אני יודעת בתוך עצמי שלא בטוח אני אבוא להפגנות ורק 0.0000001 מעמינו חותמים על העצומה הזו. ומה שאנחנו מנסים להעלות לכל אחד בעם שלנו שהוא חי בזכותו!!!!!!!! כן שועלניק גם אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וסתם דרך אגב יש אנשים ואני משתדלת שכל יום מתפללים לשלומו לשלום אישתו ושיחזור במהרה לביתו!!
רגע אתה בא לאמאר לי שגם גלעד שליט יושב סתם בכלא אז תדע שלא!!!!!!!!!!!!
הוא בכלא בגלל שהוא יהודי ובגלל מסירות הנפש שלו!!!!!!!!
אתה יכול להחליט החלטה חדשהה לשנה החדשה שכל יום לאחר עלינו לשבח אתה אומר את התפילה הנ"ל: יהי רצון ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שבכח שתיים ועשרים אותיות תורתך הקדושות שקבלנו בהר סיני תפתח ליהונתן בן מלכה שערי ארוכא ומרפא, שעריבריאות, שערי גילה, שערי גאולה, שערי דרור, שערי הוד והדר, שערי זכות, שערי חמלה , שערי חדווה, שערי טובה, שערי ישועה, שערי כפרה, שערי לב טוב, שערי מחילה , שערי נעימות, שערי סמיכה, שערי עזרה, שערי פדות' שערי צדקה , שערי קדושה, שערי רחמים, שערי שמחה, שערי תשובה, ויזכרו לפניך כל צדקותיו למעןעמ"י ויעלו לפני כסא רחמיך להמיץ טוב בעדו ולכות יחד עם אישתו אסתר יוכבד בת רייזל ברכהלבנות ביית נאמן בא"י ויזכו לבנים ולבנותבריאים ושלמים ויתקיים בו הפסוק "הוציאה ממסגר נפשי להודות את שמך" עשה למען ימינך, עשה למען צדקתך, עשה למעןקדושתך, עשה למען שכינתך, עשה למען תורתך. "יהיו לרצון והגיון ליבי לפניך ה' צורי וגואלי"'
יש גם תפילה לשלומו של גלעד שליט אני ישיג ואכתוב!!!
עוד נקודה קטנה: זה ניראה ממש ממש ממש ממש חילול ה' מה שרשמת!!!! וזו גם ממשש ממש ממש חוצפה כי באמת אתה והוריך וכל הארץ הזאת חיים בזכותו!!!!!!!!!!!
בפעם הבאה תחשוב פעמיים ולפי דעתי חניך בעזרא לא אמורלצאת עם כזאתי גישה מהסניף!!!!!!!!!
מדריכים חנכו את החניכים שלכם!!!!!!!!!