ה-ל-י-מ-ו-ד-י-ם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמוריה צפת=)
תקשיבו אף פעם לא הייתי פה (בערך) אבל יש לי שאלה
אני שונאת ללמוד בדם אני פשוט סובלת בשיעורים אני מתה על המקום שאני לומדת בו אבל שונאת ת'לימודים
יש בי הירהורי פרישה מהלימודים מה אתם אומרים? ואם אני פורשת איך אחרי זה אני אסתדר בחיים בלי להשלים בגרויות?
וגם אם אי אסתדר מה אני עושה אם אני לא לומדת כדי שאני לא אגיע לרחוב?
תודה שקראתם את החפירה אשמח לשמוע את דעתכם.........
יש לי משהו להודיע לך...עין שלישית
את לא לבד...
כנ"ל..רק שאני כבר בי"ב..=)-Rעות-
בס"ד

אז מזלי.....

ו..לכל הטועים השיחה אישית לא עובדת..
ה' רוצה שתגמלי מהפורום הזה...איציק הג'ינג'י
ממש לא!!!!!!!!!מוריה צפת=)
אם דיברת אלי אז בד"כ אין לי זמן- אני בכלל לא מכורה לפורום
זה שבמקום לשבת ללמוד למבחן ענק שיש לי מחר אני יושבת כי נימאס לי מהלימודים
"זה לא אומר"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובכן ובכן ובכן:מתו"ש
בס"ד

רשימת עבודות שלא מצריכות בגרות (מי שיש עוד נא לעזור להוסיף..)

טוב-מנקת רחוב זה תמיד אומרים, אבל גם הרבה דברים ברפואה אלטרנטיבית לא מצריכים תעודת בגרות, וגם לפתוח נגיד פעוטון או משו כזה או להיות עובדת בחנות יש לי עוד פוול אבל אני צכה להיתחפף..
תכלס-כשמגיעים לגיל 30 כבר לא משנה אם עשית תעודה או לא..אין מה להילחץ..באמת! תעשי את ההשתדלות שלך, תתפללי ל-ה' ועזרת ה' יהיה בסדר
יש לי גם משהו להודיע לך:לולה=]
אין לך בררה!
 את לא יכולה לפרוש מהלימודים!
 לכולנו קשה, אבל כולנו עוברים את זה.. וצריך להשקיע, נכון, וזה קשה, אבל בסופו של דבר זה שווה את ההשקעה... ושתדעי לך שיש אלפי תלמידים הרבה יותר אהבלים ממך, והרבה םפחות מוכשרים ממך שעברו את הבגרויות וגמרו לימודים, אזס למה שאת לא תצליחי? כי יש לך קצת עומס?? זה יעבור..
אל תלחצי מזה, תקחי את זה בקלילות, לא עד הסוף אבל בצורה סבירה. תלמדי בסבבה, תהני, תשקעי פה ושם, לא יותר מידי, אבל תשקעי קצת...
עברנו את פרעה, נעבור גם את זה...

מסכימה עם לולה-דוסית גאה!
נימאס לי להילחץ מהלימודים!!!!
אז את השיעורים אני מעבירה איכשהו, וליפני מיבחנים אני לומדת-אם אני מצליחה מה טוב, אם לא-מעניין את סבתא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...חחח...
מה עשית בזה? (לולה)מוריה צפת=)
מה העניין שאת לא לומדת בשיעורים ובמבחנים לפעמים את מצליחה מה ז'תומרת או שלומדים ועושים בשביל להצליח או שלא לומדים ואז לא לומדים בכלל!
לא חבל לך על הזמן שאת מבזבזת בשיעור?
לא חבל על כל השנים האלו שאולי תצליחי בבגרויות ואולי לא ואז אם לא תצליחי תצטרכי לשהלים הכל .....
או שתנצלי את השנים האלו ללימודים או לדברים אחרים אבל לא באמצע כי אז הפסדת מכל הצדדים.........
דוסית גאה לא לולה!מוריה צפת=)
נשמות!!!!!!!!!!מוריה צפת=)
לא קלטתן את העניין אני שנה שעברה בקושי נינכסתי לשיעורים אבל ב"ה למדתי למבחניםן והוצאתי ציונים טובים
העניין הוא אחר- שנה שעברה לא היתה לי בגרות מה שהשנה יש לי....
הווה אומ שיש מגן ואני יכולה להידפק אם אני מבריזה חוץ מזה אני מדברת עם חברות שלי ואפחת לא סובלת כמוני אוקי!
אני סובלת בלימודים זה לא העומס שמלחיץ אותי כי זה יש לי גם בלי לימודים אני סובלת בשיעור עצמו!!!!!!!!!
במצב כזה את רק צריכה לבדוק ממה נובעת השנאה ללימוד~~אני~~
טבעו של האדם שהוא דווקא כן אוהב ללמוד, לחקור. באדם יש סקרנות טבעית.
עשית איבחון לאבחן ליקויי למידה ודברים כאלו?
נפגשת עם מאבחנ/ת שת/יבדוק היפראקטיביות* (HDAD) וחוסר ריכוז וכד'?
לפעמים דברים קטנים כאלו יכולים ממש לשנות את הגישה והיכולת בקשר ללימוד

מה את מרגישה, האם יש מקצועות שאת מרגישה שקשה לך להבין/להקשיב/משעמם/לא מצליחה לתפוס את דברי המורה/מאבדת קשב בשיעור?
אם קשה להביו- אפשר לנסות לקחת מורה שתסביר לך יותר טוב מכולם ובאופן פרטי וזה יכול לעזור. אם הבעיה היא לא חוסר ההבנה אלא חוסר התעניינות אפשר לנסות להגיד למורה להעביר את השיעור בצורה מעניינת יותר. זה די ברור שכאשר המורה מדברת על ימי הביניים בשיעור היסטוריה ואת רק צריכה להקשיב ולסכם מאוד קשה להבין... אך לפעמים אם רואים על התקופה המשעממת הזו סרטים, מצגות, תמונות וכד' הרבה יותר קל לקלוט ולהבין.

אם תפרטי יותר מה בדיוק קשה ולמה את חושבת שאת שונאת ללמוד יותר נוכל להבין מה יעזור לך

*היפראקטיביות- לא תמיד רק מה שאנחנו חושבים שילד שלא יכול לשבת רגע בשקט. לפעמים היפראקטיביות יכולה להיות ההפך- השם של זה זה ''היפראקטיביות פסיבית'' ז"א לא אדם אשר לא נח לרגע אלא אדם שאמנם יושב בשקט כמעט ללא תזוזה, אך חולמני ו''בעננים'' ולא שומע ומקשיב לכלום. במקרה כזה או במקרה של אדם שלא יכול לשבת רגע בשקט ניתן לקחת ריטלין וזה יכול לעזור
ניפחת אחותי...עין שלישית
חח..רעות נסחפת קצת לא?!-Rעות-
רעות שכוייח על הסבלנות ליכתוב הכל..המלכה של העולם
הייתי משתגעת..

ועוד יותר מגיע צל''ש לאלה שקוראים!
לי אין כח..
רעות אל תיקחי אישית, לא קוראת הודעות ארוכות..
העם איתך מתוקה!!קינמוןאחרונה
אני היום מצטערת שלא עשיתי אקסטרני, למרות שהפכתי ת'בי"ס לאקסטרני- ת'כלס, לא הייתי בשיעורים, הוצאתי אחלה ציונים, ודפקו אותי במגנים..
אם הייתי עושה אקסטרני בשילוב עם מדרשה- הייתי מנצלת את החיים שלי יותר..
 יש אנשים שמערכת החינוך לא מתאימה להם.. אני רציתי אקסטרני- וההורים שלי לא רצו, כי הם רצו שאני אחוה את הצד החברתי בבי"ס. (תכל'ס- זה רוב מה שעשיתי שם, אירגנתי פעילויות..)
אם באמת את מרגישה שתלמדי יותר טוב לבד- תעברי לאקסטרני עם מדרשה (כדי שלא תשרפי ת'זמן, הבטלה מביאה לידי חטא..וגם בשביל הקטע החברתי) כמובן שתדברי עם ההורים, תסבירי להם את המצב שלך והלוואי שהם יבינו אותך..
יש לי חברה שעושה עכשיו שנה שניה של אקסטרני עם מדרשה, והציונים שלה עלו...
(אם את שישישטית, עדיף למשוך את השנה הזאת- להכנס רק לשיעורים שיש בהם בגרות וכו'- זה גם לא בריא יותר מדי שנים מחוץ למסגרת..)
לא לכל אחד אקסטרני זה הדבר הנכון, לרוב התלמידים המסגרת הנוכחית היא הטובה (או הרע במיעוטו) זה נכון למי שיש לו משמעת עצמית גובהה, יכולות ללימוד עצמי (מה שנקרא אוטו דידקטיות) וחכם..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך