רופאים, מצבי רוח משתנים וכ'ו.
אני תוהה לעצמי- אם היה באופן תיאורטי אפשרות שפשוט נקבל תינוק כבר 'מוכן', בלי לעבור את כל התהליך הזה זה לא היה יותר קל? אני מניחה שההיריון והלידה עצמה קושר את האמא לתינוק (לצורך העניין אולי אישה שיש לה תינוק מפונדקאות ייקח לה קצת יותר זמן להיקשר לתינוק כי היא לא 'סחבה' אותו ולא ילדה) אבל עדיין תיאורטית לא הייתן מעדיפות שיהיה לכן תינוק בלי כל התהליך שלפני?
(עלתה לי השאלה הזאת גם כי אני מאוד חוששת מהריון, שלא לדבר על לידה.. מהבחינה של כאבים, בדיקות.. שונאת דברים כאלה. ברור לי בסופו של דבר שאני מוכנה לעשות את זה כדי שיהיה לי תינוק בעז"ה, אבל עדיין יש חששות באופן טבעי..)

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)