אנחנו זוג וקצת מסתבכים עם ענייני תכנון קניות וגיוון באוכל.
בגלל שאנחנו רק שניים אנחנו מעדיפים לקנות דברים קפואים או יבשים שנשמרים, כי דברים במקרר מתקלקלים נורא מהר.
הבעיה היא שאנחנו מגיעים למצב שקודם כל המקרר כל הזמן די ריק (אנחנו כן קונים, אבל מבחינת מוצרי קירור, חלב אחד, גבינה אחת וקצת ירקות - מספיקים לנו לשבועיים) וכל דבר שצריך להכין לוקח המון זמן, נגמר מהר ואם יש שאריות אז גם צריך לגמור אותן מהר שלא יתקלקלו אחרי כמה ימים..
לא יודעת אם הסברתי את עצמי אבל אנחנו פשוט מרגישים שאנחנו כל הזמן אוכלים פסטה/לחם/פתיתים עם שניצל/דג/שניצל-תירס וליד סלט.
בשבת אנחנו קצת יותר מגוונים, אבל כלכלית זה לא אפשרי להשקיע כל השבוע במאכלים כמו של שבת, וגם אין לנו את הזמן.
אז מה אתם אוכלים במהלך השבוע?
איך אתם מגוונים באוכל?
מה אתם מכינים שלא לוקח מלא זמן (אני מרגישה שכרגע במקום מה שאני צריכה לעשות אני כל היום סביב לתכנן את הארוחה הבאה, להכין אותה ולנקות את הכלים מהקודמת)?
אתם מתכננים את האוכל שבועיים מראש (בשביל הקניה)?
כרגע שנינו גם בבית כל היום - אז איך אתם מצליחים ליצור מגוון של מאכלים שלא תרגישו ששלוש פעמים ביום, שישה ימים בשבוע אתם אוכלים אותו הדבר?


)
