אולי טריגראנונימי (פותח)
אני הבטחתי לעצמי שאני לא אפול איפה שכולם נופלים, אבל זה קשה למדי פעם אני מסננת משהו בקשר לזה, אני גם לא באמת כזו ולא בשלב של לעשות את זה אבל זה כל הזמן נמצא נוכח שנמאס לי,

ואני תכננתי לצמצם כמה שיותר את ההקשות על המסך כדי לא לחלל, אבל אני מאמינה שאפילו אם רק חולפת מחשב כזו בראש כל אם בציניות כואבת, זה כבר שלב יותר מתקדם לכיוון לזה מלפני זה, לכן אני מרשה לעצמי לכתוב.

משהט בי אומר לי שזה בסדר שאני מחללת, ואני יודעת שהרבה יגידו שזה תרוצים, אבל רק בגלל שגם אני חשבתי ככה זו השבת ה6 שאני עוברת.
כל הבלגן שנהיה לי כל פעם זה ממש סבל, והוא אמר שזה בסדר באופנים מסויימים, ואני מתביישת לספר לו הכל, אז אני מחללת קצת יותר

קידוש
גם אולי טריגראנונימי (פותח)
אני מרגישה שזה בסדר, אני יודעת בפנים שזה בסדר, אבל משהו תמיד עובד קשה נורא בשביל לא להיות בטוחה בעצמי.
ואלו שיגידו שזה תרוצים יקראו ויגידו שלמרות זה זה עדיין תרוצים (היא מתרצת את התרוצים בתרוצים )
בא לי לגמור עם העולם הזה רק כי זה כבר מעיק וקשה ומלחיץ, דווקא עם הכאב לא אכפת לי כמובן שאני מעדיפה שלא וכל מיני.
אני ממש פוחדת מה יקרה ומה ייצא, זה בטח נכנס לקטע כזה שיגידו שזו כ******* וזה אולי נראה כך, ואני בטוחה שיש חלק קטן אבל הוא ממש קטן והרבה יותר מכל מה שאחרים חושבים, ודטב אני לא בטוחה בזה
ואני לא הולכת עם הלב, כי אני מחפשת הסברים לאחרים אולי אני צריכה להתחיל פשוט להאמין בלב שלי.
מי שקרא את זה וסיכם לעצמו, אוקי אז היא... אז לא. יש שתי אפשרויות "מבין ולא מבין" אתה יכול להסכים ולחשטב שאתה מבין או לואצה יכול להבין ולהסכין, מצד שני אתה יכול להבין ולא להסכים אבל זה מאוד פחות סביר, יכול לחשוב שאתה מבין ולא להסכים...
תסבוכים
אם רק הייתי יכולה פשוט לא להיות קיימת.
והכי קשה זה שאם לא הייתי דתיה אז לא היה אכפת לי, אבל עכשיו שזה יהדות אז אם אני מחללת ובאמת אסור אני לא ארוויח מזה אחר ואם הייתי חילונית אז כאילו לעזאזל מקסימום נהנתי בלי להגיע למטרה וזה
בשביל שאנשים יאמינו שיקבלו את זה אני צריכה לעשות משהו קצת מעבר, ברמה שאני אוכל להגיד "אם את זה אתם רואים שאני יכולה לעשות ולא מבינים איך, תאמינו שיש עוד דברין"
אני יודעת שזה נשמע מטורף, למרות שזה לא וזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה.

פאק
גםאנונימי (פותח)
אני רוצה להעלם
ובמקום להעלם היה היה צריך להיות כתוב למות, אבל זה לא אני רוצה שיהיה לי טוב, לא ביקשתי משהו יותר מידי,
רק טוב
⁦❤️⁩אנונימי (3)
יהיה טוב...
יקח לזה זמן להגיע, אבל עוד יהיה לך טוב
⁦❤️⁩ קשה לי כבר מדי. גאד.אנונימי (פותח)
..אנונימי (3)
(רק שתדעי, שיש איפשהו בעולם אותי, או אחת כמוני, שזה לא נשמע לה מטורף.
שמבינה ומזדהה עם חלקים גדולים ממה שכתבת כאן.
רק שתדעי)
אני כבר מרגישה כמו משוגעת קצתאנונימי (פותח)
ואני ממש מקווה שמישהו בעולם הזה יבין אותי. אני צריכה אנשים. תודה⁦❤️⁩
אני מבינה אותך מאוד מאודשוברת גלים
תדעי שאת בסדר כמו שאת. וזה בסדר גמור.

והעולם הזה כואב מידי, באמת שהוא כואב מידי
והלוואי ויהיה לנו כבר טוב
תודה⁦❤️⁩אנונימי (פותח)

נכון שיהיה? נכון?
חייב להיות. זה וודאי ובטוח.שוברת גלים
אני מבטיחה
שיהיה כבר.אנונימי (פותח)אחרונה
⁦❤️⁩
אני מודה שמפתיע לראות בפורום דתימקפיצים נטושים

את השרשור הנעוץ.

סתם להבין - 'סניף מעלה אדומים' - זה איזהשהו קוד או שכולם פה היו בסניף כזה והתדלשו?

יש בערוץ גם פורומים של דתל"שים, ואפילו פעיליםאנונימי (2)
זה באמת מהנטושים 
ממ.. הגיוני בסה"כמקפיצים נטושים

בעיקר תהיתי איך הפורום הזה נהיה כזה.
סתם השתלטות?

לא מכירה את ההיסטוריה של הפורום הזהאנונימי (2)

הניקית המנהלת של הפורום פעילה כאן בערוץ 7.  מכירה שמנהלת פורום אחר שכן פעיל.  

אחד סגור לא?מקפיצים נטושים
יש פה גם מישהו שכתב שהוא פתח טלגרםמקפיצים נטושים

של סניף מעלה אדומים, אז בעיקר שאלתי בהקשר הזה.

עדיין תוהה...מקפיצים נטושיםאחרונה
יש חיים?אנונימי (פותח)
מישהו עוד חי כאן?אנונימי (פותח)

אני אנחש שלא

אבל התגעגעתי

אני.ruthi
אני פהרצה לאש
לא נכנסת הרבה לערוץ, אבל כן, פה לפעמים
אניאנונימי (3)אחרונה
איך היה לכם?אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (3)אחרונה
הקמתי קבוצת טלגרםדתלש דוס
אז יש לנו קבוצת טלגרם בארץ ישראאאלחוני המעגל פינותאחרונה
מה עושים בשבתות?אנונימי (פותח)
מישהו חי פה?אנונימי (פותח)
אכןאנונימי (3)
לא מספיקדתלש דוס
סוגשלאנונימי (4)
כו, פה ושםקוד אבל פתוח
ואני זמין בפרטי, אם אשתכנע שאתם נורמלים גם בוואטצאפ.
..?אנונימי (5)
..!אנונימי (4)אחרונה

אולי יעניין אותך