חבר'ה אני צריכה עזרהה בשביל חברה טובה שלי..אנונימי (פותח)
אהלן,
תקשיבו.. יש לי חברה ממש טובה שאנחנו בקשר חזק ממש וכל הזמן אנחנו מספרות אחת לשניה מה עובר עלינו ואם אנחנו עצובות אז אנחנו מספרות הכל אחת לשניהה.. כאילו ממש פתוחות..
קיצרר.. היא אמרה לי, שתמיד היא מרגישה, ובמיוחד בזמן האחרון שהיא לא יודעת אם אוהבים אותה והיא מרגישה חסרת ביטחון עצמי, עכשיו שתבינו.. היא ילדה חמודה כזאת שככוולם אוהביםם...אבל לפעמים היא גם קצת משחקת אותהה... וכאילו הרבה בנות אומרות לה לפעמים שהם חולות עלייה וזה אבל בתכלס היא לא יודעת באמת אם חולים עלייה היא לפעמים חושבת לעצמה: "אולי בכלל אפחת לא אוהבת אותי?!" וכאילו היא יודעת שאני ועוד אחת (שתינו חברות שלה מאז שאנחננו קטנות) שאנחנו אוהבות אותה.. אבל היא לא יודעת לגבי השאר והיא ממש עצובה והיא אומרת שיש לה קצת בעיות עם עצמה..
מה לענות לה?! מה להגיד לה ? מה לעזור לה?
בעיקרון, כבר אמרתי לה, שאין לה על מה להסס, כולם אוהבים אותה ממשש ממשש! וזה באמת נכון..
וגם אמרתי לה.. שאולי היא מרגישה את זה כי היא יודעת שאוהבים דברים שהם לא באמת היא אלא היא משחקת אותהה.. (גם על זה פעם דיברנו).. מה עוד להגיד לה?1 איך לעזור לה?!
חבר'ה תעזרו ותענו אני רוצה לעזור לה היא חברה ממש טובה!
זה קורה,אין מה לעשות!!שירס
גם לי זה קרה ובענק.. וב"ה זה עבר לי כמעט לגמרי ופינה את מקומו לבעיות אחרות.. (פשוט כבר פחות אכפת לי מה יחשבו עלי ומה שאכפת לי זה להיות טובה בשביל חיי ומה אני עכשוב על עצמי 8איך ארגיש עם עצמי..) ככה זה.. פשוט תחזקי אותה ותגידי לה שאוהבים אותה המון פעמים!! זה מה שאת צריכה לעשות.. זה מה שהייתי רוצה שיעשו לי.. פשוט רק לשבח אותה ולהחמיא לה ולגרום לה להרגיש טוב עם עצמה..

נכון..אנונימי (פותח)
אבל כאילו..הקטע זה הביטחון העצמי שלה.. איך שהיא תעלה ת'ביטחון העצמי?
גם לי זה קרה..שירס
אין מה לעשות.. זה קורה וגם עובר..(ומפנה את עצמו לבעיות אחרות.. בינתיים רק תגידי לה כמה שהיא חמודה וכהמ שאוהבים אותה כולם ותגידי לה את זה הרבה!! ותנסי לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה..
גם לי זה היה ומה שהייתי הכי רוצה שיאמרו לי זה שאוהבים אותי וכמה שאני חמודה וטובה וכו'.. ב"ה כבר יותר חשוב לי להיות טובה בשביל ה שעכשוב על עצמי ובשביל איך שיהיה לי בעתיד וגם בשביל שאקבל מי שאני רוצה..(המבין יבין..) כמובן שגם חשוב לי מה יחשבו אבל פחות.. גם לה זה יעבור..ויכול להיות שגם לך זה יגיע.. זה הגיל..
ב"הצלחה
סורי כתבתי פעמיים כי חשבתי שלא נשלחחשירס
האא אוקי.. זה היה יותר מובן איך שכתבת בפעם השניה=]אנונימי (פותח)
אחלה עצה..
עוד עצות? מישו חושב אחרת?
קודם כל -אח..
יפה שאת עוזרת לה. זו חברות אמיתית.

את בטוחה שכולן אוהבות אותה??
כלומר: תמיד? בטוחה?
אני קצת מסתפק בזה.
בכל זאת , לצערינו , אנחנו בדור ש...
האהבה קצת מפוקפקת. כלומר - מבחינת ההגדרה של האהבה האמיתית -
אם היא תעצבן מישי שאוהבת אותה , אז , ההיא - לא תתרגז עליה במהרה.
ו...כולן ככה יעשו? או - רק את ועוד אחת , ואולי עוד כמה בנות?

קיצור - המושג "אהבה" , קצת מסובך.
כנראה שלא כולן אוהבות אותה - ו - מזה היא חוששת.
כי יש פעמים שבאה כזו הרגשה של , אני מתנתקת לרגע מכולן ו - הנה , אני לבד.
אף אחת לא אוהבת אותי. מה אם אני קצת אהיה שונה - יאהבו אותי?
ו...זה יכול לגרור גם פחד , חוסר ביטחון וכו'..

קיצור , לעניות דעתי הפתרון הוא:
שתתחיל לאוהב את עצמה. ו - שתתחיל לחוש אהבת ישראל אמיתית.
ככה ש - ע"י , היא לא תלויה בהרגשה הפנימית שלה של - "אולי הן לא אוהבות אותי" ו -
מתחזקת בה האהבה בעצמה. לא מובן ש - "אני מתה על עצמי" - אלא , שפשוט תאהב את עצמה.
תעריך את עצמה. תדע ש - היא זו היא , בגלל שהיא זו היא ולא בגלל שאחרות חושבות שכך היא.
ו , מי הקשר כאן "אהבת ישראל"?
זו סוג האהבה בין החזקות ביותר שיכולה לתפוס את כל המקומות בלב שלנו למקומות טובים.
כך ש...היא תאהב את האחרת ו - היא לא כ"כ תצליח להרגיש שהאחרת אולי לא אוהבת אותה , כי -
היא אוהבת את האחרת...

לסיכום:
ללכת בדרך ההפוכה. שתשתדל להחדיר אהבה בלב שלה!

מקוה שהובנתי. בהצלחה.
שבת שלום ומבורכת!
אין לך מושג!!!אביה...
אני וחברה שלי השבוע בדיוק דיברנו על אותו מקרה!!!!!!
בדיוק אותו דבר!!!

תראי, מה שאנחנו חשבנו (אני ועוד חברה שלי) זה שאפשר לעשות לה מסיבת יומולדת גדולה (יש לה בתשרי) עם כל החברות, מתנות, בלגאנים והכל...וזה יכול להראות לה שבאמת אחרות אוהבות אותה ואכפת להם ממנה......

אני לא יודעת מי זאת חברה שלך אבל במקרה שלי זה יכול לעזור!
...מפל
זה ממש מגניב כי גם לי יצא בדיוק השבוע לדבר על זה עם חברה שלי...על כל הקטע הזה של"ביטחון עצמי"...יש לי חברה אחרת שלפני כמה זמן דיברה איתי על זה,והבנתי שהדימוי העצמי שלה ממש נמוך והיא צריכה הרבה חיזוק בנושא הזה(למרות שתכלס יש לה הרבה חברות שאוהבות אותה...)אני גם חושבת שלפעמים כשיש הרבה חברות וכולם אומרות לך כמה הם אוהבות אותך והכל אז לפעמים אפשר להרגיש שזאת קצת צביעות...אולי ככה חברה שלך מרגישה...בכולופן אני מסכימה עם מה שאחרים כתבו-
את עכשיו צריכה כמה שיותר לחזק אותה ולהשתדל להראות לה כמה כולם באמת אוהבים אותה...
מקווה שעזרתי...מלא בהצלחה!!!ו...ישר כוח!!
למה צריך שיאהבו אותך?מוריה צפת=)
הייתי באיזשהוא סמינריון ואמרו לנו שם ואני ממש חושבת שזה נכון
שאדם לא צריך את הפידבקים של אחרים בשביל להיות מרוצה מעצמו אם הוא אוהב את עצמו ושלם עם עצמו אז הוא לא צריך את האחרים באמת כי א\הוא שלם עם עצמו אז למה הוא צריך אחרים? מה זה משנה לו מה הם חושבים?
אם החברה הזו באמת שלימה עם עצמה ווהבת את עצמה אז א': למה היא צריכה כביכול שיאהבו אותה?
וב' אם בנאדם שלם עם עצמו ואוהב את עצמו אין סיבה שלא יאהבו אותו זה הכל תלוי בה ובאיך שהיא מסתכלתתתתתתתתתתתתת 
זה לא נכון לגמרי.אוסנתאחרונה
אדם הוא יצור חברותי, והוא כן צריך פידבקים ותמיכה מאחרים.
רק הוא צריך לזכור שיש לו עקרונות, והוא אוהב את עצמו ומאמין בעצמו.
לפעמים צריך לוותר על תמיכה מהסביבה (למרות שזה מאוד נדיר - בד"כ משפחה תומכת בכל מצב).
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך