זא, כי נרדמתי, ואז קמתי שוב ו
זה מורכב קצת
~~
ישנתי מלא בשישי, אבל אני לא נרדמת עכשיו ולא בשבת
גם ברביעי חמישי לא
נו, |נוזף| לא פתרון לישון כל שלושה ימים לפי שלוש זמן, זאת לא המגמה,
~~
זה מצחיק, כי הי'ה לי וודאי שזה מה שאבא יגיד. אבל אמא אמרה שבסדר ואמרתי אבל אבא והיא אמרה שבסדר, וגם אח"כ אמרה ש י'הי'ה פרקטי,
אז כשאבא אמר שהוא לא בטוח שזה רעיון טוב וקראתי בין השורות את האמירה שלו ש זה רעיון נוראי ולא יקרה, והלב שלי קפץ למטה כי כי אממ רציתי, ממש,
ויום אחר יום אבל לא האמנתי שבאמת יקרה כבר, ו,
לא,
ו אממ טוב זא ברוך ד' אבל, די, אני כ"כ צריכה ש זה יקרה כבר, ושוקלים להחזיר אותנו שבוע הבא ללימודים אבל אז זה אומר שזה יקח לפחות שלושה שבועות,
למען ד', אני לא יכולה לא לצאת משם לשני שבועות, זה שבועיים בלי לרוץ ובלי להצליח ל ו ו ו, ו, ואני לא אצליח ללמוד כי אני צריכה אינטרנט ואין לי פלאפון כזה, ב"ה כןירבו/ימעטו תלוי איך מסתכלים על זה ו
תיאורטית אמרו שהחזרה תהי'ה רשות אבל למה אני צריכה לחזור אם אני לא אוכל לומר שלום לחברות שלי כי אסר שי'הי'ה בינינו מגע כלשהו,
ואיך נוכל ללמוד ככה, כבר יש לנו לימוד קבוע ושם בלי לערבב כיתות זה לא יקרה, אם כי גם ככה לא י'היו ספרים,
למה להחזיר אותנו בכלל,
*
אני מחכה לתשובה מהם אבל גם הכי חיובית שאפשר תדרוש ממני להשקיע בטירוף בכל החודשים הקרובים
לא שאכפת לי, אבל אפשר בבקשה לדבר עם **** פעם אחת כמו שצריך לפני שיאסרו עלי לצאת מהבית עד הסוף?
|נזכר ש|
|מבין ש|
|מנסה לנשום בנחת|
|לא מצליח|
|מתוסכל|
|לאלא זה לא מתוסכל, משהו אחר|