אני-שונאת-שנוגעים-בי!!!!!!!!!מתו"ש
בס"ד

אי לא יודעת מה לעשות, מחרפן אותי שנוגעים בי בלי רשות!! אבל ממש...כאילו אם מישו נוגע בי בלי שאני מוכנה מראש אז באופן טבעי אני עושה מין רתיעה כזאת, מעליבה קצת..ולא, לא רק אם זה בן, זה יכול להיות גם אמא שלי...טוב, תכלס לא רק נגיעות, אני לא מסוגלת ללכת אם יש מישו ברדיוס פחות מטר ממני וכאלה...
בקיצור אני במקום חדש וכאן אני לא יודעת מה לעשות!! למה? ככה: מעבר לרגילות שאני לא רוצה שייפגעו אז,יש שם ילדה אחת שהיא כאילו ביריונית כזאתי, מרביצה לבנות, סוחטת כסף והכי מגעיל לדעתי, היא..לא בדיוק יצאה מהארון, אלא עושה הופעה שלימה עם זה שהיא מחוץ לארון עם בנות אחרות וזה פשוט דוחה. אלי היא מסיבה ממש לא ברורה לא מגעילה, אבל היא כל הזמן נעמדת קרוב אלי ממש, ומבקשת לשחק לי בשיער וכו' וזה לא נעים לי!!!!!! היא לא נוגעת בי בצורה דוחה, שאני לא רוצה שהיא תיהיה מגעילה אלי, בכלל לא, ולכן אני לא אומרת לה שלא תיגע בי, כדי שלא תתחיל לרדת גם לחיים שלי......ועוד בת שהיא פשוט מוזנחת בטירוף!!! ממש!! נודף מימנה ריח פשוט רע כל הזמן, והיא כולה ג'יפה כזאת, אז כולם דוחים אליה.........ואני מנסה להיות נחמדה אליה יותר לכן, אבל היא כל הזמן נוגעת בי ונעמדת קרוב אלי!!!!!!וזה סבל כפול!!!!!אני לא צפונית!!נשבעת לכם!!זה פשוט ממש ממש לא נעים ויש לה מין תחביב כזה לבקש שאני ייתן לה כיף ואחרי זה אני צריכה לשטוף אלף פעם את הידיים בסבון.............אולי משו דפוק אצלי (טוב, בטוח משו דפוק, אבל הפעם בנושא הזה), אבל אני מתחרפנת!!! מה לעשות?????
(וואו.....איזה אורךך......)
תגידי לאחת שפחות נקיהאיציק הג'ינג'י
שאת לא אוהב לנוגעים בך ללא רשות
ואם היא רוצה אז שתשאל לפני זה..

למה? לכולם מותר ליהיות שמה עם סריטות ולך לא?!
היא בטוח תחשוב שזה בגלל שהיא דוחה!מתו"ש
בס"ד

טוב, והיא באמת..צר לי על הבוטות........אבל אני לא רוצה ליפגוע בה! לא להיות חלק מהאנשים המגעילים שצוחקים לה בפרצוף!!!!
..אור-ה'
מה ז"א 'לתת לה כיפ'?

מזכיר לי..אביה...
לי יש שריטה דומה...
כשנוגעים בי יש לי תגובות מהירות..לפעמים יותר מדי מהירות....
פעם מורה אחת נגעה בי בשביל לחלק לי מבחן וממש עפתי לה כאפה....עד שהיא התעשתה הצלחתי לגמגם סליחה ועל זה שיש לי רפלקסים מהירים, לחטוף את המבחן ולברוח החוצה....

מפדח!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תאמת גם אני לא יכולה לסבול שנוגעים בי...עין שלישית

אני מניחה שאף אחד לא אוהב שנוגעים בו...זכוכית מגדלת

אני לצערי נוטה לקפוץ (חח..ואי כמה פאדיחות היו לי בגלל זה ) חברות שלי כבר הפכו אתזה לבדיחה

>>הסנה-בוער
בס"ד
יש אנשים שיש להם רתיעה ממגע, זה טבעי ביותר
גם לי יש- ובהתחלה הייתי מתפדחת, והייתי בטוחה שמשהו לא בסדר אצלי- עד שגיליתי שזה בסדר, יש אנשים כאלו.
אם זה מישהי שנוגעת בך באופן חד פעמי, תתגברי,
אבל אם זו חברה או מכרה קרובה, כדאי להסביר בצורה יפה שזה לא אישי ואת פשוט לא אוהבת שנוגעים בך. אפשר להזכיר כמה פעמים.
בסוף הן יזכרו לבד.
לי יש רתיעה כמעט מכל דבר שנוגע בי....לא רק אנשים..אביה...
בעצם כמעט מכל דבר שזז...
זה רק הולך ומחמיר:מתו"ש
בס"ד

אפילו אם נוגעים במיטה שלי שאני עליה זה ממש מציק לי או אם בטעות נוגעים בי בקצה הציפורן...בעעעע;(
את בדיוק כמוני...אני לא סובלת שנוגעים לי בדבריםאביה...אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך