בהפלה הזאת נבדקתי אצל רופא יסודי מאוד וכשהוא ראה את הכמות שנשארה אמר לי לבוא לביקורת אחרי הוסת הראשון. הגעתי היום והוא אומר שיש שארית - מיד נתן לי הפניה לבית חולים למיון להמשך בדיקה וטיפול. ניסיתי להבין אם זה באמת דחוף והוא אמר שעקרונית לא, פשוט התורים רחוקים אז הוא מעדיף שאני אגיע ככה ויטפלו בי. שאלתי אותו לגבי סיכונים בשארית והוא אמר שיש סיכון קטן מאוד לזיהום או הידבקויות, והסיבה העיקרית שהוא מציע לי לטפל היא בגלל שזה מונע הריון. אני כרגע מחכה לסיום מלא כי אני צריכה לעשות בדיקת קרישיות אבל זה אותו עיקרון - אי אפשר להיבדק לפני שהכל יצא. מצד שני עם כל הבאסה נראה לי מוזר לעשות התערבות רק בגלל זה.
האמת שהוא לא הסביר מה עושים ונלחצתי שזו גרידה. מקריאה פה בפורומים הבנתי שעושים 'רק' היסטרוסקופיה. הבעיה שגם מקריאה בפורומים גיליתי שבבית החולים פה תורים רחוקים לטיפול זה לא עוד שבועיים אלא יכול לקחת הרבה זמן קדימה... אז אני עוד יותר מבולבלת (קודם תכננתי לחכות ולהתייעץ ומקסימום להגיע רגיל ולחכות עוד קצת, אני הבנתי שמדובר על עיכוב קטן בתורים ועכשיו אני מבינה שכנראה יהיה עיכוב לא כל כך קטן). לא יודעת אם 'לקפוץ' עכשיו על ההזדמנות או לנסות לתת לזמן לעשות את שלו כמו בפעם הקודמת.

ויש ספרים שמרכזים שמות מהתנ"ך, אפשר להסתכל בהם כדי לקבל השראה...