שאלה שאלתית ..
בדרך כלל המחזור שלי יחסית סדיר , אולי איחור של יומיים עד שלושה כמה פעמים בשנה , ולעיתים רחוקות מקדים ביום-יומיים , לא משהו קריטי.. אממ בחיים עברתי 2 הפלות, לצערי ..וקצת יודעת מה זה הרגשה של תחילת הריון . מקווה שלא תשפטו אותי על ההפלות ( ישלי סיבות מאוד מוצדקות לצערי , ולא קשור לחוסר אחריות).
אז ככה לגבי השאלה , המחזור הסדיר האחרון שלי היה ב10.3.20
בדרך כלל המחזור נימשך עד 5 ימים לפחות.. יומיים עד שלושה יוצא כמויות , סורי על התיאור , ומחליפה איזה יותר מ10 תחבושות ביום.
אז קודם כל בסוף מרץ כבר התחלתי להרגיש הרגשות מוזרות בחזה , ממש התנפח והתחיל להיות כאוב ורגיש בכל נגיעה (עכשיו קצת פחות)..אני ובן זוגי לא משתמשים בשום אמצעי מניעה , אומנם אנחנו רק מאורסים ועוד לא נשואים , אבל שתיינו משתוקקים לילד , גם אם זה יצא לפני חתונה.. אנחנו זוג מאוד חזק ויציב , גרים ביחד קרוב ל6 שנים...
בקיצור יצא ככה שטיפה אחרי המחזור במרץ בן זוגי גמר בפנים , היה מבסוט מזה חחחח
בקיצור גם ההרגשות של החזה הוסיפו לי. ב9.4 יום לפני שהיה צריך להתחיל לי המחזור , התחילו לי כאבי בטן תחתונה , בול כמו במחזור , עייפות לא מוסברת , העברתי איזה יומיים פשוט בשינה בתוך המיטה , הרגשתי סחבה בצורה נוראית , בצהריים התחיל לי המחזור בעצם , ממש לא בכמויות כמו בדרך כלל , אולי בכל היום החלפתי סה"כ פעמיים תחבושת , וגם הן לא התמלאו כמו בדרך כלל , הצבע של הוסת לא בדיוק בצבע אדום בורדו חחחח כמו שבדרך כלל מתחיל לי , אלא ורדרד עד חצי שקוף כזה , לא סמיך בכלל ! (כמו בדר"כ), בקיצור הפסיק בבוקר של ה11.4 , בעצם דימום של פחות מיומיים , במשך עוד יומיים היה יוצא לי בניגוב הכתמות בהתחלה ורודות אבל מה זה בקטנה ואז הכתמות בצבע החום(על הנייר טואלט) אחרי פיפי או משהו .
בקיצור ישר רצתי לאינטרנט , ומכל המידע התפרש לי כאילו זה דימום השתרשות ..אממ מפה לשם בן זוגי קנה לי בדיקה כפולה של לייף. אתמול ה(14.4) ביצעתי את הבדיקה , בן זוגי התרגש והיה לחוץ כמו טמפון.. לא כ"כ רציתי לעשות בצהריים .. אבל הוא שיכנע אותי שייקנה עוד אם צריך חחחחחח , בקיצור פס אחד מאוד חזק וברור בצד השלילי ובצד החיובי ריק 😔 רציתי לעשות יום למחרת בבוקר , שזה היום , עוד בדיקה , אבל שיכנעתי את עצמי להתאפק ולחכות כמה ימים.. אז החלטתי שאעשה בשישי בבוקר.. קבעתי תור לרופאת נשים ליום ראשון , רוצה שתעשה לי אולטראסאונד ושתראה שהכל בסדר.. כי גם בימים אחרי הדימום , מרגישה משהו מוזר בצדדי הבטן בתחתונה , לפעמים הרגשות לא נעימות כאלה , אחרי וסת לא קורים לי דברים כאלה..
אני בת 27 , חשוב לציין עוד ללא ילדים , אז זה לא עושה אותי פרופסורית אם עברתי הפלות והספקתי להרגיש שינויים בגוף , מה אומרות איך זה נישמע לכן ? הריון או לא ? חחחח כמובן אעדכן אחרי הבדיקה הביתית השנייה, ואחרי הביקור אצל הרופאה בראשון...בן זוגי התבאס רצח חחחחח , אלף פעם ניער את המקלון , כאילו זה איזה מד חום חחחחחחח כמו בסרטים חחחח , גםאני את האמת קצת התבאסתי לראות את השלילי..אבל כאילו ישלי את התקווה שאני מרגישה שזה זה חחחח... למרות שלא זוכרת שבפעמים הקודמות .. היה לי דימום כזה של יומיים ... אשמח שתביעו דיעה , ואם למישהיא יש מיקרה דומה לשלי שחוותה , אז יותר מאמשמח שתשתפו אותי , כולי אוזן חחחח 👂🏻
שוב חג שמח !!! 🥳