..בתוך בני ישראל
מה זאת אומרת מה זאת אומרת צריך ללמוד
הקדימו ואיחרו מבחנים בטירוף עכשיו אין זמן מה עושים

יש עוד רבע שעה שיעור ממ אבל מה הסיכוי ש,

צריך לסיים עד היום בערב את העבודה ב***** אבל עוד לא קראתי את החומר ו גם אין לי אותו,
יש עבודה ל ראשון ב*** אבל לא יודעת מה החומר עדיין, מילא, נעשה במוצ"ש,

צריך להכין דברים לשבת, ולסיים ללמוד עם אחותי את החומר שלה בנביא וחשבון,

כדאי למצוא זמן לנגן קצת, יש כמה שירים חדשים שמסתובבים לי בראש כבר תקופה,

צריך להכין את הלימוד היומי ל ואת הלימוד ל ואת הלימוד השבועי ולהכין להערב ולמחר ולמוצש וכו

הבטחתי ל*** חברותא על הדף הזה, צריך לעשות את זה מתישהו עד שבת

צריך ללמוד קצת, התגעגעתי, הרבה זמן ש
צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל מכל מה שיבוא
|נושם עמוקות| |מתחרט, זה כואב|
בעזרת ד'.

[אולי יעזור להתחיל בלקום ולצאת מהחדר ו ו ו משהו]
[אבא אמר לי בבוקר שאם.. אז כי צריך לדאוג ל... קודם, אבל, זה חלק מזה]

[הממ, ו מסתבר שקיבלתי על עצמי לסיים את ***** עד ראשון, שזה הגיוני, ואפשרי, נשארו לי 25, אבל זה לא יקרה אם אני לא אעשה אותם][הם יעשו אותי, נו,]
הממבתוך בני ישראל
מה זה לישון כמעט עד סוף זמן קש, ועוד אחרי שאתמול הרב אמר ש

(באמת מה)

עברתי שוב על של אתמול ודווקא הי'ה בסדר, זא, הי'ה ברור שאני חצי ישנה כי בניגוד לבדר"כ היו הרבה מקורות אבל נו מילא לא משמעותי זא בעייתי אבל

([הוא *** למה זה כך, גם, לענד לא שייך בכלל, בלי קשר לזה ש, אבל איך אומרים את זה בעדינות]) ([לא זה,])

אני צריכה שקט כדי להתרכז, ו, יש פה רעש כל היום, רק בשבת קצת שקט אבל אז אי אפשר לעסוק בחולין וגם מי ירצה

מי קובע שיעור באחת בלילה
יותר מזה, מי קובע להעביר אותו,
יותר מזה, אנשים למה אתם משתתפים לכו לישון כבר כשתיים בלילה
נו, מילא,

צריך לכתוב ל**** ***** סיכום של מה שהי'ה השבוע אבל צריך לחשוב בשביל זה, אז אולי ראוי אח"כ
אוף

אחרי כל עלי'ה יש עוד עלי'ה רק שאחרי העלי'ה יש קצת בחינת שיגעון אז היא נדמית כירידה
אחרי כל סוף מתחילים מההתחלה, וזה כ"כ אחרת ולכן כ"כ מנותק לכאורה
טוב נו בעזהי"ת נזכה שוב בקרוב ל בחינת השיגעון הזאת. זה כמו שכרות מפורים, היא יכולה לבוא בחטף אבל אם תתכונן יש סיכוי גבוה יותר שתזכה ואולי אפילו גם לא בפורים (בזמן הפסח)

צריך להתחתן, נו, עכשיו צריך לסיים את העבודה מאתמול ולהתחיל אינפי (ו גם את התרגיל הבא, הממ, די להתעצל על זה)

בחנתי את אחותי על הלכות דין האונס ומפתה, ומכשפה, היא בקיאה בזה היטב, נו, ב"ה.

(אע! התחפושת שלי מפורים! [התגובה של השוטר בכניסה להר |משועשע|])

צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא

עא.
..בתוך בני ישראל
סיימתי את החלק שלי בעבודה
היא לא התחילה.
העבודה היתה לתחילת השבוע לא כולל הדחי'ה שלנו
ו
אממ
אוף
()
(נו, מילא, הציון הזה רק 35 אחוז, וחמש עשר נקודות פחות זה )

|עייף| |עייף יותר|
נמאס לי לישון בחצאי שעות ודקות ובטשטוש
הממ
נו
מילא

[אעע וואו איך שאני אוהבת ש]

גבוה נורמלי גבוה נורמלי גבוה
נו, לפחות הי'ה מתאזן עם זמני התפילות, או לפחות עם הסעודות, אבל, ברוך ד'.

הי'ה לנו מניין מרפסות בקבלת שבת והי'ה מניין גם מעבר ל**** והתאחדנו בדיוק בקריאת שמע, ואיזו קריאה יפה זו היתה, והרגעים הא-לו של קש הם שיא הקושי בלהיות אשה ולשתוק כי

(הממ, אני קצת מתגעגעת לבי"הכנ, לא הייתי שם הרבה יותר מדי זמן,) (אבל הי'ה מניין וקדיש וקדושה וקראנו בתורה (או בתיקון) ו)

הספקתי בשבת להשלים את חמישי שישי, לא התחלתי את של שבת, זא זה נושא מורכב קצת אבל
טוב בסדר אשלים היום בעזהי"ת

מי קובע מבחנים ב1120 מי
פסח!

מאז שושן פורים לא ראיתי את הרב ו הממ אני עדיין צריכה לומר לו ש ו לא יכולתי אז כי לא הי'ה המקום מוכשר לכך

(בפועל איזו סד שהי'ה ביום של הבחירות, אחרת, כמה היינו מתעכבים עם זה,)

הכי הרבה חולין שאפשר
אבל לפחות, חולין בטהרה

והרי

חסדי ד'.
..בתוך בני ישראל
עכשיו קר לי
נראה לי ש אבל אני לא רוצה ללכת לבדוק, אין לי כח, ו, למה יועיל לי לדעת

מאז ששמעתי ש רוחי נפלה עלי, ו, (אבל הי'ה שונה מפעם קודמת! זא לא הי'ה שונה, אבל, קצת, אוף, אממ, אין מי שיבין, זא אולי יש אבל לא בזמינות, ו לא שייך, אז,) (צריך להתחתן כבר, וואו) (בלי קשר לנל)

יש אנשים שצריכים להתארס כבר. ולהתחתן. למרות ש נראה לי שכל התפילות שלהם בעניין זה מועילות מאוד לעם ישרא-ל.

(יום שני היום!) (לא השלמתי משבת, והיום כבר שני. גם את של היום לא עשיתי)
מה עשיתי היום? בתכלית כלום. עשיתי את המבחן הנ"ל והי'ה שיעור אבל לא אחזתי בכלל והכנתי ארוחע והי'ה את הלימוד ו אממ די זהו
לא עשיתי היום משהו, בעצם
אוי

מה הזה של הגויים היום? זא שיש עוד שלושה ימים להגיש את התרגיל שלא התחלתי? והאחד אחריו קרוב ממש. ד' יעזור,
[אני לא יודעת את זה.] [זא את החומר, שד' יעזור זה וודאי]

צריך ללכת לישון. ואז לקום ולהתפלל ולאכול כמו שצריך וללמוד כמו שצריך (לצערי לא ברור לי מה חשוב יותר) (יש שיעור! של הרב! (לא הרב הרב וגם לא ההרב אבל הרב) בשתים עשרה!) ולעשות את התרגיל. כולו. למרות שהוא ארוך.
אפשר להתחיל בללכת לישון. כשנסיים ללמוד. אוי וי |נואש|
אולי אחרי שא-למד קצת. בכז יש עניין ללכת לישון מתוך וכו.
אבל צריך פסוקה. אחרת בעייתי להתפלל בבוקר..
נו. צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא.
..בתוך בני ישראל
קמתי היום מאוחר
פקחתי עיניים ולמי הי'ה כח לקום, אבל שו"ע והשעון הראה חמש דקות לתשע

(חמישה לתשע! מה? מה? מה?)

אז רצים ליטול ידיים ולשים משקפיים ולקחת בגד עליון וברכות השחר (וברכות התורה - עוצרים רגע לנשום ולשחרר את המחשבה -) וקש וקרבנות ופסוקי דזמרא ו ו ו ועלינו.

מה זה עלינו לשבח נכתב פעם אבל מה זה מה זה עלינו לשבח יש בשא-לה הזאת הוו"א שאפשר לדעת

הרב זצל! נבואה! מקדש! אנחנו בונים מק--- *****, אה, אע, עה!

|משתגע בשקט|

אוי, אוי, עוד לא נרגעתי מאתמול, זה, בעייתי, צריך לדבר עם הרב, אי אפשר, גם איך אפשר לנסח את זה,
(יש. דברים. שלא. שולחים. בסמס. למרות ש לא נורא, גם, מאיפה הי'ה לדעת, ו, זה בסדר, )
(ומכל הדברים שהי'ה לי קשה שקיבלתי בסמס זה די נמוך, זא, הודיעו לי על העפות והתקבלויות וחיים ומוות [כ"כ הרבה מוות ד' יעזור] אז אה) (לכאורה יש בחינה שהייתי צריכה להתרגל)

|שורק||שורק||שורק|
איזה טוב ד' שלושים מצות עשר חמץ ולהגיד בבוקר חסדך החלב והאימורים

כל העובד עבודה זרה נפש י'הודי הומי'ה. יושב, חציצה בין רגל לארץ, עין לציון צופי'האאאאאאאאאאאא |מזייף|

דיין שעתם שנטלה תרומתן נמסרה ביד כהן תרומם הר מרום הרים תקומם קרן איל ופר

|חודלשרוק|

אולי כדאי ללכת לישון. זא צריך ללמוד. גם, אני רוצה. אבל עייפות. וצריך לעשות מחר את כל התרגיל של אינפי (|צוחק|)

אוי אוי הרב פרומן. הרב אשכנזי.

הרב שרקי! הרב אריא-ל! הרב הנזיר! הרב זצל! הרמב"ם! הרב *****! הרב ****! אבא!

ישעי'הו מפורש ברמבם! אע! גיטין נט! עמוד ב! העמוד ב השני! לא זה, נו! נו! יציאת מצרים!

(צריכין לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא.)
..בתוך בני ישראל
עבר עריכה על ידי בתוך בני ישראל בתאריך ח' בניסן תש"פ 11:38

אני עומדת להרדם וזה לא טוב, לא סיימתי ללמוד
(כואב לי הראש, אבל, אממ, אה,)

(אני צריכה לחזור ללאכול ולשתות מסודר, לא יכול להיות שאכלתי היום לראשונה בשתיים ואז התיישבתי בשולחן בחמש וברכתי רק ברכה ראשונה, ו, לא יודעת אם וכמה שתיתי)
(אוף, זה זלזול לכאורה במה שהשי"ת נתן לי,)

אבל זמן קש
אבל המניין
אבל ללמוד
אבל
איך אפשר לקום בתשע ארבעים ואחת, ד' יעזור, אולי אולי אחרי משמר וגם זה בקושי
אויש

אולי ללכת לישון?
אבל, לא סיימתי, אז אה לכאורה לא, גם, צריך לשלוח ****, (יותר מזה, אני רוצה)
ממ |עייף| נו. חזק ונתחזק בעד ארצנו ובעד ערי א-לוקינו.

(צריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבואצריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבואצריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבואצריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבואצריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבואצריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבוא)

..בתוך בני ישראל
צריך לראות למתי התרגיל שהי'ה אמור להיות היום ונדחה
ו
אממ
זהו
טוב, אפשר ללכת ללמוד בנחת

(באמת? אממ, אממ, אממ, זה, טוב, זה משמח אותי, אבל, זה מורכב לי קצת,) (טוב, אפשר עכשיו ללכת ללמוד בנחת, אח"כ לעסוק בזה)

וכמובן, צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא
..בתוך בני ישראל
אוף, אוף, אוף,
לא יודעת, אני מאוכזבת מעצמי,

היתה שבת, מה זה שבת, שבת בחינת אע,

ו, מה כבר עשיתי, אחרי הסעודה הלכנו להתפלל ערבית במניין ואז שיחקנו קצת, הלכתי ללמוד, איבדתי ריכוז, עד שתיים לא עשיתי כלום,
ו זהו.

התעוררתי (ולא הי'ה לי כח לקום אבל קש ותפילה במניין וקריאת התורה וכו), ולסיים שמות (כי אממ |מובך|) וסעודה וללכת לחדר ולרצות ללמוד ולנסות לא להרדם ולנסות להרדם וללמוד וכל הזמן הרעש הרועש השקט הזה שמציק לי ואפס ריכוז ו ו ו

דווקא הבנתי כמה דברים יפים וניסיתי לעשות חזרה, ו, כלום נקלט,

סיימתי את החדר ואני רוצה לצאת לאכול מלווה מלכה (גם, לא ממש אכלתי בשבת) ואח שלי רואה סרטון של איזה מישהו שמשחק במשחק כזה אבל הוא לא תמיד לבוש ומדבר בשפה שלא ראוי'ה להשמע ואחותי שומעת שירים ש אממ, אממ, אממ, וצריך להתקלח אבל בשביל זה צריך לעבור שם ולקחת דברים ו
אולי פשוט להשאר כאן בפינה מעל המדרגות ולשתוק, אולי מתישהו יפסיק לכאוב לי על זה
חלילה

|מתארץ| (בעצם לא בטוח) באתי לכאן כדי לקחת משהו לשים מעל הכרית אבל אין ולמרות של****** יש מלא הוא לא מסכים לי לקחת גם לא ללילה אחד
ואסור לי לרדת למחסן
טוב |מושכתפיים| אפשר גם לישון על הרצפה, גם, יותר בנחת, למרות ש יש דברים על הרצפה כולל האורגנית שלי ו זה מסוכן מדי
אוף

[אוי אוף היא מדברת על חוסר המזל שלה שאמא אומרת שתפטר מכל החמץ לפני פסח] [אם היא לא יצאה מהבית שלושה שבועות כמו שהיא היתה אמורה למה עדיין יש לה זה לא אמור להיות ש---] |שותק| זה לא העסק שלי, אממ, אבא, תן לי את הכח לשתוק ולא להתערב,

תכף ליל הסדר אוי, והשנה גם תחילת פסח בבית ולא ליד ההר, ובלגן וככ הרבה טכני וגם תוך כדי ושום דבר רוחני
גם אם הייתי רוצה, כל פעם שעושים הפסקה נותנים קודם לקטן לדבר ואז אףפעם לא מגיע תורי ו אם כן אף אחד לא מקשיב חוץ מאבא, אבל, אבא תמיד מקשיב אז אה

ב1130 אמא שלי חוזרת מהעבודה, אולי נבקש ממנה אז אישור לרדת למחסן ולהביא דברים ואז אפשר להתקלח וללכת ללמוד הרב זצל ולישון כי עוד רגע כבר בוקר וצריך להכשיר את הבית לפסח
על הנייר לפחות,
אה, אממ, אוי, אוף, |שותק| (מה שותק, בוכה, אבל בשקט כי אי אפשר אחרת)
..בתוך בני ישראל
הצילני נא

|שותק|

אני צריכה קצת שקט וללמוד. אולי גם *****
נו, רצון זה טוב ויפה |מחייך| בשם ד' נעשה ונצליח.

|לאנאנח| צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא.
(הודעה 7001, פה, עוד רגע אני חמש שנים בערוץ)
..בתוך בני ישראל
אוי שתי דקות לאחת למה אני ערה

צריך להתפלל לקום מוקדם מחר, אולי לא כרגיל כי אני אהי'ה מותשת אבל לא מאוחר מדי

אבא בשיחה אז יש רעש משתנה, הממ, טוב, אה,

צריך לישון. אי אפשר ללמוד ככה, גם, לא כדאי,

|נושם עמוקות| י'הי'ה בסדר, עכשיו בסדר, ברוך ד'.

רציתי היום לשאול את **** למה כל הכשרונות שיש לי לא משהו שפרקטי לעבוד בו/איתו, זא, א-לו מקצועות לעבודה מהצד, לא משרה מלאה, אבל, צריך לעבוד במשהו,
(אוי למה אני לא מצליחה ב**, לכאורה יש לי את כל הנתונים הטכניים, זה, לא יודעת, קשה לי, גם בחינת הכישלון גם בחינת חוסר ההצלחה ו) (לפחות בבית אין )

בעזהי"ת נמצא במה לעסוק, בנחת, צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא
..בתוך בני ישראל
פתאום הבנתי עד כמה מקל עלי הרעיון לעזוב את ***** הזה, יותר מזה, לא להצטרך להתעסק בעולם שלו בעתיד, זא אולי כתחביב, לא כמציאות חיים ש

נרדמתי בשלוש, קמתי שעה אחרי ולא הצלחתי להרדם שוב. ואז שוב ההתלבטות הזאת, להתפלל ותיקין או במניין.

זה מדהים, זא, אני מעריכה ממש את ****, ו זה כ"כ לא פשוט וברור מא-ליו, הלוואי ש יכולתי,

אמא שא-לה למה לדעתי צריך חופש בלג בעומר ולא פשוט ללמוד ואז יש פחות כוויות וזיהום אוויר
הסכמתי על החלק השני, אבל אה לג בעומר, זא החווי'ה הזאת של לצאת מהמדורה באחת וללכת להלחם בתנך (לשאול למה להלחם, אולי כי זה באותה עוצמת רגש ובאותו להט. לא אותו כאב) זה זה זה,

משה נצח
הרצל נצח שבנצח

בשבת למדתי עם אבא קצת מחכמה פנימית וחכמה יוונית, הי'ה משעשע ממש, במיוחד בהתחשב בעובדה ש הוא מהלך על התפר הדק שבין אפיקורסות לקבלה, ו, הממ, כן,
(כמעט ציטטתי את ***** ****ן שם, בסוף לא אבל אבא כבר ראה את הספר ואופתע אם לא חיפש אותו מאז)

אוי, התגדלות הדעת,
צריך לשלוח מייל ל********** ה*****, אבל לא יודעת אם הם בכלל פעילים עכשיו, זא עכשיו עכשיו ודאי שלא (אני מקווה), אבל אחרי החג,

שא-לתי אתמול את אמא שלי, כסף, עניין, כל זה טוב ויפה, אבל מה עם שליחות.
בסוף סופקתי ממה שענתה,

אה אה ולכן הי'ה צורך לאכול את המצרים! אע! וואו.

אז שוברים את המצה! בשביל להתאחד!

|מרגיע את עצמו בכוח| ממ.

יש לי הגדה של הגיוני הלכה! ושל ושל הרב זצל! והראעש!
..בתוך בני ישראל
לא יודעת, ז"א הי'ה ברור שהיא אומרת שטויות, למה זה עדיין כאב לי

וניסיתי להבין הרי וודאי שזה לא הגיוני, אבל,

אולי בחינת שזה אומר שהיא רואה אותי כך, אבל לפי ההגיון שלה אם כך אז היא לא היתה אומרת את זה, משמע לא זה העניין

בסוף שתקתי כי מה יש לי לומר, וחשבתי בשקט ש

בצהריים כשאמרתי לה שכן זה אסור בשבת היא שתקה
שתיקה כואבת לפעמים, מסתבר שלא רק כשהיא בהקשר של מוות,

אבל מילא להחליט ש למה לנסות לסחוף את כולם
זא זה ברור למה כי נראה שמצאת את האמת אבל את בת 15 בקושי למען ד' חכי קצת תחשבי את מחליפה דעות בקצב שבו בן ממוצע מחליף בגדים,
אוף,

למה לדון על בנים ובנות ולהפך מול כולם, להאשים אותי בפרובוקצי'ה כשאני מציגה בניסוח מעודן את דעת התורה אבל לא לדאוג מלהציג ערעורים על הקביעות הבסיסיות של העולם

|נושם עמוקות| די, אני אמרתי מראש שזה יקרה, לא שזה מעודד, מתישהו היא תפסיק לנסות לאתגר אותי ולגרום לי להתעצבן עלי'ה, עד אז, לשתוק, למרות שיש תשובות ותשובות טובות

לפחות ב****** היא מתרחקת ממני, שלא יקשרו,

(אני רוצה להתחתן. בלי קשר לנל, זא גם, אבל לא מבחינת החתונה א-לא,)

זה, קשה, אין לי עכשיו אווירת קדושה בכלל, רק שקט או רעש שמעיד על השקט ואין אמ והכל כ"כ מוחצן ומוסתר ושונה ו ו ו

אני רוצה לחזור כבר הביתה, ל**, ל,

[הם בכלל מתחתנים בעוד שבועיים! לא היתה מניעה מ,! אז אז למה הי'ה צריך להשליך אותי להתמודד עם כל מה שהי'ה לבד?]
[|מנסה להרגע| זה לא השיקולים שלך ולא המקום שלך להתערב בו. א-לו לא השיקולים שלך ולא המקום להתערב בו. גם ככה כשניסית להתנגד ולהביע טיעון זה לא שיפר את המצב, את בחרת לשתוק כשהבנת שהיא מתכננת להשאיר אותך לבד להתמודד עם ******, ולא משנה שזאת היתה הבחירה הנכונה (כנראה) היא עדיין היתה שלך,]

|זורק לחלל האוויר| אני רוצה ללכת ולרוץ את המדרגות מהשוק ל רחוב הזה שאף אחד לא זוכר איך קוראים לו ולהמשיך ללכת ולרוץ ולחייך ולומר שלום לכיכר החורבה איפה שהתדיינו עם משרד החקלאות ועיריית ירושלים והשירות הוטרינרי על הגדיים (|משתעשע|) והנה כניסה אחת לבית של הרב והנה השני'ה ובואו רק נעבור לראות אולי י'הי'ה למטה ונוכל לזכות לחזות בזיו קודשו ולא ולחזור מסביב הנה הבית של הרב טאו למדתי איפה הוא אחרי ששא-לו וידעתי רק בערך כי חברה שלי המליצה לי עליו בחור מקום לדייט (זה מורכב) וליד הרב והנה מכון המקדש וכיכר בתי מחסה והנה פה היינו בכיתה ו ושכבנו על הרצפה וקראתי ספר שעסק בשואה ופחדתי ממנו, הספר הרביעי בחיי שפחדתי ממנו, ומלא בנות צחקו עלי, זא בלי קשר, אז גם כ"כ בהרגשתי מנותקת וחזרתי לפנים ושיחקנו מעגל השקר ולא הבנתי מה החלק המהנה בלרמות, (משום מה נזכרתי פתאום בפעם שהגעתי לבית של חניכה שלי, זא מכיתה ח', ו, הממ
יש לי עדיין את המכסה לבקבוק שתפרתי לה כי) ולרוץ (אוויר חופשי!) והנה פה ישבתי פעם למיין את ה**** ו**** הביא לי את **** *** ***** כדי לעיין בו קצת תוך כדי אז ישבתי וניסיתי במקביל אבל קשה קצת לעסוק במשהו כשאתה באמצע לרעוד מכאב וגעגוע למשהו שלא הכרת מעולם, ומי יודע אם תכיר אי פעם,
בסוף הוא אמר שהוא ראה את האור בעיניים שלי כשהשאיל לי לכמה דקות ואמר שאקח ואחזיר לו מתישהו, החזרתי לו מתישהו אחרי שאמר לי לא פעם ולא פעמיים להרגע ובנחת אבל אני נסערתי כי איך זה אצלי ו הרצון שלו מן הסתם עז פי כמה וכמה
בסוף הם החליטו שלא להתארס ו זה כאב לי, במפתיע, כשהוא בקש ממני להעביר לה אמרתי שכן בטח זה על הדרך למרות שתכננתי לחזור הביתה ו העברתי ו יומיים אח"כ היא בקשה שלא וחצי שנה אח"כ ניסתה לשדך לי כמה בחורים ושנה וקצת התארסה ו זה הרגיש לי כ"כ לא שלם כי, אבל, מה אני יודעת,
באופן כללי זה סיפור שמורכב לי קצת זא כי הוא ידע על ה** ו זה פשוט משהו ש כ"כ אישי מבחינתי, ועצם העובדה שאדם חיצוני (שלא ****) יודע כאבה לי, כל פעם מחדש,
בשס שלי שעל המדף יש 30 כרכים מסט של 20, כאשר 19 מקוריים והשאר כפילות, רק מסכת ***** אין לי כי הוא בקש לשאול ואני לא רציתי לדבר ולבקש שיחזיר,
זא לא נורא זה סה"כ 11 שקל ומסתמא מתישהו אגיע לחנות אבל, זא, זה מהותי יותר,
רגע כשהשא-לתי לו שמתי לב שנותר הדף של החשבון שעשיתי בערב לפני, וגם שם,

אם יוצאים מהגניזה שמא-לה ורצים רצים למטה כ"כ שמובילה הרוח מגיעים להר. ואיך אפשר לשתוק כשמגיעים להר! התגדלות הדעת, אע, אממ, אורות, צריך כלים,
אם עולים בחזרה וממשיכים למעלה ויוצאים משער ציון ורצים רצים רצים או פשוט לוקחים 38 ואז אוטובוס של ערבים מגיעים לכביש שממנו יש אוטובוס לגוש ושם פגשתי את אבא והלכנו לעוד יום של ימי העיון בתנך, היום הראשון,
פגשתי שם הרבה יותר מדי אנשים מוכרים באופן מפתיע ובשלושת הימים שהלכתי היו שיעורים יפים ממש,
אבא שלי צחק על המערכת המקדשיסטית שלי, אבל, אה,
ביום שלישי הלכתי למאהל של חוזרים ו |משועשע| אממ כן זה די מסכם את הנ"ל

ואיזו ערבית! אע, התגדלות,,,

הממ. כדאי ללכת לישון לפני שלוש. שחרית בחמש וחצי |דופקאתהקירבראש|. הממ. צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא. בהשתדלות!
..בתוך בני ישראל
עבר עריכה על ידי בתוך בני ישראל בתאריך כ"ב בניסן תש"פ 01:04
אוי אוי אוי
ברוך ד'
אני רוצה להתחתן.

כדאי ללכת לישון מוקדם
שחרית מוקדם
אבל
|עייף|
|רוצה|
צריך לסיים לחזור על הדפים של היום, לא חזרתי בערב החג על הדפים של שני,

צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא.

|עורך|
כואב לי הראש. והגרון. והבטן. אולי אפשר לתקצר שאני צריכה לישון,
נלך לישון.

נראה לי של***** יש שוב סיוטים, זא אחרת למה לרוץ למטה ולרוץ מסביב וללכת להקיא ושוב לרוץ ו ו ו
אין לי בידיים את הכוח להרגיע אותו מספיק, ו כשהלכתי לאבא ואמא גם שני'הם' קמו וגם לא הרגיעו בסוף, זא לא יכולתי להבהיר מספיק כשהוא שם ולא נראה לי שהאמירה שלו של מה אתה צריך אני צריך אתכם היתה ברורה מספיק עד כמה היא כוונה במובן המילולי של המילה,

נשארו לי עוד כמה דפים לסיים מהחזרה שהיתה אמורה להיות ממזמן על הדפים של יום שני, אבל אה לא עכשיו הולכים לישון
רק לרשום ל****** מאיפה זה, ול**** התנצלות שלא עניתי לה בערב החג, ואולי לנסות לעדן את מה ששלחתי להורים,

ו אוו אח"כ אפשר לקבל שוב בקול בפירוש עול מלכות שמיים.
אמאלה.
..בתוך בני ישראל
בפועל המנהלת הסכימה לי הכל
אבל
די
אני לא יכולה להתמודד עם המבט הזה של אבא שלי, ולא עם המילים הא-לה,
אה אה אני מנסה! ומה, לבנות תוכנית פעולה? אתה יודע שיש לי, מה אתה מנסה לומר, ו,

(חוץ מזה, קבלתי באחרונים 98 ו97. אז אני מבינה שהיא רוצה לציין את זה כי זה המקצוע שלה, אבל זה לא אומר שאני צריכה להשתפר, א-לא בוחן חיצוני.,)

ו אממ די גם אם יש לי תוכנית מסודרת (ולראי'ה, עניתי על כל השא-לות שהותקפתי בהן) זה עדיין יכול לערער, ו, אממ,

,
לא יודעת, אני לא טובה בזה, צע, אבל אבל אה

אז מה הפתרון שהוא רוצה? שאני א-לך לעבוד בחוץ כדי שהוא יוכל לוודא שאני לא עושה משהו תורני תוך כדי? אני לא אצליח להתרכז, חבל על הזמן. למרות שדברים כמו שולחן אולי כן יעזרו

|מנסה להרגע| צריך לעיין בזה, אולי עדיף במוצש אחרי שתשני קצת.

|פזורנפש|
..בתוך בני ישראל
לכל אחד יש אובדן משלו. אובדן פרטי; אדם לא חווה את החוסר כדרך שאדם אחר חווה אותו.
ולכל אובדן יש רגע משלו, וצבע ושקט וטעם משלו. לכל אחד ולכל אובדן יש יחודיות, צבע, וגעגוע, שביחד יוצרים בשבילו את החוסר.
לא ברור לי אם חוסר זאת המילה הנכונה. כי חוסר מעיד על קיימות, קיימות שנשללה, ואובדן לא בהכרח קים בעצמו משהו לפניו. לפעמים הוא פשוט נוצר, יש מאין, או, אין מאין.
איכשהו אני מוצאת שכל הלבד והגעגוע שלי נסחפים ליום הזה. זאת אומרת ליום השואה, הממלכתי, זה שיוצא בכלל בחודש ניסן, שאסור להתאבל בו.
ולפעמים אני עוצרת ותוהה למה. יש אינספור תאריכים אחרים שמתאימים לא פחות ואולי יותר; היום שבו שמעתי ש~ נהרג, ש~נרצחה, שב~ התעללו עד מוות, שאת ~ מצאו אחרי עם ספר ביד. וזה לא שאין עוד תאריכים, כל יום הולדת, יום שנפגשנו והי'ה שמח, יום שהבנתי שהי'ה משמעותי לך או לך או לנו. (בדיעבד, כמה קשה להבין דברים בדיעבד)
גם, במחילה, אין לי בתור אדם פרטי קשר חזק לשואה, והקצת שיש הוא בעשרה בטבת. אז למה דווקא ביום הזה, שכ"כ טעון גם ככה, ו, ו, ו.
(האמת היא שיש לי השערות, מבוססות גם, אבל.)

וביום הזה, שלא תמיד הוא קיים ולפעמים הוא מפוזר ולפעמים הוא מתמקד לדקה אחת של כאב וגעגוע חד, פתאום יש הבנה מחודשת של מה זה אובדן. ומה זה הרצון הזה, של לחיות. וכמה זה אדם, וכמה זה עולם, וכמה זה מלואו,
ואם כן איך בכלל אפשר להתקדם משם הלאה, איך יש בעולם מקום לבני'ה מסבל כזה, ובמה זכינו שזה קרה וקורה ויקרה בפועל.

(זה אאוטינג, אבל אה אם י'הי'ה אז לפחות על זה)

(צריכים לצפות לטהרה ולקדושה ולא להתייאש ולא ליפול ברוח כלל בכל מה שיבוא)
..בתוך בני ישראל

אתה - הראת - לדעת
|ממלמל| |שותק|

איך כתוב בכ"א?
" אח! מה צמאה נפשי לא-לוקים, לחוש בטובו המתגלה בנסתר, לשתות בגעגוע את מילותיו. מה כספה נפשי לשוב לחצרות בית ד', להקריב לו את מילותי ונשמתי על מזבח לכפרת עוונותי הרבים מנשוא. מה אכסוף בדמדומי ערביים ובצלילי שחר וחצות איכה בראש השנה ואין לתיקון ואני אדום בשמרי ואשב לליבי לנשוא מאומ מתקנתו.

"מה רב הוא הדר השכינה, מה נהדר הוא זיוה בעת מתגלה בעטוף הטלית המצוייצת בעמל ידיים יגעות, מה רבו כיסופיי וגעגועי בצמאון נפשי לחזות בקל חי, א-ל שמוע קולו, א-ל האזן דברו. במילות מתערפלות בכאב ובלילה אני שומע את הדי נשמתי הזועקת לשומעך להכירך לתת את נפשי לך בתמורה למילה בודדה, בתצלילי טוהר שקט בחלל הפנוי אני שומע את זעקתי לך, ממלא כל עלמין, אם בצמצום, פנה לי דרך בתורתך הקדושה, ואם בחינת סובב כל עלמין לאמלא רצונך אזי אף בקו זה, גלה לי, כי עייפתי תהוה ונוע סחור סחור בחיפוש אחר דיוקי נשמתי באפלת שחר.

"איי! רבים קמים עלי רבים אומרים לי אין ישועתה לו בא-לו ים סלה ועתה ד' עד מתי שובה נא והנחם על הרעה כי רבים עצבי ומיד אדם א-ל אפולה שרת בטובך ומגל ואראה נפלאות מתורתך בדממת נשמתי כי רבה היא בעת אבודד"?

אז אממ ככה.
ככה! ככה! ככה! אשרי העם שככה לו!
(ואוי לעם ש)

|שותק| צריכיםלצפותלטהרהולקדושהולאלהתייאשולאליפולברוחכללבכלמהשיבוא
..בתוך בני ישראל
|מותש|
נכון ללמוד בחברותא? אבל חברותא טובה? כזה כזה בתיאור של הגמרא?
אז עם מלא כא-לו. בבת אחת. ו ו

(אני מפחדת להרדם עכשיו תוך כדי לימוד, זה בעייתי, מצד שני,,,)

ישנתי מלא אתמול. זא מאחת וחצי כזה עד * ארבעים. למה אני עדיין עייפה, וכואב לי הראש ו אין לי עיון, עדיין אין לי עיון, כבר שלושה ימים שלא למדתי ו,
..בתוך בני ישראל

ממ.

צריך לדעת ש

..בתוך בני ישראל

למה נכנסתי לכל הסיפור הזה?

ז"א, ברור לי שזה לא פרקטי,                 אבלאבל אני רוצה ממש.

..בתוך בני ישראלאחרונה
אני מרגישה רע ללכת לישון כי יש לי כ"כ הרבה לעשות
מצד שני אני לא עושה כלום
מצד שלישי, אני רוצה לשלוח קודם אבל האור שלו כ"כ חזק ואי אפשר להנמיך
מצד רביעי, ליל שישי ויום ירושלים וצריך להתבונן

(אני, אממ, אני, אממ, פשוט,)
(תשלחי, תלכי לישון, תקומי בבוקר בלי בחילה או כאב ראש, לכי ל**********, לכי ללמוד ממ, תתארגני לשבת, תעשי הרבה מהעבודה,
אבל צריך להתבונן.)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך