מסילות טלסקופיות - טוב, זה בסיסי.
דלת תלת שכבתית, כדי שלא יהיה חום מסוכן למגע מבחוץ
דלת מתפרקת לניקוי בקלות!! אחרת נכנסים לכלוכים בין השכבות והם שם לדראון עולם (להורים שלי זה ככה בדלונגי וזה מעצבן ברמות).
טמפרטורה גבוהה יחסית, קרוב ל 300, זה חשוב למתכוני בקר לפעמים. בפירוליטי בוודאי קיים.
באלקטרולוקס יש גם נפח פנימי גדול במיוחד, יותר משאר התנורים. מבחוץ כולם באותו רוחב כמובן, 58 ס"מ בערך. בעיני זה יתרון משמעותי, נכנסות כמה תבניות בינוניות יחד. אני פחות משתמשת באפיה בכמה קומות במקביל. לרוב המאפים זה פחות מוצלח, וטורבו טוב רק לחלות.
קחי בחשבון שהפירוליטי הוא לא לשימוש תכוף, כגון הכשרה יומיומית בין בשר לחלב. זה יותר מתאים להכשרה לפסח, למשל, למי שנוהג.
עוד המלצות:
לקנות עוד רשתות ותבניות לפי מה נראה לך שתצטרכי, כולל פסח.
לכיריים לקנות עוד חצובות ומבערים לפסח. הם תופסים מקום מינימלי באחסון, ואז לפסח צריך רק לכסות את המשטח ולשים את החצובות והמבערים השניים והכיריים מוכנות.