ואתם הולכים לעשות אותו ?( או לפחות חולמים.)
ואתם הולכים לעשות אותו ?( או לפחות חולמים.)
שתכלס החיים די בידיים שלנו ..
אחלה חלום אחי!!
וכשאנשים ראו את זה ושמעו, גיליתי שאני בן אדם נדיר
שיהיה לי חבר אמת, שידע להאריך אותי כמו שאני. הלוואי!!!!!
עליתי על זה שאנחנו כאנשים חיבים שמישהו יעריך ויאהב אותנו.
אני גם ממש כמו החלום שלך !!!!
אז יאלה תנו אהבה והערכה גם אתם לאחרים תראו איך שזה משפיע עליהם!
אחי שכן יודע להעריך את עצמו אינשאללה שהחלום שלנו יתגשם!!!
יש דברים שקוראים בתקופות אפילות ובמצבים כמעט דמיוניים, אבל בסופו של דבר האמת שלנו יצאה, מעלה אחת טובה של הקורונה הארורה הזאת....
הכתב והמכתבקראתי עכשיו מאמר מזה יפה על מה שדיברנו ..
העתקתי מלא לנוקיה שלי לקח לי איזה שעתיים ...חח
אני ישלח לך את זה בפרטי אם בא לך
כשאתה חולם על משהו זה אומר שאתה מאמין שזה יקרה או שבגלל שזה מופרך אתה משאיר את זה בגדר חלום ולא מתחיל לעשות מעשה?
כשאת חולמת על משהו זה אומר שאת מאמינה שזה יקרה או שבגלל שזה מופרך את משאירה את זה בגדר חלום ולא מתחילה לעשות מעשה?
אם כבר ענית, אז כנראה שזה מיועד אלייך 😜
️
️~אניגמה~
️את דוחפת את עצמך לעשות את חלומותייך או שמלכתחילה את חולמת דברים ברי ביצוע? כי לי אישית מאוד קשה ליישם חלומות...
שהיה נשמע לך מופרך ועשית אותו..
סתם התעניינות לשמה...
זה משהו שאת מתכננת לבצע בעצמך או שאת מחכה שמשהו יהיה?
אחלה זה טווב
עצוב שזה המציאות.....
היה לי הרבה ... לא עשיתי הכול..
עכשיו יש לי חלום שאני מקווה שהוא יקרה!!!
לצאת מתלות רגשית, ושיהיה לי חבר אמיתייי
תאמת שבעזרתכם החלום הראשון שלי הולך ומתגשם...
קדימה חבר'ה עופו על החלומו שלכם!!
שתפו עוד דברים זה מענין
אבל הכי הייתי שמח לדעת סופסוף מי אני... ומה אני רוצה מעצמי...
זה היה מוסיף הרבה נחת לחיים...
נ.ב. התנתקתי אי שם בעבר ואני רואה שפספתי פה הרבה שיחות... חייב לומר שקראתי כמה והוסיפו לי המון. שכוייח לכולם
הכתב והמכתבטיפה דומה לך בכמה קטעים...
(למשל בקטע של תלות רגשית, מה שהוזכר בשרשור ההוא...)
הצגה חלקית, רק לשם הסבר החלום: כרגע מתבגר מסובך שלאידע מה רמתו הדתית ואיך זה יגמר (לא כדתל"ש, אל דאגה), משתדל לעשות את רצון עצמו חוץ מפעמים שהיצר הטוב מנצח ואז אני עושה את רצון ה'... חצי 'רוצה לרצות' וחצי גם זה כבר לא... וזהו בערך בעניין הזה. (אם נציג את זה בלשונך: 'לבוש דתי, אבל מבפנים הכל רקוב'...)
כי כתבת מה אני ב-ד-י-ו-ק נמרץ!
בשרשורים קודמים...
לא זכיתי להגיב ולהשתתף כי אם אכתוב עכשיו את כל מה שיש לי לכתוב בשיחות שהתקיימו בזמן שלא הייתי פה- זה לא יגמר לעולם... אבל קראתי. אתה כתבת על עצמך- ובעצם אתה זה שכתב עלי בדיוק נמרץ![]()
למה אני מהזה משתגע... (יותר משנה בצורה מפחידה ולפחות שש שנים בצורה יותר רגועה...)
ובא נגיד שהחופש הזה לא הוסיף טוב למצב![]()
עד שהגיע אלי כמו מלאך מהשמים חבר שבאמת חבר ולא משהו תלותי ולעט לעט אני מצליח לצאת מהתלות.. לא לגמרי, אבל מקווה שאצליח.
הצתה מאוחרת 
האמת שאני כבר יצאתי מזה. בדרך הקשה... בשלב מסויים הבנתי שהראש שלו לא שם בשבילי וכו' וכו' ועוד הרבה תלאות... עד שמצאתי חברים שכן יכלו לשמוע, ואותו שחררתי. זה הצליח
שמח שמצאת גם אתה, ומאמין שזה יצליח. מניסיון
! תשמש בעצות שהזכירו... (לא זוכר את כ ו ל ן, אבל היו שם כמה חכמות...)
אבל מה אתה עושה עם הסיפור של הדת...
אני עדיין נמצא בין הפטיש לסדן...
אגב, אין לי בעיה להמשיך עם הנושא של התלות, כן? אם בא לך...
אבל בקטע הדתי.. תקוע... וכן, באיזשהו מובן נותן לחיים לזרום, אבל זה עדיין כואב לי נורא!
לפחות לדעת שזה מצב בעייתי...
אגב, מותר לשאול בן כמה אתה?![]()
צעיר אתה... עוד לא התחלת את החיים
אבל זה גם מנחם...
אבל זה לא שאני איזה זקן... גדול ממך רק בחצי שנה
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.