ישלי בעיה!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אני חבר בפורום הזה ומסיבות ברורות אני מתחבר לשם אחר ומעדיף שלא להזדהות
הבעיה שלי היא בעיקר שעד לפני שנתיים הייתי ילד קטן בכיתה ט' והייתי צדיק מאוד ותמים עוד יותר- אני אומר לכם שהיה לי קשר ממש ממש טוב עם ה' והיום אני שוקל לזרוק ת'כיפה ברצינות!!!
אני כבר בקושי שומר נגיעה ופעם בחיים לא הייתי חושב אפילו להסתכל על בת!!!
אני לומד את הגמרא רק בשביל הבגרות 
אני ספרדי ולא קמתי פעם אחת לסליחות ולתפילות אני קם רק בגלל העונשים!!!!
בקיצור היום אני כבר לא כ"כ מאמין ואני כ"כ רוצה לחזור בתשובה!!!! ולהיות שוב תמים עם ה' ולאהוב אותו במיוחד עכשיו בחודש אלול
אני מצטער שהתפרקתי ככה פשוט בחיים לא דיברתי על זה עם אפחד ואני ממש ממש צריך שתעזרו לי!!!
בבקשה תגיבו!!!!!
אם אתה מאמין שאפשר לקלקל- תאמין שאפשר לתקן!!!!אנונימי (פותח)
זה ממש יפה שאתה רוצה לחזור למצב של אמונה תמימה!!!!!
ניראה לי שכדאי לך לקבל משו קטן שיהיה לך קל להתמיד בו וברגע שתראה שזה מספיק מבוסס אצלך תעבור למצווה הבאה וכן הלאה....
ולעניות דעתי כדאי לימצוא איזה חבר חזק שיעזור,יתמוך ויעודד בכל הזמן הזה- כי יש נפילות וזה יכול לגרם ליאוש..
ואולי כדאי גם ללמוד תוך כדי איזה ספר אמוני. (כוזרי וכד')

ממש בהצלחה!!

ו.. הקב"ה רק מחכה שתחזור אליו!!
כן אבל הבעיה שלי היא שאני מפחדאנונימי (פותח)
מה אם הוא לא יקבל את התשובה שלי?
מה אם אני אמות או שמישו קרוב אליי ימות כדי להעניש אותי?????
אממ קודם כל- אני לא חושבת שאתה סתם מישו...לולה=]
אין אחד בעולם שהוא סתם מישהו!
זה היה בקשר לכינוי שלך...

בקשר למה שכתבת:

אתה רוצה באמת באמת לחזור בתשובה?? באמת אתה מתכוון לזה, ואתה תוכל לעמוד בזה עם כל הקשיים שיש בזה?? אם כן, אז זו לא תיהיה כ"כ בעיה בשבילך..
אתה צריך קודם כל ממש להצטער על מה שעשית. אתה כבר מצטער, נכון? עברת שלב אחד.
שלב שני- אתה צריך להתוודות, ולהכיר בהחטאים שלך. עשית גם את זה, נכון? אתה רק צריך גם להתוודת לפני הקב"ה, לא רק לפנינו... עברת שלב שני.

אתה בטוח שאתה רוצה לחזור בתשובה שלמה? אם כן, אז אתה צריך להחליט לא לעשות את זה יותר. אף פעם. בכלל לא. ממש ממש לא לתת ליצר הרע שלך לעבוד שעות נוספות. לא לתת לו לעבוד בכלל, עד כמה שאפשר.
להפסיק עם זה. להתרחק עד כמה שאפשר. ולשמור על עצמך.

אתה לא חייב להפסיק עם הכל בבת אחת. אני חושבת שאפשר להחליט על הדבר שהוא הכי הכי מפריע לך, שהוא הכי משפיע עליך(לדוגמא-התפילה, כי אם תחליט שאתה מתפלל יותר טוב, רק להתפלל יותר טוב,אז אולי גם שאר הדברים יהפכו להיות יותר טובים..) ואותו לשנות קודם כל.

וסתם ככה- אתה יכול לקחת על עצמך משהו. אפילו משהו  קטן כ"כ ולא קשה מידי. ולקיים אותו בדביקות. עם כל הכוח רצון שיש לך.  (אבל זו תוספת... תוספת חיונית מאוד ומאוד מאוד עוזרת, אבל בכל זאת...)

ב"הצלחה
ואל תשכח מדי פעם לדבר עם ה'-מחוץ לתפילה. באמת שהוא מקשיב לך.

תגובה.להבת-כוח
קודם כל זה נשמע שאתה בחיפוש, ואחרי חיפוש אמיתי- יש מציאה!
אני חושבת שלולה הגיבה לך נורא יפה ואין לי כ''כ מה להגיב.
אבל כן יש לי דבר אחד חשוב להגיד לך, מאוד חשוב לדעתי שלא תעבוד את הקב''ה מתוך יראה בגלל שהוא יעניש אותך במוות של קרוב. אם הגיע זמנו של קרוב שלך/אתה למות, אז עצוב לשמוע אבל זה יקרה.
קשה לי ממש להאמין שהקב''ה יקח את חייו של אדם רק כדי לקרב אותו אליך. זאת דעתי בכל אופן.
אבל אם אתה רוצה לחזור, ורוצה שלא יקרה דבר לך, ולא רוצה שהקב''ה יצטרך לקרב אותך אליו- אלא שאתה תתקרב, על דעת עצמך... אז לך על זה! עשה זאת!
תקרב את עצמך בלב, ותבטא את זה כלפי חוץ.
הווי אומר, נסה לעבוד על הפנים שלך, על האהבה וההידלקות שיש לך לקב''ה וליהדות (חפש את הספר "חובת התלמידים" ולמד אותו!) אחרי זה תבטא את זה באמיתי, בתכ'לס, במעשה. נסה כן לקום לסליחות, כן להתפלל.
אני מצאתי בעצמי שכשאני לא מבטאת את האמונה שישלי במצוות, קשה לי נורא עם זה.
יש איזשהו צורך לבטא את עצמך במעשים, כמו שעמ''י הקדמוני היה עובד עבודה זרה כי זה היה מעשי, זה היה בפועל אני מבטא אהבה. לנוצרים אין את זה! לנו יש!! לנו יש מצוות, יש ביטוי. אנחנו צריכים לקחת את הביטוי ולעשותו, זה תלוי בנו!
שיהיה ב''הצלחה רבה!
ואתה רוצה, אז אתה תצליח! מאמינה בך ובכל עמ''י שרוצה לשוב אל אבא!
להגיב עוד?אוסנת
יפה לך על הרצון והתחושות המדהימות.

אני רק אגיד בכמה מילות סיכום, שכפי ששמת לב... להיות דתי מתוך פחדים זה לא דבר שמחזיק מעמד, ולא דבר שעושה לנו יותר מדי טוב בחיים.
איך משנים את זה?
מבינים בשכל למה אנחנו עושים כל דבר.

וזאת התמצית.
בירור שכלי.

יד ה' שבדיוק בימי אלול אתה בוחן את דרכך, ככה שחוץ מתובנות חדשות שתגיע אליהן אם תשקיע - תזכה להגיע לראש השנה ב"אורות".
אבל הדרך דורשת ממך להתחיל לברר ולשאול, לא להסתפק בהסברים פשוטים, לחקור וללמוד - למה אני דתי? במה אני מאמין? למה לשמור נגיעה? למה לקום לסליחות?

איך?
מורים, הורים, אחים גדולים, "חברים מקשיבים" וגם סתם אנשים מפה...

בהצלחה!
מעריכה מאוד.

אוי...גם לי היו ימים כאלו...|נזכר בנוסטלגיה|מתו"שאחרונה
בס"ד

לא אגיב כדי לא לבאס...רק אומר שלעתי לאט לאט תוסיף על עצמך  מצוות עד שתתרגל לזה שוב...אם אתה מאמין ש-ה' יסלח לי (ותאמין לי שחטאתי יותר ממך) אז תאמין שהוא גם יסלח לך....כל טוב;)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך