ועכשיו אני נמצאת מתחת. מתחת להכל. מתחת לערימות ערימות של חומר לימודי של השפעות טובות ורעות השפעות של חומרים כמו מדעים וחומרים אחרים ממיסים או לא ממיסים מוזרקים או נשפכים אל הגרון. גאד.
כל כך הרבה זמן לא שרפתי לעצמי את הגרון והלוע והוושט והקיבה והלב והלב והלב וכמה זה טוב אלוהיי זה מחייה אותי זה מוציא ממני את הילדה הקטנה הזאת שבא לה לקפוץ לתוך השלולית הכי גדולה והכי טוב שיעמוד שם איזה מבוגר קשוח כזה וזה ישפריץ עליו והוא לא ידע איך להגיב או פשוט סתם לשיר בזיופים ולדקלם סרטים מצויירים, להרים ראש לעלות על גדר באמצע השכונה ולצעוק אני הרגתי את מוספא
לא כי אני הרגתי אותו. אני באמת לא.
אבל מה לעשות שיש אנשים שחושבים עליך כל מיני דברים והם יעשו הכל כדי להצדיק את המחשבות שלהם, כי לא יתכן שהם טועים חלילה. חלילה. חלילה זה שם של מנקה שלא יודעת לנקות כזאת שמשאירה פסים ארוכים ארוכים על הרצפה דקים כאלה שאחרי שהם מתייבשים הם גורמים לכל הבעיות קשב וריכוז שלך לצאת החוצה וזה מטמטם אותך, זה פשוט גומר אותך, ואתה בא לקלל את חלילה הזאת ומסתבר שזה בכלל חלימה ורק באלך כבר להעיף את הפס השחןר הדק הזה הוא עושה לך עצבים. ומה אכפת בכלל מחלילה חלימה נו. איפה הייתי
בחומר הלימודי יאפ חומר בר למידה אומר איזה מרצה מסכן ואני חושבת על בר שהיא בטח עושה איזה שופינג עכשיו. בר. בכלל בר עושה לי קונוטציה של בר מצווה של מלא משפחה ואנשים מיותרים וחיוכים גדולים כאלה ושיניים לבנות וריק וגר בכלל אמור לעשות לי קונוטציות של דתלשית אבל הוא לא עושה לי את זה
גאד
איפה האלוהים שלי, אני רוצהלצעוק את זה או לרסס את זה או לכתוב על זה ספר, אבל אני לא יכולה
אני לא יכולה כי יושבת עלי חזק חזק תשובה מאד מאד חזקה ואיזה משפט עילג יצא לי. עברית קשה שפה.
איפה האלוהים שלי, אני אשאל. ואני אראה אותו, אני אביט במראה ואני אראה אותו ואני אצא לחצר ואני אראה אותו, הוא שמש הוא ירח הוא כוכבים הוא הכוס תה שלי בבוקר הוא הוודקא בלילה הוא החברים החברות האנשים הטובים יותר או פחות או לא בכלל. הוא הלב הוא האהבה הוא החיים
גאד
החיים. חלאס לכי לישון.