הסיכתו ושמעו כל יושבי תבלקוגל ירושלמי
אני החילותי וידי תעמלנה עד כלות כל כוחי על ברכה לשימוח ולחימום ליבכם הקריר והקפוא בימים קרירים וטרופים אילו
תנו נא לעינייכם הנוגות לצפות במחזה נורא תהילות של יצירתי הנעלה והנשגבה ונוראת התהילות וכיתבו לי הארותכם לגביה

כולי תקווה שתהה עלייכם שנת תשועה משיעורים משמימים. (האותיות ע' וש' הפוכות, עימכם הסליחה).

שתהה שנת תשועה מחיידקי B86 ו-G97 המצויים הכרזה הנ"ל ומטיילים לכל רוחבה, ההורסים כל נשמה הנבראה בצלם וגורמים לאיצטקלוגים של האינטרוגליזם אשר באיטורקאיה בצינור הדמעות לעבור דרך הקיבה ובכך מסכנים את בריאותינו. ובלה בלה בלה בלה בלה ביילה מושקוביץ.

בברכה ואיחולי שינה נעימה וערבה
ההנהלה,
(בראשותה עומדות עלמות החן גב' ~~אני~~ (רעות הנכבדה) אחותה הבכירה של הקטינה הפעוטה הזאטוטה המנוזלת הגב' קוגל ירושלמי.

נ.ב- וודאי כולם גם כעת עתה ברגעים אילו מבינים ונכנס לתוך תת המודע אשר במוחם קטון והדל הידיעה וההבנה וההכרה שגב' ~~אני~~ כתבה את כל החירטוטים הנ"ל ולא אחותה הקטינה משום שלה אין אוצר מילים בלום שכזה.

נ.ב5,978- סליחה אם פגענו בין במזיד ובין בשגגה ואם הרבצנו/נשכנו/צרחנו/שרטנו/לצנו/זדנו/חמסנו וכו' וכו' וכו' ולא שמנו את ליבינו לכך. כולנו תקווה שמחלתם לנו בלב שלם , ואנחנו כולנו טחינה (וגם חומוס) שתמחלו לנו.
ומוסיפה רעות- אני מבקשת סליחה מכולם חוץ מאשר אדון אידיוט ''עודד123'' שבו דווקא כן התכוונתי לפגוע. אבל חוץ ממנו- סליחה מכולם. 
כן,די רואים ש~~אני~~ כתבה את זה...שיראל.
אתן מתוקות!אוסנת

אין עליכן, קוגל ורעות...

שנה טובה!
וווויייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתו"ש
בס"ד

אני כולי חלשה כאילו יצאתי מניתוח או משו אבל אשכרה צחקתי  בקול וכולם הסתכלו עלי בשוק שאני צוחקת..חח
אתן מצחיקות!!!!שירה כים

חחח...העלתן חיוך!זכוכית מגדלת
חחח!!אור-ה'
התנסחתם מדהים!!
מאיפה האוצר מילים הזה?!
אפילו למורה שלי לדקדוק אין כזה אוצר מילים!!
חחחח!!
יפה מאד!
^^ נראה שאת שמחה.. זהו נגמר העצבות? |שמח|נצח לנצח!!!
ואני מרשה לעצמי להוסיף גם בשמי- שנה טובה לכולם!!!!אנונימי (פותח)
בבקשה לא לחשוף אנשיםהרועה
הסיכתו ושמעו ~~אני~~ וקוגלעין שלישית
אני החילותי וידי תעמלנה עד כלות כל כוחי על ברכה לשימוח ולחימום ליבכם הקריר והקפוא בימים קרירים וטרופים אילו
תנו נא לעינייכם הנוגות לצפות במחזה נורא תהילות של יצירתי הנעלה והנשגבה ונוראת התהילות וכיתבו לי הארותכם לגביה

כולי תקווה שתהה עלייכם שנת תשועה משיעורים משמימים. (האותיות ע' וש' הפוכות, עימכם הסליחה).

שתהה שנת תשועה מחיידקי B86 ו-G97 המצויים הכרזה הנ"ל ומטיילים לכל רוחבה, ההורסים כל נשמה הנבראה בצלם וגורמים לאיצטקלוגים של האינטרוגליזם אשר באיטורקאיה בצינור הדמעות לעבור דרך הקיבה ובכך מסכנים את בריאותינו. ובלה בלה בלה בלה בלה ביילה מושקוביץ.

בברכה ואיחולי שינה נעימה וערבה
ההנהלה,
(בראשותה עומדות עלמות החן גב' -עין שלישית-(פלונית נכבדה) אחותה הבכירה של הקטינה הפעוטה הזאטוטה המנוזלת בת השנתיים וחצי שמשגעת לה את השכל עם נייר טואלט

נ.ב- וודאי כולם גם כעת עתה ברגעים אילו מבינים ונכנס לתוך תת המודע אשר במוחם קטון והדל הידיעה וההבנה וההכרה שגב' עין שלישית תקנה  את כל החירטוטים הנ"ל ולא אחותה הקטינה שכבר בהתחלה לא אמרנו שהיא כתבה את זה...

נ.ב5,978- סליחה אם פגעתי בין במזיד ובין בשגגה ואם הרבצתי/נשכתי/צרחתי/שרטתי/לצתי/זדתי/חמסתי וכו' וכו' וכו' ולא שמתי את ליבי לכך. כולי תקווה שמחלתם לי בלב שלם , ואני כולי טחינה (וגם חומוס) שתמחלו לי.
ומוסיפה אחותי המנוזלת בת השנתיים- אני מבקשת סליחה מכולם חוץ מאשר גברת "עין שלישית" אחותי שבה דווקא אני כן מתכוונת לפגוע. אבל חוץ ממנה- סליחה מכולם. 

באיזו תוכנה עיצבתן?אנונימי (פותח)
Photoshop~~אני~~

חח חכם!!!! ואמן!שלבוקית
אתן  באמת אחיות? |שוק|
לאאא....קוגל ירושלמי
אנחנו אחיות בכאילו 
מ'שתגידי אחותי...~~אני~~
רפואה שליעמה..ילץאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך