פורום נוער וגיל ההתבגרות
בהנהלת: חצילוש
מכתב פתיחה
אנשים מה אתם חושבי על זה שזרקו בקת"ב ליד יצהר?ה' הוא ...
לא מסכים בכלל עם מה שעשו! זה ממש חילול ה'!נ.ד.ב
אני בכללי מסכימ ה עם הדרך שלהם אבל כאן הם עברו גבול ..ה' הוא ...
הם אשכרה ניסו לרצוח יהודים
בושה וחרפהמשקפת
הם חבורה של פושעים לנסות לרצוח לוחמים של מדינת ישראל עברו כול גבול
הגזמתםיתקאי
א זה לא הורג כי לערבים שזורקים לא מיתייחסים כאל דבר שהורג .
ב ומה הסיבה שהם זרקו בואו נחשוב איך הם הגיעו למצב שהם זרקו ?
הרי צהל לא הייה תלית שכולה תכלת
ג פשוט צהל צריך ללמוד שהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה ליהודים ולארץ ישראל יש גבול !!!
וואי אחי התגובה שלך עצבנה אותיאח בדם!!
זה טענות של ילדים קטנים.
אין לי כח לכתוב יותר אולי מחר אני יענה בצורה מפורטת...
אתה באמת חושב שזה לא הורג?משקפת
זה שיא ההורג ורק בנס אין לנו חיילים שנפגעים מי זה,( חוץ מזה שהוראות הפתיחה באש של צהל מאשרות ירי במקרה של זריקת בקבוק תבערה)
ובאמת כדי שתתחיל לחשוב איך הגענו למצב הזה ( הגענו אליו מיזה שכמה נערים עושים דבר שהוא לא חוקי ולוקחים שטח ומחליטים לעשות בו מה שהם רוצים מה לעשות שאנחנו במדינת חוק( ב"ה) ולא כול אחד עושה מה שהוא רוצה ולכן צהל ומגב שהם אחראים על אכיפה באיוש החליטו לפנות אותם נשמע מאוד הגיוני ולגיטימי)
ובאמת כדי שתתחיל לחשוב איך הגענו למצב הזה ( הגענו אליו מיזה שכמה נערים עושים דבר שהוא לא חוקי ולוקחים שטח ומחליטים לעשות בו מה שהם רוצים מה לעשות שאנחנו במדינת חוק( ב"ה) ולא כול אחד עושה מה שהוא רוצה ולכן צהל ומגב שהם אחראים על אכיפה באיוש החליטו לפנות אותם נשמע מאוד הגיוני ולגיטימי)
כן מדינת חוקיתקאי
במיקרה שזה יהודים שבונים בית כנסת אנחנו מדינת חוק
אבל בדאווים
והרשות הפלסתינית שמשתלטת על מיליוני דונמים של אדמות מדינה ? ועוד שליהודים אסור לבנות אלא רק חוות חקלאיות
איפה החוק ?
בין הדברים אין שום קשרמשקפת
זה שלא אוכפים אצל הערבים וכן אוכפים אצל היהודים לא קשור בשום אופן לאותם לוחמים שישבו בג'יפ הזה
חחיתקאי
אני מסכים שזה לא בסדר אבל על תשפטו אותם כי צהל מתנכל להם
וכן חאלס צהל הוא החוק והוא לא יכול לעשות מה שבעלו ליהודים צריך הרתעה
החוק במידינה הזאת זה לא ככ חוקי התורה...ה' הוא ...
וזה לא עומד להשתנותמשקפת
בעזרת בקבוקי תבערה
נכון.. זה יכול להשתנות בגלל אמירהה' הוא ...
ובכללי האמירה של הגיבעונים יכולה לשנות את זה.. עכשיו באמת זה היה מוגזם.. אבל בכללי הם אחלה חברה עם אחלה אידיאלים
באמת אחלה אידיאליםהכל עוד אפשרי
גם לי יש אותם אידאלים אבל אני חושבת שצריך לממש אותם בדרכים אחרות... וממש לא בדרכים אלימות! זה גם לא יעזור... זה רק יפגע...
זה ממש לא יעזור שיתיחסו אלייהם, זה רק יעשה ההפךנ.ד.ב
אז מה אם צה"ל לא טלית שכולה תכלתהכל עוד אפשרי
אז מה אם צה"ל לא טלית שכולה תכלת, זה הצבא שלך, זה מי שמגן עליך, ומסכן אותם בשבילך, אתה לא יכול פשוט לתקוע להם סכין לגב! (אני מדברת עכשיו לא אליך אלה בכללי...)
נכון שהוא נילחם בישבלךיתקאי
אז התפקיד שלו זה להילחם לא להרוס ברגע שהוא הורס הוא כבר לא צבא ההגנה שלך הוא צבא ההתקפה נגדך
זה לא אשמת החייליםהכל עוד אפשרי
זה לא החלטה של החיילים עצמם, אלא של הממונים עליהם, אתה לא יכול ל לפגוע בהם ואחרי הכל, הם גם מגינים עליך, אתה לא יכול לבוא ולהתקיף אותם! וגם אם דעותיהם שונות הם גם חלק מהעם שלך! ו"מה ששנוא עליך על תעשה לחברך"
אזיתקאי
אז מי שמחליט עליהם רואה שהם לא פראיירים ושהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה כמו דיקטטור
בכל מקרההכל עוד אפשרי
אבל בכל מקרה, אין לך את הזכות לפגוע בחיילים מהעם שלך! רק הרעיון של זה, ורק האיום עצמו מזעזע אותי! ממש חילול ה'!
פשוט מזעזע!!!ואולי...
דבר ראשון זה בהחלט יכול להרוג ו/או לפצוע
ב זה ממש לא משנה אם יש בצהל דברים לא טובים!! הם יהודים!!! חוצמזה שממש חייב להעריך את כל מה שצהל עושה.
ואם היה נפצע שמאלני בפיגוע היית מצדיק אתזה??
אז במיוחד שיהודי מבצע את זה?! כל מי שחושב שזה בסדר צריך לבדוק עם עצמו באיזה זכות הוא חי במדינה שלנו!
מסכימה 100 אחוז שזה מעשה נוראי,ראשיתיסטית
רק רוצה להעיר
אם הבנתי אותך אז שאמרת חבורה של פושעים התכוונת לנוער גבעות וכו וכו בכללי. תגידי לי אם אני טועה..
אז אני רק רוצה להבהיר שנוער גבעות= נערים שגרים בגבעות.
הנערים האלו הם שונים אחד מהשני, וכל אחד חושב אחרת וכל אחד הגיע מסיבה אחרת..
יש כאלו שמגיעים כי הם באמת רוצים לעשות את רצון ה' יתברך והם מבינים שחלק מהרצון זה יישוב הארץ אז הם גם מוכנים להתמסר בשביל זה. ויש גם כאלו מנהסתם שסתם העיפו אותם מהישיבה או ברחו מהבית.. ויש גם בטח חלק שאין להם ככ סיבה, סתם לחץ חברתי.. ואולי גם יש כאלה שסתם מחפשים שיהיה להם מעניין בחיים. לאידעת.. לא מכירה ת'בנים. (אני מכירה בנות והם מאד מאד רציניות.. אבל יודעת שאצל הבנים זה יותר מגוון)
ברור לי שהעניין שלהם מתרכז בישוב הארץ.. בסופו של דבר זאת המטרה שלשמה גבעות קמות..
אבל בתוך כל זה יש המון סוגיות שונות שבהם כל אחד והדרך שלו.
לא כל מעשה שנער גבעות עושה מכליל את כולם.
בטח שלא מעשה שכזה!
אהבת ישראל היא רצון ה' , אותו אחד שרוצה שניישב את הארץ.
אז מי שבאמת חשוב לו רצון ה' יתעסק גם בזה, ויש בזה המון פירושים ודרכים..
אני לא שמעתי על היתר לרצוח יהודיים. בשום מקום.
אבל רק רוצה שלא חלילה להכליל אנשים חפים מפשע תחת הכותרת חבורה של פושעים ושונאי ישראל.
וגם לזכור שכולנו טועים, ה' רוצה שנחזור בתשובה.
גם הם טעו אבל לא לשכוח שכמו שאנחנו לא רוצים להתייאש כשאנחנו נופלים אז גם הם בעזרת ה' יכולים לעשות תשובה ולחזור אל הדרך הנכונה והישרה.
ושוב, לא לשפוט ולהחליט שאנחנו יודעים הכל.
אינלנו מושג מה עובר עליהם (לא שזה מצדיק מעשה שכזה, אבל פשוט לא לנסות לשפוט אותם. כל אחד יתעסק בעצמו)
ושלא יבינו ממני איכשהו משהו לא נכון, אני בהחלט מאמינה בזה ש
יהודי שרוצח יהודי זה נוראי וחילול שמו יתברך מטורך.
א .יתקאי
הם לא רצחו שום יהודי
אני לא מידי בעניינים מה היה,ראשיתיסטית
אבל הם עשו מעשה שהיה יכול לגרום לזה..
הם ניסוה' הוא ...
מטומטמים, פושעים, שישלחו אותם לכלא למאסר עולםצעיר מתנשא
אזיתקאי
שישלחו גם ערבים שזורקים למאסר עולם
אני הולך לעצבן כאן הרבה חבר'החיים דבר יקר
כול הכבוד להם !
החיליים מגיעים לשם מלא פעמים כדי לפוצץ את הנוער מכות על כלום
הם מיתנכלים אליהם גם מעבר לתפקיד שהם צריכים לעשות .
הם פותחים באש מעל הראשים של הנוער שם - סתם , כי הם שונאים בחורים עם כיפות ופיאות!
הם עושים הכול כדי שהם יסבלו , והם לא עושים הכול כי הם חיביים כי אלו ההנחיות שלהם ...
וכמו שבפינויים אפשר וצריך לסרב פקודה , ככה גם כאן ,
החיליים האלה פוגעים במצוות ישוב הארץ
הם בוגדים בארץ שלהם!
ולבןגדים יש דין
גם אם ישנם אנשים שלא מסכימים עם הדרך שלהם כשהימין יוצא נגד הוא הורס את הרושם מאמור להיות מזה- שאנחנו לא פראירים!
וכן מה שאמור לצאת מזה שצה"ל יפנה שם את השטח אם הוא בין כה לא עוזר
שיתהו לנו אפשרות ללמלכת יהודה !!!!
אם יתנו לנו לנהל ביהודה ושומרון את הביטחון יהיה הרבה פחות פיגועים, יהיה יותר התיישבות יהודית בארץ
האהא~אניגמה~
שיעשו מה שבאלהם עד שזה מגיע לחילול ה'
הם עשו חילול ה' מטורף!!!!!
מי שניפח את זהחיים דבר יקר
הרבה יותר ממה שזה היה אלה הימיניים שיצאו נגד
כי הם באמת חצו גבול!!~אניגמה~
והם צודקים שניפחו כי אם הם לא היו מנפחים אז השמאל היה מנפח את זה כי הם לא היו מתעלמים מזה כמובן...
והיה מוצאים את כל הדוסים והמתנחלים ואומרים שהם טרוריסטים ודברים כאלה רק נותנים לגיטימציה לשמאל ולערבים לומר עלנו כמה אנחנו אלימים ולא רק הערבים הם האלה שעושים פעולות כאלה. ובגלל זה טוב שהימניים התנערו מזה לפני שהתקשורת השמאלית פוצצה את זה. ואז היה הרבא יותר גרוע...
את צודקתחיים דבר יקר
אבל כשהערבים עושים את זה השמאל והערבים לא מתנערים מכלום
ומראים תמיכה שקטה
נכון שאם לא היו מגנים זה היה מיתפוצץ אבל בין כה הימין פיצץ את זה , אז גם אם השמאל היה מפוצץ את זה יותר מה כבר היה קורה ? לערבים בין כה לא עושים כלום על אלימות ,אבנים,ובקבוקי תבערה .
אני לא הייתי זורק את זה על החיילים אבל אפם מישהו אחר עושה את זה שפאו
אם השמאל היה מפוצץ אתזה היו מסתכלים על כולנו~אניגמה~
כעל מגזר והיו אומרים כל לובשי הכיפה סרוגה הם כאלה
אבל ברגע שהם באו ואמרו זה לא שייך לנו זה לא אנחנו.
אז מסתכלים על זה כעל תופעה של ילדים שקצת נאבד להם השכל וצריך לטפל בזה אבל זה לא כולם ככה!
תנהלו את הביטחון בעזה, תנהלו את הביטחון בעבר הירדן המזרחי..אדם כל שהוא
שם צה"ל לא מפריע לכם.
צהל כן מפריעחיים דבר יקר
אני מיתכוון שאם היו עושים היום סוג של סירת 101 , או שהמדינה לא הייתה יוצאת נגד כול תג מחיר.
היום המדינה לא נותנת שהערבים יבינו שאם הם עושים משהו הם יקבלו בחזרה לפנים
אם היא כן הייתה מאפשרת שנלמד אותם את זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב
אם אתם לא זקוקים לצה"ל, ומסתדרים יותר טוב בלעדיו..אדם כל שהוא
אתם יכולים להקים גבעות איפה שצה"ל לא שולט, ולא יפריע לכם - בעבר הירדן המזרחי, בעזה, בסיני, בדרום לבנון, ולהתמודד שם לבד עם הערבים.
יפה כתבת~אניגמה~
ואלה תאמת שאתהצודקחיים דבר יקר
תן לי לחשוב שניה , ואלה לא יודע מה לענות כי תכלס צודק
היי לא כיף לי כשאין לי מה לענות חחחיים דבר יקר
................ לא יודע
זה לא תפקיד שלך לטפל בזה! זה אך ורק של הצבא והמדינה~אניגמה~
מי שהבוגד זה אתה!!!!משקפת
אין לך טיפת בושה לקרוא ללוחמים הקדושים שלנו בוגדים זה משהו שאתה צריך להתבייש בו אז אולי לא כול מה שהם עושים בתפקיד שלהם זה דברים שאנחנו מסכימים עליהם אבל הם קודשים אחד אחד אתה עפר לרגליים של הלוחמים שלנו שומרים עלינו ומהווים קיר חוצץ ביננו לבין הטרור והפשע וכן הגוף שלהם הוא הקיר הזה והם משלמים את המחיר הזה שאנחנו נוכל לחיות במדינה הזאת מחיר כבד מאוד של דם !!!! ומי שמעז לקרוא להם בוגדים הוא הבוגד הכי גדול שיש!!!
כוחות הביטחון לא פועלים על פי רצון ה',ראשיתיסטית
שזה בעצם בגידה בעם היהודי. כי אנחנו העם של ה' ומי שהולך נגדו- הולך נגד המהות שלנו בעצם.
ואני מאד מעריכה אותם על הטוב שהם עושים ויודעת שבלעדיהם היינו במצב יותר גרוע והינו נהרגים ונרצחים כמו נמלים. אשריהם באמת. מעריכה אותם שהם עושים את מה שהם חושבים שתורם לעם שלנו ומוסרים על זה הרבה מעצמם. אבל אני יודעת לשים לב גם מה לא להעריץ ועל מה למחות ולהתפלל שיתהפך לטוב.. אין עניין להפוך את הצבא לקדוש אם הוא לא.. (האנשים עצמם קדושים כולם כי הם נשמות יהודיות. הרוח והמעשים שהם עושים- לא בהכרח.)
וואלה צודק במאה אחוז בקטע שאמרת שהם שונאים אותם כי הם נראיםה' הוא ...
באמת שכל מי שנראה להם קצת יותר מידי דוס ופעם אחת הלך לאיזה גבעה הם מסוגלים להתנקל עליו ולמרר לו את החיים.
הם מעכבים בירושלים אנשים עם פאות סתם כי משעמם להם, הם עוצרים רכבים כי יש לנהג כיפה ופאות .. הם עוצרים ילדה כי יש לה קמע והיא עם חצאית ארוכה...
מסכימה שכוחות הביטחון לא בסדר, אבל לנסות לרצוח??ראשיתיסטית
זה אפילו לא משתווה אחד לשני
מה הקשר, הם יהודים!! לא משנה מה הם עשו אין שום היתר לרצוחואולי...
שמעו משו,ראשיתיסטית
כמו שאתם מצפים מאותם אנשים לכבד את הצבא גם אם הם לא באותה דעה,
אז שימו לב אם אתם בעצמכם מכבדים אותם..
אמנם עשו מה שעשו- וזה חמור מאד ונוראי ומזעזע.
אבל תעשו הבחנה בין האנשים למעשים.
האנשים הם עדיין קדושים.
כמו שחיילים שעושים פינוי הם עדיין קדושים ויהודיים ואנחנו מצווים לאהוב אותם,
אז גם יהודי שעשה מעשה נורא הוא עדיין קדוש ועדיין יהודי ואנחנו מצווים לאהוב אותם..
שימו לב לפני שאתם נותנים להם שמות וכינויים..
..ראשיתיסטית
שמע,
ראיתי מה כתבת פה..
רוצה רק לומר
שאני גם יודעת וחושבת שהערבים לא בסדר ושהמדינה לא בסדר בתחום הזה.
אבל אני גם יודעת ומאמינה שלנסות לרצוח יהודי זה לא בסדר.
וזה שאנשים אחרים הם לא בסדר אז זה להיות גם לא בסדר זה לא פיתרון.
ובכלל- איך אנחנו קובעים מה בסדר ומה לא בסדר? על פי מה רצון ה'.
ורצון ה' הוא שלא נגיב איך שהם הגיבו.. אז אם אנחנו רוצים להביא את עמישראל אל המקום האמיתי שבו אנחנו צריכים להיות, בואו נעשה את זה בצורה חכמה. מה שהם עשו רק מרתיע אנשים וגם אם זה לא היה מרתיע- זה לא רצון ה'.
נכוןחיים דבר יקראחרונה
אתם צודקים כולם , אבל באמת אי אפשר לבוא אליהם בטענות .....
ככה אני חושב - אתם לא חיבים לחשוב כמוני ....
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!