אח של בעלי ואשתו קראו לתינוקת שלהם בשם של התינוקת שלנו
זה שם יחודי
לא אחד מאלו שיש המון. בכל המשפחה המורחבת שלי ושל בעלי אין את השם הזה
ועכשיו יש עוד ילדה ממש קרובה אליה בגיל עם אותו שם!
ולא סתם, גם יהיו להן אותו שם משפחה!
ואנחנו גרים אמנם לא באותה שכונה אבל באותה עיר בשכונות סמוכות
והם ידעו שזה מפריע לנו! דיברנו על זה
ולא התקשרו לפני זה, ולא אחרי זה. אפילו להסביר.
שמענו את זה מחמותי
ואני כל כך כל כך פגועה. כל כך. לגיסה הזו יש כל מה שהיא רוצה (טוב , לא הכל , אבל בהשוואה אלינו, יולדת בקלות, בל"ע כמה וכמה ילדים כבר, ואני הכי לא .) והיא ידעה שזה אכפת לי כל כך
מילא אם היה עוד כמה שנים, שיש הפרש גדול בין הילדים, אבל כשזה כזה קרוב ואותו שם משפחה, ולמה? למה??? ועוד כל שאר הילדים שלהם שמות בנאליים ורגילים כאלו, מה בער להם דווקא עכשיו ללכת על השם הייחודי הזה?
ממש בכיתי , ועכשיו תוך כדי כתיבה בא לי לבכות שוב
התווכחתי עם בעלי המון על השם, אני רציתי משהו יותר ייחודי, הוא רצה שגרתי, עד שהצלחנו למצוא שם גם ייחודי וגם שהוא אהב וגם אני. ועכשיו אני כועסת בתוכי עליו שלא נתן לי לבחור את השם שרציתי שאותו בטוח אף אחד לא היה נותן.
וזה משפחה שתמיד היינו בכאלו קשרים טוןבים, סוג עזרתי להם הרבה, שלחתי אוכל, אחרי הלידה הילדים שלה היו אצלי פעמיים לארוחה ומקלחות וכו.
ממש לא מוכנה לעזור יותר. אתמול הם התקשרו לבקש עזרה. לא להתנצל, לא סתם לנסות לישר הדורים (והם יודעים שאנחנו פגועים מאד) לבקש עזרה. כל כך כעסתי.
יותר מהכל מבאס אותי כל כך עכשיו שכל החיים יהיו בנות דודות עם אותו שם בדיוק ואנשים יתבלבלו כי הצירוף של השם ושם משפחה ממש ממש ייחודי. בא לי לצעוק. בא לי לא לראות אותם לעולם
<בבקשה בבקשה אל תכתבו לי עכשיו הודעות על זה שככה זה בחיים ואין לנו בעלות על השם וכו. ושזה זכותם>