כאילו הייתה עלזה סערה ומעניין אותי מה הדעה של הנוער...בסופו של דבר זה חידון לנוער והשאלה איך הנוער מרגיש עם זה ולא איך המבוגרים... כמובן שכם להם יש החלטה ויכולים להביע דעה אבל בסוף זה מכוון לנוער...
מצרפת קישור של הכתבה למי שפיספס...
כאילו הייתה עלזה סערה ומעניין אותי מה הדעה של הנוער...בסופו של דבר זה חידון לנוער והשאלה איך הנוער מרגיש עם זה ולא איך המבוגרים... כמובן שכם להם יש החלטה ויכולים להביע דעה אבל בסוף זה מכוון לנוער...
מצרפת קישור של הכתבה למי שפיספס...
אין לי כח לקרוא תכתבה ... על מה הסערה
ומה יש לחשוב עליו?
שעכשיו הוא נגד יהודי הגולה
מצד שני באמת לא צריך לעשות מזה סיפור..
כי הסערה הייתה על כמה משפטים.... תכוון עלמה בדיוק את מדבר...
במהלך חידון התנ"ך הוא פיזר כמה בדיחות על המתמודדים מהגולה כמו;
"בגולה הכל הולך יותר לאט"
"מה יש לה לחייך, היא גרה בגולה"
בתאריך ו' באייר תש"פ 11:46א' - אני הפותחת ואני שאלתי...
ב' - התכוונתי שנגיד המשפט "בגולה הכל הולך יותר לאט" הוא אמר על העניין שלוקח זמן עד שהם מקבלים את השאלות וכו'...
ג' - המשפ "מה יש לה לחייך..." נאמר בציניות ולכן מעניין אותי לאיזה משפט בדיוק התכוון כדי שאוכל להגיב מה שאני חושבת....
שעל כל דמות ציבורית אפשר למצוא כמעט הכל.
הטרדות, הונאות, אמירות, ועוד שלל דברים שמוציאים את הדמות המדוברת בצורה לא חיובית.
בדרך כלל מי שכבר לא אוהב את האדם המדובר יאמין להאשמות האלה יותר בקלות,
ומי שכן אוהב אותו ימצא שלל הסברים והצדקות.
האמת היא איפה שהוא באמצע, לא על כל משפט בלי הקשר צריך לבטל אנשים, אבל גם לא להתעלם לחלוטין ממעשים ואמירות.
בגלל הקשר הרגיש של הנושאים עושים מהם עניין גדול, וברוב המקרים זה בכלל לא כזה סיפור.
לאיזה משפט שלו אתה מתכוון?? היו כמה... תגיד על מה דיברת...
אבל אני מסכים איתו.
אנו צריכים לאהוב כל יהודי אף אם הוא טועה ואולי דווקא אז, אבל לא לטשטש את הטעות.
הדרך בה הוא בחר להעיר ולהשפיע לדעתי היא נאותה: לומר את האמת דרך בדיחה קלה. כזו שלא פוגעת באדם (הרי הוא לא בחר לגור שם) אבל כן מעירה לו שהמציאות אמורה להיות אחרת. סיבה נוספת שתצטרף לשיקול האם לעלות ארצה בעתיד.
בניגוד לנצרות, היהדות לא מחפשת להיות רק דת אוהבת ופלורליסטית. יש לנו אמת. אחד הדברים העיקריים שמייחדים אותנו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים