על מי המליצה אבקסיס?המלך 1

אף אחדברגוע

61 לגנץ 58 לנתניהו

אוקייהמלך 1

למה בל"ד הסכימו הפעם?

מה התירוץ שלהם?

כנראה בגלל הסיכוי האפסי שתקום ממשלת שמאל-ערביםברגוע

פעם קודמת כחול לבן לא דיברו בקול על האופציה הזאת

ובתכל'ס גם לא היו צריכים את בל"ד בשביל להגיע ל 61

קואליציה עם הרשימה המשותפת היא עניין של זמןshaulreznik

הערבים הבינו שאסטרטגיה מיטבית לביטולה של מדינת היהודים היא להיות חלק מהקואליציה. אז נניח שהפעם יקרה נס, וצמד-חמד הנדל והאוזר יעשו תשובה. בפעם הבאה שיעור ההצבעה בקרב הערבים שוב יעלה, בעיקר הודות למאמצים של ארגונים כגון "דרכנו", ואז הרשימה המשותפת תגיע ל-17 מנדטים. 

המפלגות הגדולות לא יוכלו להתעלם מהישג שכזה, המשותפת תקבל ב-3-4 תיקים ואז תתחיל לקדם חוקים שנועדו לחסל את אופיה היהודי של מדינת ישראל. זה יתחיל בקטן. למשל, במקביל לחוק השבות יופיע "חוק הפיצוי" לערבים שברחו במפלגת השחרור. שוב, בהתחלה המספרים לא יהיו מפחידים במיוחד, נניח, 2000 ערבים יורשו לחזור. אלא שתוך כמה שנים ישטוף אותנו גל של עשרות אלפי מהגרים, כמו במקרה של המסתננים מסודן. 

לא מן הנמנע שאנשי הרשימה יעשו חושבים ויתאחדו עם פעילי "ישראל ביתנו" הלא-יהודים במסווה של "מפלגה לשוויון זכויות". להצעה להפריד בין הדת למדינה יהיה רוב בטוח. מה עוד? חוק הלאום, כמובן, יהיה ראשון להתבטל.

בפעם הבאה כחו"ל תתרסק עקב מהלכיה האחרונים.אריאל יוסף

לא בטוחshaulreznik

בשנות ה-90, אפילו אחרי שהתחילו להתפוצץ אוטובוסים, הליכוד הוביל בפער זניח.

אין התחלה של השוואה.אריאל יוסף

לא מבחינת האפשרות לייצר דעת קהל,

לא מבחינת החלופות,

ולא מבחינת המהלכים.

אכי"רהבעטליר החמישי

אבל עדיין, לדעתי בכלל לא בטוח שביבי יצליח לשחזר את ההישג.

דבר אחד לא ברור לי. האוזר והנדל המליצו על גנץ למרות רצונו לישב עם המשותפת? הם לא אמרו שהם יתנגדו?
האם הם ישארו בקואליציה למרות הכל? אם לא, האם גנץ יכול לפטר אותם ושהשניים שיחליפו אותם כן יתמכו בממשלת מיעוט?

קצת סדר -אריאל יוסף

א. זכור שבחירות נוספות יבואו כפה"נ לאחר החלת ריבונות,

ולאחר פריימריז במפלגת הציונות הדתית.

שני הדברים הללו ירימו את הימין; יוציאו מצביעים מהבית,

ויחזירו מצביעים מכחו"ל (מלבד הזעם המצטבר כעת על ראשי כחו"ל).

ב. הנדל והאוזר לא יכולים להמליץ. ההמלצות הן של ראשי מפלגות בלבד.

בעת הצגת הממשלה הם יכולים להצביע נגד ובכך למנוע את הקמתה.

במצב כזה לא תהיה ממשלה ולא קואליציה.

גנץ לא יכול לפטר אותם. אין בסמכותו לפטר שום ח"כ (מלבד את עצמו ).

גם אם שניהם יימנעו, אם אורלי לוי תצביע נגד לא תהיה ממשלה ולא קואליציה.

אם גם הם וגם אורלי לוי יימנעו - תהיה ממשלה, ר"ל, על חודו של מנדט.

ותודה למצביעי עוצמה (נדרשו 6K קולות לש"ס/ג' כדי להוריד מנדט לכחו"ל).

את התודה תעביר לסמוטריץ ובנטחיובי
שפסלו אותם.
אמנם לא הצבעתי עוצמה הפעם, אבל את האמת צריך לומר.
אתה ממש מומחה להכניס בכל מקום את הענין.
ראוי להוסיף באהבת ישראל בימים אלו ולא להלהיט מחדש מחלוקות. וסליחה על דברי המוסר.
אף אחד לא חייב לרוץ איתם והם לא חייבים לרוץ בכלל.אריאל יוסף

גם אף אחד לא חייב להצביע להם.

לכל אחד אחריות על מעשיו.

אתם יודעים שאין לכם סיכוי?

ברור לכם שאתם רק גורמים נזק?

אל תרוצו.

את דברי המוסר צריך לומר למצביעי עוצמה

כדי למזער נזקים לפעם הבאה.

הנזק מממשלת מיעוט גדול הרבה יותר ממגיפה.

מי שנמנע מלהוקיע את חוסר האחריות הזה,

מביא עלינו את האסון הבא, ר"ל.

לגביך - הוכחת כבר שגם בימים "אחרים",

אין לך מילה אחת של ביקורת על החבורה הזו.

רק בריחה מאחריות והאשמות על כל העולם.

אז במחילה, אל תספר סיפורים על "ימים אלו".

הניסיון שלך למצוא תירוץ

לחמוק מדיון על ההפקרות הזו - שקוף מדי.

ואגב "מומחיות" - מוזמן להציץ בפייס' של בן גביר (קישור לקמן),

ולראות את המומחיות שלו להאשים במצב שנוצר את "מי שהעדיף לפלג ולהתפלג".

כן, גם "בימים אלו"...

אז במחילה, @חיובי ושאר תומכי עוצמה,

קשטו עצמכם תחילה!

איתמר בן גביר

במחילה אבל נהיית קצת אובססיבי לבן גבירמיכאלצ

אפשר לכעוס עליו ואפשר לאהוב אותו, לא צריך לדחוף אותו לכל שרשור בלי שום קשר לנושאו.

הוא קשור מאוד. הוא אשם במצב הזה.אריאל יוסף

אתה באמת אובססיבי מדיבן מכיר
מי שקלט קלט ומי שלא או מי שמתנד זה סתם מעצבן אותו
האובססיה שאני רואה כאן היא לזרוק קולות לפח.אריאל יוסף

בזה אתה צודקבן מכיר
אבל צריך להבין שבדיוק כמו שלא רצים כדי "להראות את העקרונות שלנו" כי זה לא פרגמטי ככה גם צריך לא לבקר כל הזמן אם זה לא עוזר אלא רק מפריע - בדיוק כמו הריצות של עוצמה
תודה אריאל יוסף

אני לא "מבקר כל הזמן", אלא מדגיש שהמצב הפוליטי נוצר בגללם.

משום מה, כשבן גביר מאשים את כל העולם במצב הזה, זה בסדר (קישור לקמן).

איתמר בן גביר

אז תגיב בטוויטרבן מכיר
כשאתה כל הזמן מעלה את זה כאן בלי שאף אחד קודם התייחס לנושא זה סתם מעצבן ולא מקדם את המטרה של ההסברה שמצביעים רק למי שעובר
אין לי טוויטר...אריאל יוסף

רוב הדברים שכתבתי היו בתגובה למחאתו של @חיובי

(שמשום מה לעולם אינה מופנית כלפי ראשי עוצמה...).

לולא תגובתו, לא הייתה כאן התייחסות של יותר משורה אחת.

לא נכוןבן מכיר
בתגובה שלך "קצת סדר" הזכרת את זה בלי שום סיבה
בשורה אחת בלבד. מ.ש.ל.אריאל יוסף

זה לא דווקא טוויטרבן מכיר
כל מקום שמישהו פותח את הנושא תענה לו, אבל כשאתה משום מקום מביא משהו של בן גביר או אפילו בלי להביא אתה פותח את הנושא אז ...(ראה תגובתי לעיל)
ובא נגמור כי רצחנו את השרשור
כי הנקודה הזו חלק בלתי נפרד מהמצב. ושוב - התייחסתי בשורה אחתאריאל יוסף

נכוןהמלך 1

מאה אחוז צודק!!!!המלך 1

צודקהמלך 1

ותודה לביבי והליכוד שבזכות קמפיין "ביבי או טיבי".....ובערת הרע מקרבך

.....הגדיל את כוחה של הרשימה המשותפת ובגלל זה צימק את כוחה של ימינה ועשה אותה עם היצוג הכי נמוך בכנסת .

עודה וטיבי צוחקים עליכם ימינה!!!!

המשותפת גדלה כי השמאל התאחדפעם הייתי ניקית

הערבים שהיו מצביעים מרצ, הצביעו למשותפת כי מרצ התאחדו עם העבודה ה"ימניים"

והוא צדק - המועמד השני לראשות הממשלה, אכן הולך עם טיביהסטורי
לא נכון. המשימה להוציא את ביבי מהמשוואהאוהב א"י והעם 1

נכון ועוד איךהבעטליר החמישי

המועמד השני לראשות הממשלה אכן הולך עם טיבי בשם המשימה המקודשת להוציא את ביבי מהמשוואה.

אני לא מבין איך זה שהרשימה המשותפת ממליצה על גנץ לא מספיקה לך להבין שביבי לא טוב לערבים.

חברים יש לנו קורונה על הראש.אני לא יודע איך .....אוהב א"י והעם 1

..... אצלכם אבל פה אין לנו מניינים והפעם באמת סגרנו את דף הגמרא והעברנו את הלימוד לבית.

פסח מתקרב וכולנו מקווים שהשם ישמור עלינו (וגם עליכם) כמו שהוא שמר על בני ישראל בארץ גושן.

ועוד הגיג אחד : אני לא מקנא בעובדות הנקיון של שרה נתניהו.

אתה יכול להסביר את הקשר?הבעטליר החמישי

לא הבנתי אותו

כל מי ששואל אותי מה הקשר באופן כללי אני עונה לו.....אוהב א"י והעם 1

.....( ובמחילה אני בטוח שאתה ירא שמיים בכל רמח אבריך) הכל קשור. ברגע שרב הונא מצא למה כל היין שלו הפך לחומץ הוא ראה ישועות.

אתה אומר "הכל קשור" אבל לא מסביר את הקשרהבעטליר החמישי

אני מבין שאין לך בעיה עם הקמת ממשלה שיזבק תומכת בה בגלל ש"יש לנו קורונה על הראש" ובגלל ש"אתה לא מקנא בעובדות הבית של שרה נתניהו"?

תראה הטרור הופסק כליל....אוהב א"י והעם 1

אירן וההפצצות בסוריה גם כן לא בראש מעיננו אז כנראה מקויים הפסוק:" יְהוָה יִלָּחֵם לָכֶם וְאַתֶּם תַּחֲרִישׁוּן."

אני חושב האלוף שהתמנה לפיקוד אירן כנראה יפרוש בקרוב.

הטרור לא הופסק כליל, אולי בעצימות נמוכההסטורי
וזה שבתקשורת עסוקים בדברים אחרים - לא אומר שצה"ל לא פועל בסוריה ובמקומות אחרים, אלא שצה"ל יכול לפעול בלי שיודעים על זה...
הרעש והצלצולים הופסקו.אוהב א"י והעם 1

כי יש דברים אחרים שתופסים את הכותרותהסטוריאחרונה
צה"ל אף פעם לא פרסם בעצמו, חוץ מכשזה היה בתגובה לירי מעבר לגבול אל שטחינו.
כל שאר הפרסום, תמיד היה ממקורות זרים. ב"ה המקורות הזרים עוסקים בנושאים אחרים וצה"ל יכול לפעול.
המשימה של טיבי, יזבק ושלך...הסטורי
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה...
יש לנו קורונה על הראש. אני לא יודע איך....אוהב א"י והעם 1

..... אצלכם אבל פה אין לנו מניינים והפעם באמת סגרנו את דף הגמרא והעברנו את הלימוד לבית.

פסח מתקרב וכולנו מקווים שהשם ישמור עלינו (וגם עליכם) כמו שהוא שמר על בני ישראל בארץ גושן.

ועוד הגיג אחד : אני לא מקנא בעובדות הנקיון של שרה נתניהו.

גם לנו ישהסטורי
ועדיין במקום להבין שאנחנו במצב חירום ולהתאחד תחת ראש הממשלה המנוסה והמוצלח - יש כמה אובססיביים, שכל מה שמעניין אותם זה 'רק לא ביבי'...

נ.ב. פתאום מקובל עליך שיש מצבים שמוצדק לסגור את הגמרא, יפה. אז עכשיו אתה מוזמן לדון לכף זכות אנשים שדבוקים בגמרא פי מאה ממך, שהגיעו בשלב מסויים להבנה ש'ביטולה הוא קיומה'.
קודם כדי שנבין ששננו בשני קצוות תבל והשם....אוהב א"י והעם 1

... זמן לנו את אותה צרה וכדאי ללמוד מזה הרבה.

לא רוצה לפגוע באף אחד אבל מכוון שהזכרת אז תסכים איתי שלסגור דף גמרא עבור פיקוח נפש ממש (עדיין צריך ללמוד בבית עם החברותא כמובן) זה לא כמו לסגור דף גמרא עבור קמפיין של מפלגה כל שכן מפלגה שהאופי הדתי שלה הוכהה בשנים האחרונות כדי לפנות לקהל ימני חילוני. ושוב אין לי רצון לדוש בזה בבקשה.

אני מתפלל לשם לא כאיש ימין ולא כאיש שמאל אלה כיהודי ירא שמיים  שאומר כמה פעמים ביום "עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל " במובן הפשוט ביותר.

אז הנה השותפה שלך למשימה:הסטורי
פשוט בושה!חוטף עזה

אני לא מבינה מה בגץ חושב לעצמו שאותה הוא מאשר ואת גופשטיין פוסל

נו באמת. בגלל זה ביבי צריך לעוף מהזירה הפוליטית!!!אוהב א"י והעם 1

איך אתם לא מבינים שבגלל הקמפיין "ביבי או טיבי" היא וחבריה נכנסו לכנסת? עד כדי כך אתם מתעלמים מזה?

נכון זה באמת טע ות פוליטית של ביבהמלך 1

ובשביל להעיף אותו מהזירה הפוליטיתהבעטליר החמישי

צריך לבקש את תמיכתה בממשלה.

מחשבה מאוד רציונאלית....

בכלל לא.אינליאז

אף אחד לא חושב שתקום ממשלה כזו,

אולי פרט לכמה ימניים הזויים במיוחד.

אבל למעשה זה דבר שגם הערבים לא רוצים וגם בכחול לבן לא רוצים.

עופר כסיף הסביר את תמיכתו, "כמו שסטאלין שיתף פעולה עם המערבהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ' באדר תש"פ 17:08
כדאי לנצח את היטלר".

אז בל"ד, בשונה מכסיף אינם קומוניסטים וכנראה סטאלין שר"י הוא פחות הדמות הנערצת עליהם, אבל הרעיון אותו רעיון - 'רק לא ביבי'.
אוקייהמלך 1

כי לבל"ד יש שכלאינליאז

הם הבינו שאם הם לא ימליצו על אף אחד , הם יעשו טובה ענקית לנתניהו

ולמה להם לעשות לו טובה?

הוא קילל אותם כל כך הרבה זמן , אז הם עשו בשכל ונתנו לו עונש במקום לתת לו פרס.

קילל? הוא ציין עובדותshaulreznik

האם בל"ד לא תומכת בטרור? תומכת ועוד איך. האם מנהיג בל"ד לשעבר לא הואשם בריגול לטובת החזבאללה? הוא כן הואשם. להגיד שביבי קילל את בל"ד זה כמו לומר שהיהודים קיללו את היטלר המסכן.

לקלל את היטלר זה רע?פעם הייתי ניקית

בשורה התחתונה, לבלאד יש יותר שכל מהרבה אחריםאינליאז

כנראה שאתה צודק לכן אף אחד לא מגיב. קוראים לזה.....אוהב א"י והעם 1

.... הסכמה שבשתיקה, זה המכסימום שאנשי ימין יכולים לעשות.

גם לפרעה והמן היה הרבה שכל...הסטורי
בל"ד אכן הבינו שאין זמן יותר מתאים לפעול לפגוע במדינה היהודית היחידה בעולם ולכן הם יוצאים מגדרם ותומכים בגנץ נגד נתניהו.
מה אתה רוצה? הם במלחמה אתנו ולביבי היה את כל הכלים ....אוהב א"י והעם 1

לחוקק פסקת התגברות ולהוציא את בלד מחוץ לחוק אבל כדרכו של ביבי והימין הכל דיבורים.

אני לא מתיימר לדעת מה נכון ומה לא נכון אבל שני דרכי הפעולה ימין (שדרך אגב לא הלכו בא עד הסוף) ושמאל נכשלו באותה מידה בדיוק!!!!!

לדעתי היתרון של אנשי הימין הוא לא בגלל שהמדיניות שלהם היא האמת אלה משום שלאנשי השמאל היה, יש וכנראה גם יהיה האומץ לישם את הרעיונות שלהם (מה שהימין פוחד לעשות בגלל כל מיני תירוצים) והם נכשלו לא תמיד באשמתם אבל הפוליטיקאים הימנים בצורה נבזית עושים מכשלון זה מטעמים מחד ולא נוקטים שום צעדים ימניים משמעותיים מאידך וזה עובד על ההמונים.

אני משאיר למי שרוצה להגיב להסיק את המסקנות.

אני רוצה לומר, שמי שבזמן חירום, מה שבוער לוהסטורי
זה להחליף ראש ממשלה (שבניגוד לאיך שאתה מציג אותו) שסה"כ הוא מוצלח ובעל הישגים משמעותיים (גם אם יש לו חולשות מצערות). ובשם המטרה העליונה של 'רק לא...' הוא מוכן כעת להפקיד את המדינה בידי מי שאין לו שום נסיון בניהול מערכות אזרחיות (חוץ מאחד כושל לחלוטין) - כנראה האינטרס שלו, הוא האינטרס של אויבי המדינה ולא של אוהביה.
שוב אנחנו במעגל קסמים.אוהב א י והעם 1
למה אתה חושב שאף אחד לא יכול להחליף אותו. הרי היו בחירות. לבן אדם יש משפט.
ערבבת שלושה דברים שוניםהסטורי
1. היו בחירות - רוב מוחלט של המצביעים היהודים הצביע למפלגות שהבהירו מעל לכל ספק, הן בהצהרותיהם והן בהתנהלותן אחרי הבחירות הקודמות - שנתניהו הוא המועמד שלהם לראשות הממשלה.
2. לא אמרתי ש'אף אחד' לא יכול להחליף אותו. אני כן אומר, שהאובססיה להחליף אותו ויהי מה, בלי שיש מועמד ראוי ומנוסה, במיוחד בשעת חירום כזאת - היא מעידה על רצון ברעת המדינה ולא בטובתה.
3. אין משפט, לא לו ולא לאף אחד אחר. אי אפשר לנהל משפט בתנאים הנוכחיים והזוי שיש כאלו שכל כך אובססיביים, עד שרוצים שבתנאים הנוכחיים, רה"מ יבזבז את זמנו, על טקס 'הקראת כתב אישום'.
האם אתה מסכים ש....אוהב א"י והעם 1

... 1. הקמפיין "ביבי טיבי" הגדיל את כוחם הפוליטי של הערבים?

2. היתרון של אנשי הימין הוא לא בגלל שהמדיניות שלהם היא האמת אלה משום שלאנשי השמאל היה, יש וכנראה גם יהיה האומץ לישם את הרעיונות שלהם (מה שהימין פוחד לעשות בגלל כל מיני תירוצים) והם נכשלו לא תמיד באשמתם אבל הפוליטיקאים הימנים בצורה נבזית עושים מכשלון זה מטעמים מחד ולא נוקטים שום צעדים ימניים משמעותיים מאידך וזה עובד על ההמונים.

לאהסטורי
1. שני דברים הגדילו את כוחם של הערבים:
א. מהלך מסיבי (כולל צעדים לא חוקיים) של גורמים זרים ועויינים לעודד הצבעה במגזר הערבי, כשבמקביל משקיפים חוששים להיות שם וצעדים יותר קרונקרטיים לתפיסת זיופים, נאסרו ע"י וועדת הבחירות המרכזית. (זה היה גם בשני הסבבים הקודמים)
ב. החבירה של מרצ לעבודה-גשר, העבירה רבים מהמצביעים הקיצוניים של מרצ לרשימה הערבית. (בסבב הזה)

2. יש גם ב'ימין' וגם ב'שמאל' כל מיני אנשים וכל מיני כיוונים, כך שכל השיח המכליל הזה הוא קשקוש. אם מתעקשים לדבר בהכללה ל'ימין' יש יתרון שהוא ערונית יותר רוצה ערכי מסורת ישראל וארץ ישראל, בעוד 'השמאל' (שוב, בהכללה גסה) רוצה ערכים גלובליים.
כרגע המועמד של ה'ימין' לראשות הממשלה, הוא מועמד ותיק, מנוסה, עם הצלחות משמעותיות מדיניות, כלכליות ואחרות וכן, גם עם חולשות ידועות (שממש איני מזלזל בהן). מי שעומד מולו - חסר כל נסיון מדיני, או נסיון אחר שאינו צבאי בכלל. הנסיון הכלכלי היחיד שלו - הוא כשלון (המימד החמישי) ויש אינדיקציות משמעותיות, שהוא עצמו לוקה באותם חסרונות שבגללם אתה ושכמותך מתנגדים לרה"מ.

נ.ב.
בגדול, הנסיון שלך לתאר כאילו הכל כאן רע וכושל - הוא פשוט לא נכון. העובדה שמדינה שמיום הקמתה ועד היום היא מוקפת אויבים, צריכה לעמוד על נפשה ועוסקת בקליטת עליה (כשבכל השלבים עיקר העליה היתה של אוכלוסיות חלשות!) ועדיין לא רק שהיא מחזיקה מעמד, אלא היא גם מתקדמת, מגיע להישגים כלכליים ומדעיים עולמיים. צולחת משברים עולמיים יחסית בקלות (בעז"ה שימשך כך) והופכת למקום שכולם צריכים טת ההמצאות שלו, את הטכנולוגיה שלו ומנהיגיה הם בין החשובים שבמנהיגי העולם - זה הצלחה גדולה מאוד. נכון שעדיין יש הרבה מה לרומם בחומר ובעיקר ברוח. אבל הנסיון לצבוע כאילו הכל כאן שחור - זה לא נכון, לא מוצדק וכפיות טובה חמורה כלפי הקב"ה וכלפי ההנהגה שעובדת מאוד קשה.
אתה חי בסרט.אוהב א י והעם 1
אם לא היו מגדילים את אחוז החסימה הרשימה המאוחדת לא היתה קמה ומרץ ושאר ירקות לא היו מתאחדים.
תסלח לי על הביטוי המטומטמים מהימין העלו את אחוז החסימה וזה התחיל את הסיפור והקמפיין ״ביבי או טיבי״ העצים את הכוח. מאידך מפלגות הימין עצמם היו בבעיה של לעבור את אחוז החסימה וזה גרר את הכיעור של מעשה בן גביר, פרץ וסמוטריץ בגיבוי המשחית ביבי . אם אתה לא מסכים לניתוח הזה אז מהיום אין לנו על מה להתווכח או לדון כי זה יהיה בזבוז זמן לשמו. בזמן זה אפשר ללמוד דף גמרא.
מי יתן וננצל מנגיף הקרונה במהרה ובימינו.
בהרבה ידידות יעקב
אני חי בארץ ישראלהסטורי
וקודם כל, חשוב לי להדגיש, בניגוד לרושם הקטאסטרופלי שעולה מההודעות שלך, שהמצב הכללי בארץ ישראל טוב. זה נכון תמיד וגם בימים אלו, שהם מצב חירום בכל העולם - מצבנו יחסית טוב לעומת מדינות רבות. זה כמובן בהשגחת ד' על עמו, אבל יש שליחים שפועלים בשביל זה - וצריך להכיר להם טובה ולא להיות בעלי עין רעה.

לגבי אחוז החסימה - אתה צודק שהוא הזיק מאוד, מעבר לזה שהוא אנטי דמוקרטי. רק נזכיר שהוא הועלה לדרישת אביגדור ליברמן. נתניהו לא ראה עניין לריב על זה בתוך האילוצים הקואליציוניים. זה לא פוטר אותו מאחריות, אבל זה לא היתה דרישה של 'הימין'.

קמפיין ביבי או טיבי, היה מאוד מוצדק - אם כח"ל (שהבטיחו שוב ושוב שלא ישענו על תמיכת המשותפת) היו מקבלים עוד שני מנדטים, כבר היתה ממשלה, שכל פעולה שלה בעזה דורשת את הסכמת הייזבק.
עלית כוחה הפוליטי של האוכלוסיה הערבית היא סכנה קיומית!!!!!אוהב א"י והעם 1

ליברמן היה הווה ויהיה איש ימין וזה עוד מהלך מגוחך לא לסווג אותו ככזה אבל מה לעשות שזה עובד על מעריצי ביבי. זה שאתה מצדיק קמפיין שאתה מודע לתוצאה שזה מגדיל את כוחה הפוליטי של האוכלוסיה הערבית יותר מדאיג אפילו מזה שביבי ימשיך בשלטון. אגב אחוז גבוה של האולוסיה הזאת הוא שותף פעיל במלחמה העכשוית נגד הקורונה.

מי שעושה יחסי ציבור הכי טובים לייזבק זה אתם בימין המדומה.

אבל מי שמעלה אותה, הם אלו שאתה תומך בהם!הסטורי
לא משנה לי אם מישהו נקרא 'ימין' או נקרא 'שמאל'. משנה לי שכרכגע אנשי 'רק לא ביבי' מימין ומשמאל - מוכנים למען ה'מטרה הנעלה' להקים ממשלה שתלויה בערבים - בדיוק בזה אתה תומך כשאתה 'רק לא ביבי', במצב הנוכחי.
אני חושבהמלך 1

1 נכון זה היה טעות פוליטית ענקית

2 זה החיסרון של הימין שהם מפחדים לעשות את אידולוגיה שלהם

על אף אחדחוטף עזה

ישראל פותחת בשיחות ישירות עם לבנוןאיתן גיל

על פירוק חיזבאללה.

ומה עם חמאס לבנון?

ומה עם ארגוני טרור נוספים?

שלוש הנחיות צריכות לקבל המשלחת הישראלית לשיחות:

1. פירוק כל ארגוני הטרור והוצאתם אל מחוץ לחוק.

2. הסוגיה "הפלשתינית" לא תעלה כלל ואם תעלה- המשלחת הישראלית תנטוש את השיחות.

3. תיקוני גבול עם לבנון, וקביעת הגבול הבינלאומי על נהר הליטני.

גם ככה לא יצא מזה כלוםברגוע
גם הנוכל חושב כמוךאיתן גיל
אולי אם הוא יתווך, לאור נסיונו בהשכנת שלום בין רוסהסטורי
רוסיה לאוקרינה...

סתם, אפשר לסכם עם ממשלת לבנון כל דבר, היא ממשלה חסרת משמעות ולכן כל סיכום איתה הוא חסר משמעות. אני מבין לגמרי, שכדי לטשטש את הביקורת הבין לאומית, רה"מ צריך להסכים לשיחות סרק הללו. כל עוד שבמקביל צה"ל ממשיך לכתוש אותם - זה בסדר 

עצם ההצעה הלבנונית לשיחות ישירות עם ישראלאיתן גיל

מהווה הכרה דה פאקטו במדינת ישראל, וזה הישג בפני עצמו.

יתכן שהצרפתים דחפו אותם למהלך זה בגלל מעמדם הבינלאומי שהולך ונשחק.

היה לנו פעם הסכם שלום עם הלבנונים שהופר בטרם יבשה בו הדיו. אולי יוציאו אותו מהגניזה כבסיס להסכם חדש ורציני יותר.

כך או כך, בניגוד לטראמפ החדש שיש לי עליו ביקורת עקבית, על הנוצרי הלבנוני אני סומך יותר.

וכמובן- משא ומתן תחת אשאיתן גיל
אבסורדהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ג בניסן תשפ"ו 15:46

הלבנוני יכול מאוד לרצות - הרצונות שלו חסרי משמעות. הוא לא באמת שולט במדינה שלו. מקסימום התועלת שהוא יכול להביא, זה אם הוא לא יפריע לנו במנגנונים הבין לאומיים.

לא מסוגל להבין את כפיות הטובה שלך (כמו כל תשקורת השמאל) לטראמפ. אני אומנם כופר בהתרברבות שלו שבלעדיו מדינת ישראל לא היתה קיימת, כי נצח ישראל לא ישקר - אבל בדרך הטבע, לולי העזרה חסרת התקדים שלו, היינו ח"ו עומדים היום מול אירן  עם רצון, החלטה ויכולת להשמיד אותנו.

אין יותר אבסורד, מלהתלהב מהלבנוני המגוחך ולרדת על טראמפ.

האירנים מבינים טראמפיתאיתן גיל

מי שאמר שערי גהינום בעזה והתקפל, ורילוקיישן ושוב התקפל, יתקפל גם באיום שלו על מיצרי הורמוז, וכך היה.

במקום הספינות האירניות הטבועות אפשר לבנות או לרכוש חדשות.

כאן המקום לקרדיט לנתניהו שחיסל את הרוצח האירני, ואת סביבתו הקרובה. הם כבר לא יתכננו פעולות נגד ישראל, וגם המחליף שלו לכאורה לא נראה בציבור כי חושש לחיו. כן יאבדו כל אויבך השם.

הם ממש לא מביניםהסטורי

פעם אחר פעם הוא מרדים אותם עם 'משא ומתן', ובדיוק כשהם משוכנעים שסיבבו אותו, הם חוטפים את המכה. אין לי מושג איך הם קנו את ההצגה פעם שניה, עד שחמינאי וכל צוותו היו מספיק מטומטמים להתכנס באותו חדר.

אני מאוד מעריך את נתניהו על ההנהגה של הפעולה נגד אירן, אבל מי שחושב שהוא וטראמפ לא מתואמים עד הכדור האחרון, כולל כשהם מציגים לתקשורת 'חילוקי דעות' ו'פערים' - עיוור לחלוטין ולא רואה מה הולך כאן בשנה וחצי מאז טראמפ נבחר.

המשחק הכי ענק של טראמפמשהאחרונה

היה להדליף לברק רביד שהוא מסוכסך עם ביבי.

האידיוט פרסם את זה כמובן וזה שימש להרדמת האוייב.

חסר ערךזיויק
סיבוב שעריםאשר ברא

איך זה עובד? ומאיפה זה יוצא?

ראיתי שיש שבוע הבא בחמישי מהכותל.. אבל לא ברור אם צריך להירשם ומיקום מדוייק.. והאם מתאים לנשים.

קיצור אשמח אם מישהו יוכל לפרט על זה קצת )

לא צריך להרשםברגוע

יוצא מהכותל, את תראי כבר מאיפה

יש שם גברים ונשים בהפרדה

והמסלול הוא אותו מסלול?אשר ברא
אני חושב שיש הבדלים קטניםברגוע
סיבו"שפצל"פ
היו זמנים😅
לא צריך להירשם, יש כל ערב ר"חל המשוגע היחידי

מתחילים מהמערה ליד הכותל (ליד השירותים)

יש הרבה אנשים.

מחיצה ניידת בין הגברים לנשים.

מומלץ באהבה להגיע לכל מי שרוצה להכיר קצת ולהיפתח לרצון למקדש.

חצי לפחות נשיםזיויק
ברור שמתאים
תודה רבה לכולם! עזר לי מאודאשר ברא
שתפי אח"כ בחוויהזיויק
מלא זמן לא הייתי
סיבוב שערים!משהאחרונה
פעם קודמת הייתי שם ב2004 בערך. אולי 2005. קטע שזה עדיין קיים.
קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

אני קניתי סוללה תחליף גנרטור. ואני לא 'משוגע'משהאחרונה

כולל תוכנית ב' להטעין אותה מהרכב (ז''ל)

אגב. היה בה שימוש נרחב. לא בגלל נסראללה. בגלל חברת חשמל.

כל פעם שיש בניין חדש פה בשכונה הם מנתקים אותנו ליום כדי לחבר אותו.

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטורי
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

עכשיו גמרתי לשתות יין ומצות בסעודת משיח….סיעתא דשמייא1
…בבוקר כבדו אותי לקרא את ההפטרה "עוד היום בנוב" למדתי אותה העם תרגום חגגתי יום הולדת עברי ולדעתי קרבתי את הגאולה עוד קצת אז בבקשה קצת יותר רוחניות ופחות גשמיות "וארציות" יעשו את זה.
מוזר לכבד בהפטרההסטורי

מעליל עלילות דם.

בלנ"ד, עד שלא תתנצל על הדהוד העלילה כאן, לא נניח לך:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

אתה רואה….סיעתא דשמייא1

… כנראה שבגלות יש יותר אהבת ישראל.

אתם בארץ ישראל משחזרים את ימי סוף תקופת בית שני. גם שם היתה שנאת חינם לא רק בין יהודים ליהודים גם בין יהודים לגויים בארץ ישראל. רבי יוחנן בין זכאי ראה את הנולד.

מה?!?!?שלג דאשתקד
אתה דורש לפרסם עלילת דם על יהודים, ואחר כך טוען שיש לך אהבת ישראל.

באיזה מצב אתה עכשיו, מיסטר הייד או ד"ר ג'קיל?

עם אוהבים כמוך, שמהדהדים עלילות, מי צריך שונאים...הסטורי
אני תמיד נעלב כשמעלים אותי למפטיר. כיקעלעברימבאר

רק לישו נתנו מפטיר (אפילו הנוצרים הקימו כנסיה במקום שלטענתם היה בית הכנסת שהוא קרא שם מפטיר בגליל, והם קוראים לה "כנסיית בית הכנסת")

והאמת שבגלל שנתנו לוקעלעברימבאר
מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים עליה שהם רוצים

למה לשון הרע? הסיבה היחידה...סיעתא דשמייא1

.... שאני רוצה לקרא בסגנון תימני בבית כנסת ספרדי .

חוץ מזה זה הפטרה שאני אוהב לקרא.

אגב את ההפטרה הזאת אנו קוראים ביום העצמאות.

אתה מתפלא על לשון הרע, אתה אלוף הלשון הרעהסטורי
והוצאת השם רע:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

כאן הוצאת שם רע, בפרסום שקרי ומזיק, של שקר שערבים המציאו. הוספת חטא על פשע כשהשפרצת האשמות על הערוץ שלא פרסם ועל כל מי שהעז להטיל ספק.

תתנצל לפני כל דבר. קשוט עצמך תחילה!

חחח דיברתי על ישו לא עליךקעלעברימבאר
מנסה לתקן את ההודעה כך שלא ישתמע שדיברתיקעלעברימבאר

עליך. זה לא נותן לי כרגע.

והאמת שבגלל שנתנו לישוקעלעברימבאראחרונה

מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים את העליה שהם רוצים

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטורי
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

דיון חשוב בחסות הפוליטיקה - תפקידה המכבד של האישהשלג דאשתקד
עבר עריכה על ידי שלג דאשתקד בתאריך כ"ג בניסן תשפ"ו 8:57

כפתיחה, אני מציע לעיין בכתבה המצורפת:

איגרת תמימה - והסערה מתפוצצת

לא אכנס לפרטי האירוע והפולמוס. ניתן כמובן לקרוא ולהביע דעה (ויש הרבה מה לומר בנושא). לי חשוב פרט אחד וקצת שולי, אבל מאוד חשוב:

לפני הרבה שנים, הייתה תפיסה פמיניסטית כזו שנקראת כיום "הפמיניזם המרקסיסטי". תפיסה זו, טוענת שאין סיבה שנשים לא תעשינה מה שגבר יכול לעשות. העניין הוא שהזרם הזה אמנם דיבר על ליברליות וחופש בחירה ופעולה, אך עודד בפועל שנשים תעשינה דווקא דברים שמיוחסים תרבותית לגבר.

עם השנים, מהרבה סיבות (שבטח קשורות גם לגברים וגם לתרבות), הגישה הזו פחות מדובר בשיח הפמיניסטי. גישה אחרת לעומת זאת, שקיימת כיום בשיח, נקראת "פמיניזם תרבותי". כלומר התייחסות להבדל מהותני בין המינים, תוך הכרה בחשיבותו של על מין והערכה לתפקידו המכריע בניהול המשפחה, החברה והקהילה.

קיימות כמובן עוד גישות פמיניסטיות, אבל לצורך הדיון הזה כדאי לשים לב לדיאלקטיקה בין שתי הגישות האלה.

מבחינתי, האירוע הזה שקרה עכשיו בשב"כ, הוא אירוע משמעותי מאוד לדיון אוגות הייחוס והשימוש של החברה במונחים פמיניסטים. כי גם אחרי הרבה מאוד שנים ולמידה, כשניתן למצוא תפיסות שונות ואף מנוגדות ביחס לפמיניזם, איש/ה לא חלם/ה שייצא העגל הזה: תפיסות פמיניסטיות יזלזלו באישה, יפחיתו את חירותה וידרשו ממנה להשתעבד לתכתיבים שנוחים למגדר אחד (במקרה הזה: המין הנשי).

אז איך למען השם, הפמיניזם הוליד תנועה כל כך מיזוגנית?!

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

אולי יעניין אותך