יש לי שתי תופעות אחרי קיום יחסים שאתמול לצערי שתיהן התחברו ועבר עלי לילה ממש קשה..
1. כאב חזק באזור, בעיקר בעמידה וישיבה, ברמה ש(סליחה על הפירוט) אני לא מסוגלת להוציא שתן, כי זה פשוט כואב לי. גם הפעלת השריר של השתן וגם זוית הישיבה. ממש כואב משמעותית לכמה שעות.
מחפיוש בגוגל ראיתי שזו תופעה של הריון ושכדאי פשוט לקיים יחסים בלילה כך שעד הבוקר זה יעבור, אבל איכשהו אני מתקשה להירדם ככה, במיוחד אם אני צריכה לשירותים ולא מצליחה לעשות. זה ממש לא נסבל. הייתי לאחרונה אצל פיזיותרפיסטית רצפת אגן. בין השאר העליתי את זה, כשזה היה ברמה קצת פחות חמורה, והיא נתנה לי כל מיני תרגילי נשימה כלליים. לא עשיתי אותם, אבל איכשהו אני לא מרגישה שזה מענה ממוקד כל כך לבעיה הזאת.
יכול להיות שזה מעצם השפשוף ושמן שקדים בכמות גדולה יעזור?
2. אני מרגישה שזה גורם לי לצירים. להגיע לשיא בעצמי ממש כבר מזמן הפסקתי לנסות במהלך ההריון, כי זה בקבוע גורם לי להתכווצויות ממש כואבות דמויות צירים. אבל לצורך העניין אתמול גם אחרי יחסים רגילים והכי עדינים שעשינו (אולי זה השתלב גם עם לא הרבה שתיה במהלך היום), הרגשתי ממש התכווצויות כמו צירים. לא חזקות ברמה שאני לא עומדת בהם, אבל ממש התקשויות שמלוות בכאבים, עם הפסקות ביניהם, ואפילו כשהפעלתי אפליקציה לתזמון צירים, זה היה ברמה של כאילו צריך ללכת לבית חולים מבחינת התדירות. מה שעשיתי זה פשוט ששתיתי מלא מלא מלא ועד תחילת הבוקר זה די עבר..
האם אני אמורה להסיק מזה שאסור לנו לקיים יחסים עד תחילת חודש תשיעי (3 שבועות בערך)? האם זה משהו שצריך לשאול את הרופא?
אשמח ממש לתובנות, בעיקר לגבי הנקודה הראשונה, שאני ממש לא יודעת איך אני אמורה להתמודד איתה..
תודה רבה מראש!