אז אני מזמן לא בגיל ההתבגרות, כבר בעולם המבוגרים...
וסתם מסקרן אותי לשמוע איך אתם רואים את החיים שלכם בגיל 30?
מאחלת לכם שתיהנו מהתקופה היפה שלכם

בית גדול וזה... ולא ידעת מה שהחיים יביאו לי....
חי בקהילה, ובעבודה שתמיד רציתי, נשוי ומקווה להיות שמח
בעיקר עובד את ה' כל השאר בונוס
מצליח לשלב לימוד תורה ועבודה שמספקת
נשוי פלוס כמה ילדים בע"ה, אברך שלומד תורה כל היום, אבל שמח מהחיים...
אני רואה את עצמי בבית שלי בירושלים. בית עם המון אור ואהבה בע"ה.
בית שיש בו מעיין נובע של חיים- ילדים מתרוצצים בכל פינה, בליל קולות מתוקים של תינוקות שרוצים שאמא תרים אותם
עוד כמה שצריכים עזרה בשיעורי בית. מקום שיש בו תסיסת חיים.
שגרת הריונות, סירים על הגז, ריח נעים של כביסה. ערמת כלים שמחכה לי- פשוט חיים עם כל מה שהם מביאים איתם.
מקווה לגדל את הילדים יחד עם בעלי מתוך נחת, שלווה שקט ואהבה. בית שיש בו יראת שמיים.
אברכית, נשואה לתלמיד חכם שתורתו היא כל חייו ואהבתו ושהתורה הזו תסחוף ותאיר את כל הבית.
בית של כלל ישראל, שתמיד מלא באורחים או תלמידות/ים שלנו שמגיעים להתייעץ
ברמה האישית- רואה את עצמי מחנכת באולפנה/מורה בתחומי יהדות, אולי גם הדרכת כלות מהצד.
מקווה שהשאיפות אכן ילבשו צורה. אבל ניתן לד' לכוון אותנו לאיפה שצריך.
נשוי עם ילדים לומד בישיבה רוב היום, אחרי צבא, עם עבודה מסודרת( מעדיף רבנות) לגדל את הילדים שלי בתורה, בבית בלי מריבות ,לא לחיות בבועה קהילתית אבל כן בקהילה.. לא ליייטית..
גשמית..
מבחינה גשמית... (כמובן שזה בתור מה שכיף לי עכשיו..) ספרן... פשוט אחד החלומות שלי להיות במקום שיש בו אין סוף ספרים.. ישנים, חדשים, כולל הכלללל ופשוט לשבת ולקרוא.. (גם לתייק ספרים, ושאר דברים שקשורים לזה, אני אוהב.. ויש לי אוסף ענקק של (..) ואוהב לקרוא אותם שוב ושוב ולתייק אותם וכו'.. אז גם עם העבודה במחשב אין לי בעיה.. מבחינתי זה לעשות כל היום משהו שאני אוהב, ולקבל בסוף כסף..).
אבל אני לא הולך לעשות את זה. כי אני הולך לעשות את החלום השני שלי, הרוחני..
להיות שליח בבית חב''ד. (במקום מסויים בעולם, ואם לא יתאפשר, אז לא משנה איפה, העיקר לא בארץ, לעשות בית חב''ד אמיתי, כמו זה שגדלתי בו.. וזה החלום שבעז''ה אגשים.. רק שזה יהיה כבר בימות המשיח..
אם שאלתם על הקטע המשפחתי.. נשוי ויש לי 11-12 ילדים..
ומצליח לחיות את חיי על פי התניא.. כמה שיותר..
בע"ה נשוי, עם הרבה ילדים בעז"ה, בית 80-99% חרדי, עם שטריימל כמובן, חצי יום אברך (או יותר בעז"ה) וצי יום או אברך או מפיק אירועים או משהו בסגנון, גר ככל הנראה או בקהילה חסידית או בקהילה של הישיבה שלי.
בעז"ה נשואה עם ילדים, בית דוססס
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים