הוא בן 3 וחצי חודשים כפרעליו, ועדין לא מוכן מוצץ.... עוד שבוע נכנס למעון (בכי לכשעצמו) ואני מבואסת בשביל המטפלת...
אצלי הוא נרדם די סבבה אם אני מניחה אותו בזמן במיטה הוא נרגע לבד ונרדם כפרוני עליו. אבל אם נכנס לעייפות יתר (קורה מדי פעם) אז צריך להרגיע אותו ולשיר לו ושיהיו לידו חיתולי בד כי אוהב להתכרבל בהם כזה... (שמבחינה בטיחותית אני לא ששה ושמחה בזה)...
ומבאס אותי כי במעון זה לגמרי יכול לקרות שהמטפלת תהייה עלולה לפספס את הזמן והוא יבכה ואולי לא יהיה לה סבלנות להרדים אותו... והוא כבד גם ולפעמים כשתינוקות כבדים אז זה יוצר טיפה חוסר סבלנות מצד המטפלת.... אני מתמלאת במחשבות שכאלה בגלל שקשה לי הפרידה ממנו אני מניחה אבל הן לא עוזבות אותי.
והמחשבות על השאיבות שלא מצליחה עדין לדמיין את מציאות השאיבות (אפתח על זה שרשור אחר כנראה בהמשך) אז כל הנקה אני מרגישה את הספירה לאחור.... ומתמלאת רחמים עליו שהולך להיות כ"כ הרבה שעות בלעדיי!!! ורחמים על עצמי שבטח אשתגע מגעגועים!!! אוף!!! תינוקי שליייייי
אז אחרי שפרקתי אשמשח לחיזוקים שיהיה לו טוב שם... וכולנו נהייה שמחים ומאושרים..............
הוספה בעריכה: מרוב פריקה לא הסברתי את עניין המוצץ- בגלל הסרבנות שלו למטפלת יהיה יותר מאתגר.... מפחדת שהמחשבה שלי תיצור מציאות... אבל ברור לי שתינוק שלוקח מוצץ יותר קל לטיפול מאשר תינוק שלא לוקח מוצץ....

)