חודש אלול!!אחת ללא שם
כפי שכולם שמו לב שמו לב [או היו אמורים]
אנחנו כבר בחודש אלול,
עוד שניה ראש השנה,עשרת ימי תשובה וזה...
עכשיו שאלה לי אליכם,
איך אתם מבקשים סליחה?!
-לא מבקשים ,אני לא הולכת להשפיל תצמי!
-מסתפק\ת באימל לכולם
-שולח\ת sms
-שיחה פנים אל פנים
-לחלק צ'ופר כזה..
-אחר...
נראה לי שזה יועיל לכולם אם תרשמו רעיונות שלא מפאדחים=]
יש לי מין מינהג כזה:מתו"ש
בס"ד

טוב, קודם כל תמיד אני משתדלת לא לידחות ולבקש סליחה מיד כשניראלי שפגעתי, אבל סתם ככה אם אני שמה לב שלא ביקשתי סליחה ממישו אז אני רושמת את זה ועושה את זה דוקא אחרי יום כיפור..... כדי שאנשים יראו שאני באמת מבקשת סליחה ולא כי מישו הזכיר לי....וגם כי נה נה בננה אני רוצה לעצבן את אלוהים
את יודעתאלישע בן אבויה
בס"ד

שאין דבר כזה 'לעצבן את א-להים'?..
אני מאמין שאת יודעת, אבל הרבה פחות כיף להגיד 'כי נה נה בננה אני רוצה לעשות פרובוקציות'..
האמת אינלי...מזה פרובוקציות?מתו"ש
לעורר בכוונה בעיות.דוסית גאה!
בערך,הרועה
לעורר בכוונה מהומות\בלאגן.
אני פשוט באה ואמרת סליחה.לולה=]
זה לא כזה בעיה.
 אם אני יודעת שעשיתי משהו ממש לא יפה, אז אני  באה וממש מסבירה את עצמי, ומתנצלת ממש עד שסולחים לי...

זה באמת לא כזאת השפלה, וזה בכלל לא פדיחות לבקש סליחה.

אני פשוט מאוד הולכת למי שאני רוצה לבקש ממנו סליחה-עין שלישית
נופלת על בירכי ומתחננת אליו בדמעות שליש....
בקשה..............סלח לייייייייי.......סליחהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!
נו באמת....בקשה....סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיצר משגעת אותו...
כעבור שעה אם הוא לא סולח אני אומרת לו...
"אתה לא סולח? אין בעיה זה כבר לא בעיה שלי..."

וו...צ'או במבינו...

תגובה.להבת-כוח
אני חושבת שהכי עדיף זה לפנות לאדם, לשבת ולדבר איתו.
לראות איך יכולנו לנהוג שונה. מה נלמד מהמריבה העכשוית שבעז''ה תהיה האחרונה! בכללי פשוט לבוא במצב רוח סלחני ואוהב.
בגלל שזה אהמ קצת פאדיחות בלשון המעטה, וקשה... אפשר גם לשלוח מסרונים, לשלוח מייל או להניח מכתב על השולחן שלה בו את מתנצלת.
מה שטוב בתקופה העכשוית היא שגם אם נותר קצת כעס, כולן רוצות דף נקי וחדש לקראת יום כיפור. כך שמסופקני אם יהיו בנות שירקו לך בפנים ויגידו לך שתעופי להן מהעיניים.
מה שממש חשוב לזכור, שני האנשים רוצים להשלים. וצריך אדם שיקח על עצמו להיות הראשון. חשוב שאפחד לא יחכה בשביל השני. לפתור את הדברים עכשיו ולא לחכות שהשני יאזור אומץ. האמינו לי שהאדם השני רוצה בדיוק באותה מידה להשלים, זה רק קצת יותר קשה לו. (ואני מדברת מהניסיון של 2 הצדדים).
בכל מקרה, זה עסק לא קל. אבל ב''ה שיש משהו שידחוף אותנו להתנצל ולפתוח דף חדש עם אנשים!
ב''הצלחה לכולם!!
תלוי.פלספניתאחרונה
בעזהי"ת

יש אנשים, שהסיכוי שפגעתי בהם הוא קטן. אז מבקשים 'סליחה.' יפה, ומבררים טוב-טוב אם באמת סלחו לי, אם היה משו. זה אני בכיף עושה, בsms, במייל,פא"פ, בש"א, וכאלה.
ויש אנשים שאני יודעת שפגעתי בהם. אז אני יושבת איתם, או בש"א, או בsms, [-שתי הכלים האלה זה הכלי תקשורת שלי עם העולם. הכי שימושי.] או פא"פ, או בטלפון, ומבררת מה בדיוק-בדיוק פגע בהם כדי שאני אוכל לנסות לשפר לפעם הבא, מאיפה מגיעה העובדה שהם נפגעו, וכמובן- מה אני יכולה לעשות בשביל שימחלו לי ובשביל לתקן את מה שעשיתי.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך