א. לא יודעת אם באמת כל הגברים הם כאלה (לא מכירה את כולם;), אבל אולי, יכול להיות שיהיה יותר מדויק להגיד שכל הגברים שפגשת עד היום הם כאלה..
אם זה באמת ככה, יכול להיות שאפשר לנסות מלכתחילה למקד את החיפוש כדי לחסוך את התחושה הזאת (ז"א- כששואלים אותך מה את מחפשת, מותר לך להגיד שאת רוצה מישהו רגיש או פתוח, או כל שם אחר שתבחרי לתת לזה)
ב. אבל תכל'ס, מיהרתי לסוף, כי זה שכרגע את חווה אותו ככה, לא בהכרח אומר שהוא כזה.
לא יודעת כמה פעמים נפגשתם ומה מצב הקשר, אז רק אגיד בכללי שכדאי לנסות להבחין בין דברים שהם עצמיים לבחור, לבין דברים שנוגעים לסיטואציה ומושפעים ממנה.
אדגים על עצמי-
אני חושבת יותר מדיי. כל מי שמכיר אותי יודע את זה. אני עובדת על זה, אבל אני גם עובדת על להיות בסדר עם זה, כי נראה לי שזה משהו שגם אם הוא ישתנה- זה לא יהיה שינוי מוחלט של 180 מעלות.. זה יותר עצמי לי.
מהכיוון השני- סתם ככה, אין לי בעיה להסתכל על אנשים כשאני מדברת איתם. ובכ"ז, יש סיטואציות שבהן זה יהיה לי קשה מאוד (וואלה, בין היתר פגישות ראשונות כנראה לגמרי ייכנסו לקטגוריה הזאת).
מקווה שזה יצא מספיק ברור..
המטרה היא להגיד שממש יכול להיות שחלק מהדברים שמפריעים לך הם לא דברים אופייניים לבחור, אלא אופיניים לסיטואציה, ואם ככה- אולי חבל להכריע שלא מתאים.
בין היתר, יכול לעזור לנסות לתת לקשר עוד קצת זמן ולראות אם דברים משתנים, או לנסות לשאול על זה (בעדינות ובלי ביקורת כמובן), או לברר על הבחור (נראה לי שבד"כ עושים את זה לפני, אבל גם שמעתי על מקרים שבהן היה לבחורה איזה לבט והיא החליטה לבדוק תו"כ הפגישות).
ג. לגבי ספר- לא סגורה על מה להגיד לך.
נראה לי שלפני שמחפשים כללים ונוסחאות, פשוט חשובה ההבנה שהרבה פעמים יש שוני בין גברים לנשים, ושזה לא בהכרח מעיד על חוסר התאמה.
קראתי פעם את שכינה ביניהם של הרב בלייכר וזכור לי שהרב דיבר שם על עניין השוני וגם קצת על איך נכון להתמודד איתו, אבל אני לא סגורה ברמת הפרטים..
בכ"מ, מקווה שיתבהר ושהדברים יפתרו על הצד הטוב ביותר בעז"ה.