שהיום שלי פשוט מבוזבז!! אני קמה ו... לא עושה כלוםם כל היום!!
וכל כך באלי לצאת אבל לא כדאי בגלל הקורונה..
יש למישהוא רעיונות לדברים משמעותיים לעשות? מעשים טובים? או סתם דברים שיעבירו את הזמן..?
דחוףף
שהיום שלי פשוט מבוזבז!! אני קמה ו... לא עושה כלוםם כל היום!!
וכל כך באלי לצאת אבל לא כדאי בגלל הקורונה..
יש למישהוא רעיונות לדברים משמעותיים לעשות? מעשים טובים? או סתם דברים שיעבירו את הזמן..?
דחוףף
אני גם צריכה רעיונות, בהתחלה שארו שיש חופש אני בניתי על טיולים, לצצפון וכו... עד שהבנתי עם כל ההנחיות שזה לא כל כך יקרה...
לפני 5 ד'ק הכנתי פנקייקים ![]()
![]()
משו כזהה אימלהה![]()
אבל תכלס מאיפה ייצרו פתאום אוכל? אפאחד לא עובד ואין את חו"ל וכאלה לייבא מהם...
אבל מחסור באוכל זה נשמע רחוק כזה...
את זה כדי שלא נטחן כל היום אוכל... ;)
ויכול להיות שזה סתם כדי להרגיע אנשים פה
והא ראיה: יש כמה מדינות שהכניסו אותנו לרשימת המדינות שהקורונה יצאה בהן משליטה, כרגע עולה לי רק הונגריה או בולגריה (אחת משתיהן)
רק שבריונים לא ישרפו אותם![]()
(והמבין יבין
)
אם גנץ הולך עם הערבים, הוא בטח יהיה כמו הבריונים מהסיפור...
מקווה ששלכת
אבל לצערי גם היום אהבת החינם לא כל כך שוררת פה!!
וגם שיהיה לי מלאא זמן לבחור דברים לפסח, לחרוש ולהכיר את הארץ שבתקופה האחרונה אני ממש רוצה את זה!! ליסוע יותר למקומות קדושים- לכותל וכו'...
אחלה רעיונות 
איפה יש קורסים כאלה?
משעמם לכם בבית? בואו ללמוד תכנות - צעירים מעל עשרים @משה
לגבי קורסים אחרים, את יכולה פשוט לגגל 'ללמוד X' (נניח, 'ללמוד לנגן בגיטרה') או לגגל 'קורסים אונליין' בהתאם לתחום שמעניין אותך...
לקרוא ספרים... (ראה שרשור ספרים)לעשות את כל הדברים שתמיד אמרת שאין לך זמן אליהם.. לסדר את הבית. ללמוד לנגן על כלי מסויים (יש הרבה כלים שאפשר ללמוד לגמרי לבד. ואם צריך אז להוריד דפי הדרכה מגוגל, אני לדוגמא למדתי לבד על מפוחית.. שווה!!)
זמן מצויין לעזור לאנשים, לבדוק אם יש אנשים בשכונה שצריכים עזרה בגלל המצב..
לעשות בקיאות בנ''ך.. שווה.. אני כבר בישעיה.. עדיף להתחיל בפשט.
לקרוא ספרים זו עצה שכבר אמרתי אבל אומר שוב.. גם מי שלא כ''כ אוהב, הרבה פעמים זה רק בגלל שבדרך כלל הוא עסוק בכל מיני דברים, פעילויות ספורט וכד', ועכשיו שאין את כל הדברים האלה, כדאי לנסות.. (לא קומיקס.. כי בזה לא עשינו שום דבר..)
לרכוב על אופניים.. אין בעיה בלצאת לרחוב, יש בעיה בללכת יותר מדי ליד אנשים, קרוב אליהם.. ואז יכולים להדבק.. אבל אם רוכבים בפארק או משהו כזה, לא מדביקים אף אחד.. נושמים אויר נקי. ומוציאים מרץ + פעילות בשעמום = שווה..
להקים ''חבורות לימוד'', אמנם אין בית ספר, אבל זה לא אומר שאי אפשר ללמוד, יש תוכנת זום, ואימייל\ והרבה אפשרויות לקביעת מפגש חברים ולמידה ביחד, וזה לא חייב להיות ''ללמוד?? בחופש?? רח''ל''.. אתם יכולים ללמוד ביחד דברים שתמיד רציתם ללמוד ולא היה לכם זמן.. (או שזה יהיה סתם מפגש חברים וירטואלי..) אשלח אולי בהמשך רעיונות.. בנתיים תתעודדו.. החופש לא כ''כ נורא..![]()
זה מעולה (אני פשוט חידוניסט)
א: בשביל החידון העולמי, או אפילו הארצי, צריך להיות גאון מטורף.. ולדעת את כל התנ''ך בע''פ, ויש לי עוד דברים בחיים..
ב: פאדיחות..
בעיקרון ללמוד תורה
א: שואלים אותם שאלות לדוגמא ''איפה כתוב כך וכך''.. אפילו מיחזקאל, והם צריכים לפעמים לתת מיקום מדוייק.. ז''א שצריך לדעת תנ''ך בע''פ..
ב: זה אמנם לא הסיבה שבגללה אני לא אעשה את זה.. אבל לדעת אין בעיה.. ואני כל הזמן אומר לחברים בישיבה שזה דבר מאד עיקרי, וכולם יודעים שאני לומד נ''ך ושזו דעתי.. אבל לגשת לחידון זה משהו אחר..
נ.ב. גם אני מרגיש אותה הרגשה שהרגיש מי שפתח את השרשור, וכל הרעיונות שלי לא ממש עוזרים לי..
אין לי אופניים, אני בחו''ל ואין לי אפשרות לעזור לאנשים בשכונה, ללמוד נ''ך, אפשר אבל זה לא ממלא לי את היום, לדעת לנגן אני יודע כבר.. לקרוא ספרים, גמרתי פה הכל ואני קורא שוב ושוב אותם ספרים.. לסדר את הבית - יש עוזרת.. והבית לא מבולגן גם בלי קשר.. בקיצור תשלחו רעיונות גם בשבילי..
(לא פעילות בחוץ, כי חםםם)
א. לא נכון, יש כל מיני דרכים לזכור מי אמר מה "משפיל אף מרומם"-אני זוכר שזו חנה בשירתה, כי היא דיברה בהפכים.
ב. למה זה אחר?
נ.ב. אתה גר מתחת לקו המשווה?
קולמוס הנפש.א: אני לא מדבר על משפטים כאלה.. אלא על ציטוטי פסוקים.. אני יתן דוגמאות אולי, לא עכשיו יום שישי קצר והמלאכה מרובה..
ב:זה שונה, אין לי כ''כ זמן להרחיב, אולי ביום ראשון. או היום, נראה מאוחר יותר.
ג: אני לא יכול כ''כ לפרט איפה בדיוק.. מהסיבות שכתבתי בשרשור הספרים..
וצחקתי.. בהחלט היה נראה כך.. מה לעשות שממש לא היה לי זמן.
אפרט אחרי התפילה..
במה ? 
למה קראת לעצמך חסרת טאקט?
אמרו לכתוב שם שמאפיין אותי וזה לצערי מה שמאפיין אותי![]()
ואגב מי שבאמת חסר טאקט אף פעם לא יודע זאת ככה שאת בטוח לא חסרת טאקט
תכלס אנשים פה חמודים ומצחיקים והם התכוונו שתכתבו על עצמכם דברים טובים לא דברים גרועים
אם מישהו מעצבן אותך פשוט תחפור, והוא ילך (אני בטוח שאם הייתה אפשרות לעשות תואר בחפרנות, הייתי עובר אותו בקלות)
תכלס ב'ה אף אחד לא מרגיז אותי ואני לא מרגיז אף אחד
מצמיחים כבר קרניים בית לא יודע מה כבר עוד אפשר לעשות למדתי דף יומי וגם חוק לישראל כמו הזקנים אמרתי גם תהילים ראיתי סרט מה עודדד????????..
באמת כבר לא ידוע מה יהיה זה מטורף אין אפילו כבר עם מי לדבר חחחח
רק תשמרו מרחק של 3 מטר בינכם! 
![]()
זה כבר הפך ל3 בקצב הזה צריך קיר חחחח
לא מכניס חמץ בחיים
הם לא מכניסים?
לא שידוע לי מה שבטוח צריך לבדוק
אשכרה איזה סטארטאפים יש לכם
![]()
כל זה התחיל מזה שהודעתי שאני חפרן!!!
נ.ב. אני אוהב את זה
טרנטהחחח כל עוד לא חופרים לי בפרטי מצידי שתחפור לכל העולם כאן לא מפריע לאפחד שאתה חופר אז זה בגדר הסביל
סורי על התקיפות...
נראה לך???
טוב, אני מוחל
![]()
עבדתי עליך...
אני גם את זה לא מצליח לעשות.. אני עוד רגע מתחרפן!!! בכללי אני לא עושה כלום
אבל בישיבה לפחות יש חבר'ה, בבית אני פשוט נרקב עד שיהיה לי כח לעשות משהו...
בנתיים זה לא קורה
יש דברים שאסור לוותר שזה תפילות בזמן לפחות שעתיים לימוד בוקר דף יומי ומשניות ואני לומד גם בערב שעה לפחות זה נותן סיפוק בחיים
ו..כן זה הרגשה זוועה!
ממש אי אפשר גם לא בצחוק לומר עלי צדיק
בוקר אחד קום מוקדם תניח תפילין בזמן תתפלל טוב תלמד שעה אחרי התפילה מה שאתה אוהב כמה שזה נשמע כאילו ואי אין לי כוח מבטיח לך שההרגשה המדהימה שתרגיש אחרי זה תעשה מצב שכל יום תקום ככה אחרת זה באסה כל היום
יצא לי מספיק פעמים לקום בשעה נורמלית, גם אם זה לפעמים זה נחמד זה לא גורם לי להתאמץ בשביל לקום...
תפילה בזמן זה חשוב
ועוד יותר- הלוואי שיהיה לי כח לעשות שינויים בנידון
לקראת פורים לקחנו כמה אגדות עם קלאסיות וגיירנו אותם לגירסה ביינישית-קומית,
מוזמנים להנות
https://a7.org/?file=20260224123426.pdf
ונצרכת לכלל ישראל
(ובוודאי שלפרט ישראל)
אם יש לך היילקס או דאצ'יה זה יפה אבל אתה לא יכול לשבת פה איתנו לקפה.
בניין זה עבודה לרציניים זה לא תחביב אולי תתחיל לבנות איזה מגדל בתל אביב.
#יש לי סילברדו#
אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????
למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא