מתיקות של לילה טובאהבה.

(רחלי. שיעור בזושא הקדושה~)

היצר הרע משפיל אותנו הוא גורם לנו לשכוח את עצמינו, להתרחק מהנשמה שלנו, הוא רוצה שלא נהיה אנחנו, שנשכח את העוצמה שלנו, את השליחות שלנו, את האהבה שלנו לעצמינו ולבורא. אם לא נדע מי אנחנו אז לא נדע את העוצמות שלנו, לא נדע עד כמה העולם צריך אותנו, עד כמה מיליוני אנשים מחכים לעוצמות שלנו.

הוא יביא לך את ההוכחות הכי מוכחות כמה את דפוקה ולא מוצלחת. אל תאמיני לו. הוא רוצה שתשכחי מי את. לא נדע מה הערך שלנו. לא מבינים כמה אנחנו שווים. כמה אנחנו ראויים לאהבה. כמה השליחות שלנו ענקית וכמה כוחות יש לנו.

אברהם אבינו, ספור הכוכבים, כל זה שלך

ושמתי את זרעך כעפר הארץ, כך יהיה זרעך. שואלים חז"ל למה פעם אחת לכוכבים ופעם אחת לעפר? אומר דבר מדהים, תדע לך לבנים ולבנות לך יש מנוע מטורף ואדיר!! פחד פחדים, מנוע עצום. וכשהם יעלו למעלה ויהיו מחוברים הם יעלו הכי גבוה שיש, אבל כשהם ירדו למטה  הם ירדו עד העפר הכי נמוך שיש

עמי יש להם כאלה עוצמות שכשהם עולים הם יכולים לעקוף את כל המחיצות שיש, אבל כשהם יורדים ה' ישמור. המח היהודי הוא מדהים! כמה פרסי נובל... וכו וכו

מצד שני, האנטישמית היא לא הגיונית, לא עשינו רע לאף אחד, יש פה מהלך לא טבעי, ה' מנער אותנו. אל תשכחי מי את. אל תשכחי כמה העוצמות יש לך!! כמה קדושה יש בך!! מי את?! שכחת מי את!! את מדהימה!! יש לך מלא כוחות. תשתמשי איתם.

בעל התניא אמר משו מטורף, חבורה של 10 אנשים יושבים ביחד, אם יכנס מלאך ה' ממש לאותו מקום, מחמת הפחד שיכנס במלאך הוא יתבטל מהמציאות, מאיזה פחד?? שהשכינה נמצאת בין 10 אנשים ביחד. גם כשהם לא עסוקים בתורה בכלל...

מטורף!! כמה כח יש לנו!!

למה אנשים עושים שטויות, ומחפשים ריגושים? הנוער שלנו זה אש!!! זה או ימינה או שמאלה! יש בתוכך אש בוערת. בואו ננצל אותה!

כמה ה' אוהב אותנו, איזה פלא. למה באה מגיפה לעולם. כי העולם מלא הוא מפוצץ. אין יותר מקום. איך זה עובד?

כשאדם עושה עבירה נוצר מלאך ויש לו שם, קוראים לו עוון. והמלאך הזה, ה' ישמור, הוא לא מלאך טוב ברגע שהוא נוצר הוא רוצה להרוג את האדם שברא אותו. וה' לא נותן לו. הוא אומר לו אל תגע בה. והמלאך אומר היא הביאה אותי לעולם. וה' עונה לו, אל תיגע בה. אני אוהב אותה.

היא בראה אותי מלאך שחור במקום לבן תן לי להרוג אותה.

אל תיגע בה.

המלאך אומר, מי יזין אותי? היא צריכה לשלם על זה..

ה' אומר למלאך אני יפרנס אותך במקומה. נושא עוון ומוחל על פשע. המלאך ששמו עוון אני אקח אותו על הכתפיים שלי ואפרנס אותך. כמה הקבה אוהב אותנו!! הוא נושא את העוון שלנו. אבל אז מגיע זמן של מגיפה והקב"ה מתחיל לנער את העולם, בת שלי יא טהורה, קיבלת כאלה כוחות גדולים והם הולכים על שטויות!! שכחת מי את!! אני מנער את כל העולם כדי להזכיר לך

עכשיו צריך שינוי.

מה באת לעשות פה. אז מה עושים עם המלאכים האלה שנבראו?  

התורה היא אש שאוכלת אש . האש של התורה יכולה לשרוף את האש של הגיהנום את הדברים הכי קשים שיש.

בשביל לשרוף את המגיפה אנחנו צריכים לשרוף עם האש של התורה. קומי תשמשי עם הכוחות שלך, תתחברי לתורה. בדרך שלך. שיעור אחד שאת עושה עליו קביעות. איזה אור זה מכניס ללב. בנאדם מתחיל להשתנות, יש לו אור על הפנים.

אני יודע כמה בלבולים וכמה קשה היצר הרע. אני יודע כמה קשה להרים את הראש מעל המים.

זה משנה את כל החיים.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך