אנו בשלבי תכנון מטבח, ומתלבטים רבות בנוגע לאי.
מצד אחד,יועיל לנו מאוד תוספת של משטח עבודה, ויש מספיק מקום לכך. מצד שני, תוספת אי זה עלויות גבוהות מאוד..
ניסינו לחשוב על פתרונות שונים למשטח שאולי יוזילו עלויות..
1. האם ניתן לקנות מרצפת קרמיקה גדולה בגודל 1.2*1.2 מ"ר, ולהשתמש בה כמשטח באי? (זה גודל האי הרצוי מבחינתנו).
מה עושים עם הפרופיל בצד במקרה זה?
2. שילוב בין שיש לפורמייקה/עץ על המשטח, וכך נדרש רק אורך אחד של שיש, במקום אורך כפול. כמה מסובך לחבר בין השיש לפורמייקה במצב זה. הייתרון של אופציה וז על פני משטח עץ מלא היא ביכולת להניח דברים חמים ישירות על האי (באיזור השיש).
נראה לכם שייך?
האם חיבור של השיש לבסיס חייב להיעשות ע"י איש שיש או שמוכרחים נגר?
3. האם יש לכם רעיונות אחרים להוזלה של אי במטבח, אבל שעדיין יוכל לשמש כמשטח עבודה, ותתאפשר הנחת דברים חמים?