אנא הגיבו באמתמעשיו באמונה:)

אהללןןחדשה כאן...

תגידו,מה עושים כשאין,אין כוח!!לשום דבר!אתה מבולבל בין מיליון ואחת שאלות שמציפות תמחשבות כל רגע מחדש.לא יודע מאיפה להתחיל.ובאלי כבר שיגרה.לחזור לאולפנה הכי מתוקה בארץ שאני כ"כ מתגעגעת!כל הזמן אני בחשיבה.ואני לא אדם שקט.באלי רוגע.אמת שאני אוכל להיחז בהץלהאמין עד הסוף..

סליחה על כל הבלבולים הרבים שעשיתי פה.

לרוב כשיש לי מיליון מחשבותצ'יקטנה...

אלה מחשבות מציקות ומדכאות. אז דבר ראשון אני נכנס לדיכי... 

כיוון שמן הסתם השאלה שלך היא מה אני עושה כדי ל צ א ת מזה...- לרוב מדבר עם חבר (או פורק את המחשבות או סתם מפטפט כדי להסיח את הדעת מהן). הרבה פעמים גם שירים של ביני עוזרים... 

ובקטע של ה'אין כוח'- יוצא לחופש. נח. משחרר קצת מהמעמסה. בין אם זה בתחום הנפשי סתם, בין אם זה בדתי... (לא אידיאלי, אבל...)

נ.בצ'יקטנה...

ברוכה הבאהקורץ

את רוצה לעשות סדר בדברים?הכתב והמכתב

יעזור לי לעזור (לא שאני מתיימר לאחד שיודע אבל זה יועיל..)

לאא...מעשיו באמונה:)

אני פשוט לא כ"כ יודעת מי אני,מרוב קריאה פה בפורומים.אני כזאת קטנה..קיצררר תתפללו עלי

קטנה? לא!הכתב והמכתב

אולי טיפה נאבדת... אבל הנכון, זה לקחת אתגר אחד וללכת איתו עד הסוף (אני בכוונה אומר אתגר ולא בעיה). אחרי זה לעבור להבא בתור... בלי זה, לא תצליחי להתקדם ואולי בעמדת תאבדי את הדרך...

לא הייתי קוראת לזה דיכאון...מעשיו באמונה:)

קיצרר עזבוו אני סתם זרקתי משו לחלל האוויר,זה הייה די רגעי.. תודה ממש!!

נראה לי, נושמיםדעתן מתחיל

זאת אומרת קודם נושמים עמוק.

מבינים שההצפה הזו לא עוזרת לנו לרוגע שאנו מחפשים כל כך..

אח"כ מתחילים אט אט להציף מחשבה מחשבה ולסדר. חלק לפתור בו ברגע, חלק להשאיר בצד לזמנים נכונים יותר, חלק לשאול ולהתייעץ וחלק להסיר מהראש.

הגעגוע נפלא, הוא מוכיח שזכיתי באולפנה מדויקת לך. לכולם קשה כמוציאים אותם מהמקום בו הם מרגישים בנוח ובו הם רוצים להיות. אבל אנחנו לא עשויים מסוכר ואנחנו אוהבים אתגרים ומשתדלים להתמודד איתם היטב

בהצלחה.

הייילדונת יפונת
קודם כל אחותי ברוכה הבאה לגביי מה שאמרת שאין לך כח לשום דבר אני ממליצה לך לחפש תעסוקה שאת אוהבת לעשות כמו לצייר לרקוד לשיר משהו שאת יכולה לעשות אם משעמם לך ובכל מקרה אם אין לך כח לעשות שום דבר תתחילי לעשות משהו בלי כח ואז הכח גם יבואבהצלחה נשמה❤
תשמח אחי ותעשה התבודדותרוצהלהיותבשמחהאחרונה

תיישב את הדעת וגם להיות בשמחה זה מגרש את כול הבילבולים.

ליקוטי מוהרן תנינא תורה י':

מַה שֶּׁהָעוֹלָם רְחוֹקִים מֵהַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ וְאֵינָם מִתְקָרְבִים אֵלָיו יִתְבָּרַךְ, הוּא רַק מֵחֲמַת שֶׁאֵין לָהֶם יִשּׁוּב־הַדַּעַת, וְאֵינָם מְיַשְּׁבִין עַצְמָן. וְהָעִקָּר – לְהִשְׁתַּדֵּל לְיַשֵּׁב עַצְמוֹ הֵיטֵב, מָה הַתַּכְלִית מִכָּל הַתַּאֲווֹת וּמִכָּל עִנְיְנֵי הָעוֹלָם הַזֶּה, הֵן תַּאֲווֹת הַנִּכְנָסוֹת לַגּוּף, הֵן תַּאֲווֹת שֶׁחוּץ לַגּוּף, כְּגוֹן כָּבוֹד, וְאַזַי בְּוַדַּאי יָשׁוּב אֶל ה':
אַךְ דַּע, שֶׁעַל־יְדֵי מָרָה־שְׁחוֹרָה אִי אֶפְשָׁר לְהַנְהִיג אֶת הַמֹּחַ כִּרְצוֹנוֹ, וְעַל־כֵּן קָשֶׁה לוֹ לְיַשֵּׁב דַּעְתּוֹ. רַק עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה יוּכַל לְהַנְהִיג הַמֹּחַ כִּרְצוֹנוֹ, וְיוּכַל לְיַשֵּׁב דַּעְתּוֹ, כִּי שִׂמְחָה הוּא עוֹלָם הַחֵרוּת, בִּבְחִינַת (ישעיה נה): כִּי בְשִׂמְחָה תֵצֵאוּ, שֶׁעַל־יְדֵי שִׂמְחָה נַעֲשִׂין בֶּן־חוֹרִין וְיוֹצְאִין מִן הַגָּלוּת. וְעַל־כֵּן כְּשֶׁמְּקַשֵּׁר שִׂמְחָה אֶל הַמֹּחַ, אֲזַי מֹחוֹ וְדַעְתּוֹ בֶּן־חוֹרִין, וְאֵינוֹ בִּבְחִינַת גָּלוּת, וַאֲזַי יוּכַל לְהַנְהִיג אֶת מֹחוֹ כִּרְצוֹנוֹ וּלְיַשֵּׁב דַּעְתּוֹ, מֵאַחַר שֶׁמֹּחוֹ בְּחֵרוּת וְאֵינוֹ בְּגָלוּת. כִּי עַל־יְדֵי גָּלוּת אֵין הַדַּעַת מְיֻשָּׁב, כְּמוֹ שֶׁדָּרְשׁוּ רַבּוֹתֵינוּ זִכְרוֹנָם לִבְרָכָה (מגילה יב עַל בְּנֵי עַמּוֹן וּמוֹאָב, דִּמְיָתְבָא דַּעְתַּיְהוּ מֵחֲמַת שֶׁלֹּא הָלְכוּ בְּגָלוּת, שֶׁנֶּאֱמַר (ירמיה מח): שַׁאֲנַן מוֹאָב מִנְּעוּרָיו וְכוּ', וּבַגּוֹלָה לֹא הָלָךְ, עַל כֵּן עָמַד טַעְמוֹ בּוֹ וְכוּ':
וְלָבוֹא לְשִׂמְחָה הוּא עַל־יְדֵי מַה שֶּׁמּוֹצֵא בְּעַצְמוֹ אֵיזֶה נְקֻדָּה טוֹבָה עַל־כָּל־פָּנִים, כַּמְבֹאָר עַל פָּסוּק: אֲזַמְּרָה לֵאלֹקַי בְּעוֹדִי (בְּלִקּוּטֵי הָרִאשׁוֹן, בְּסִימָן רפב), עַיֵּן שָׁם. וְעַל־כָּל־פָּנִים יֵשׁ לוֹ לִשְׂמֹחַ בַּמֶּה שֶׁזָּכָה לִהְיוֹת מִזֶּרַע יִשְׂרָאֵל, שֶׁלֹּא עָשַׂנִי גּוֹי, וּכְמוֹ שֶׁאָנוּ אוֹמְרִין: בָּרוּךְ אֱלֹקֵינוּ שֶׁבְּרָאָנוּ לִכְבוֹדוֹ, וְהִבְדִּילָנוּ וְכוּ' וְנָתַן לָנוּ תּוֹרַת אֱמֶת וְכוּ'. מִכָּל זֶה וְכַיּוֹצֵא בָּזֶה רָאוּי לוֹ לִקַּח לוֹ שִׂמְחָה לְשַׂמֵּחַ דַּעְתּוֹ כַּנַּ"ל. וְזֶה בְּחִינַת (שבת עז: בְּדִיחָא דַּעְתֵּהּ, שֶׁהוּא דָּבָר גָּדוֹל, דְּהַיְנוּ שֶׁמְּקַשֵּׁר הַשִּׂמְחָה לְמֹחוֹ וְדַעְתּוֹ, וַאֲזַי הַמֹּחַ מְשֻׁחְרָר, וְיֵשׁ לוֹ יִשּׁוּב־הַדַּעַת כַּנַּ"ל, וְגַם לְמַעְלָה נַעֲשֶׂה מִזֶּה יִחוּד גָּדוֹל עַל־יְדֵי בְּדִיחָא דַּעְתֵּהּ:

rabenubook.com

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך