יותר גדול במערכת הבחירות המנומנמת והאפרורית הזאת היא הקמפיין של ימינה עם הניצול של תפילת הנערות לצורכי בחרות לבוגדים בני הנמושות האלה:
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/427927
עכשיו לא זו בלבד שהם לא נתנו קרדיט או תמלוגים לרינו צרור מילא זה, ימינה מתיימרת להיות ההמשך של המפד"ל בגלל שהמפד"ל היו חלשים הם לא הצליחו לעור את הגירוש מגוש קטיף, קשה אפילו לדמיין שקר מדהים מזה, אז ודם כל אם המטרה שלהם היתה לא לגרום לבייס שלהם לא לעבור לליברמן או לבן גביר, להזכירכם, שרון פיטר את ליברמן לפני הצבעת הממשלה, את הלפלפים מהמפד"ל הוא לא פיטר, זה כי הם הלפלפים הוא מדבר אחרת-אם תתנגדו אני אסגור לכם את ברז התקציב לישיבות, בעיה שלכם שהחלטתם לשבת עם לפיד (האבא- המפד"ל הסכימו ללכת עם כל יהודי כי הם אחלה מפד"לניקים טומי זה אח), עכשיו אלי ישי ישתין עליכם מהאופוזיציה מפד"לניקים עלובים חסרי עמוד שידרה, ליברמן פוטר מראש כי ברגע שליברמן יראה את התוכנית על שולחן הממשלה הוא יהפוך את השולחן.
המפד"ל מקקים חסרי חוליות נקטו בתחילה בשיטת "חלל עליו שבת אחת כדי שיקם שבתות הרבה" בבור בצע כסף נתנו ל ארץ כי ממילא ההצעה היתה עוברת בממשלה, אפי איתם והרב יצחק לוי פרשו ואילו מחצית המפד"ל חזרו בתשובה כשכבר היה מאוחר מידי, אחת הסיבות המרכזיות שהגירוש התבצע, ניתן לומר יום לאחר מעשה, היא שהמפד"ל ניהלה אותו כמו שרק הם יודעים לנהל מאבק תיכננו מראש את ההפסד והתפללו לנס שאולי אריאל שרון ייפול לתרדמת טיפה מוקדם יותר מהתכנון של אלוהים.
אם ליברמן היה מנהל את המאבק בקיץ הכתום הוא היה מצליח למנוע אותו, דבר ראשון הוא לא היה צריך לדאוג לסגירת התקציבים לישיבות זו חרב פיפיות ששון למד להכות בה, הוא הוא היה לוקח אפילו עשירית ממבול ההון האדיר, הכסף שנשפך כמו כלום על מפגני כח במאות הפגנות מיותרות, לוקח מעשר מהכסף הזהו מחלק מיצובישי לכל ח"כ יצביע נגד הגירוש ומונע אותו (כמו רבין באוסלו).
אלי ישי ירד על המפד"ל בצדק על הרפיסות שלהם בשולחן הממשלה, ליברמן נדחק והאיחוד הלאומי, אז כלל גם את פרופסור אריה אלדד עוד אחד שקיבל כתף קרה מהבית היהודי כשרץ עם עצמה יהודית כי נדחק כש"ועדה" מפד"לניקית שחצנית ניסתה לדחוק את מקומו ולאחר מכן קיבל אף כתף קרה מכצל'ה, כל זה היה אז בשולחן הממשלה, כאילו מה? סרטי גירוש זה מה שאמור לעודד אותי להצביע ימינה? ההפך הגירוש הוא הסיבה שהנוער הדתי לאומי עזב את התלות במוסדות ובישיבות וביקש לרכוש מקצועות חופשיים ולהתקרב לליכוד ולליבמן, הגירוש לא קרה גלל שהמפד"ל היה קטנה אלא למרות שהמפד"ל היתה קטנה, הגירוש קר כי המפד"ל לקח את ההנהגה עליו, איוב קרא מהליכוד היה יותר מיליטנטי ממנו.
ובסוף מה? גם לחרדים באופוזיציה יש ישיבות שאפשר לסגור להם את הברז, אז זה עבר גם במליאת הכנסת.
אני עוד זוכר את המספרים, 5 שקלים לצמיד, 35 שקל לפאוץ',80 למזרן פלציב, סרט כתום בחינם אבל 150 שקל לשעה היו עושים טלפני תרומות רק מהבונוסים על העמלות מהתרומות למאבק בגירוש הכסף נשפך ש כאילו אין מחר, ובסוף, באמת לא היה מחר, היתה תפילת הנערות, אני תרמתי מאות (אם לא אלפי) שקלים אז בור נער בן 17 בלבד, ל"מאבק" שתוכנן מראש לכישלון איפה הכסף שלי?!
כל זה הביא את ימינה, רסיסי מפלגות שאף לא אחת מה עוברת את אחוז החסימה לבדה,התעייפו מלתקוע אחד לשני סכינים בגב והתאחדו כי לא היתה להם ברירה, אולי צריך כבר להודות שמפד"לניקים לא טובים בפוליטיקה? כמו רבנים, זה לא המקום שלהם, לא המקצוע שלהם.
סרט תפילת הנערות בפרט והגירוש מגוש קטיף בכלל אמור לגרום לי לא להצביע לליכוד, לליברמן ולבן גביר? אמור לשמור על הבייס של ימינה? או זה איפכא מסתברא? מוזר, אתם ושבים שליברמן מנוקדים יהיה פחות תקיף מבנט מרעננה? לא היינו כבר בסרט הזה?
, טוב לראות שלא כותבים פה הרבה...