ייעוץ או תמיכה נפשית?!י. י.
אני עושה שירות ביישוב קטן ואנחנו בישוב רק שתי בנות שרות שהשניה היא ה~קומונרית...ואני ה~בת שירות של הישוב..יעני: פעילויות ישוביות,עזרה למשפחות במצוקה..וכולי..ומהרגע הראשון אני מרגישה שאני בעצם "חוסה בצילה" של השניה כלומר: למשל-כשאני עושה הכרות עם אנשים מהישוב השאלה הראשונה זה אה את עם...(שמה חסוי). וכל פעם שאני פוגשת מישהו ברחוב הם שואלים מה שלום...ורק אח"כ נזכרים שאני גם קימת ולא רק מודיעין שלה. גם כן מתקשרים אלי לחפש אותה..וכל הזמן דופקים לנו בדירה (שהיא כמעט לא נמצאת בה ואני שורצת בה)ומבקשים ממני להעביר לה חפצים והודעות.
 והכי גרוע זה שביום הראשון שלי כאן הייתי עם הרכזת שלי ומישהי שאלה אותה מה התפקיד שלי והיא ענתה : לעזור ולספק חברה ל...זה היה בצחוק אבל גם קצת אמיתי.ובכלל כל האוירה זה שהיא חלק מהישוב ואני הנספחת.
יכול להיות שאני סתם נחיתית ומרגישה ככה אבל כמו שנאמר:אין עשן בלי אש..!
 (אה ואין לי בעיה איתה אישית היא ממש חמודה ואנחנו מסתדרות יופי ב"ה)

תודה לכל מי שקרא את כל ההשתפכות שלי אשמח לתגובות! (אוהדות סתם  )
קודם כל שיחה עם הרכזת.טכני
על מה שהיא אמרה לך. לא אומרים דבר כזה אפילו בצחוק.

דבר שני, אם את מסתדרת עם הבת ההיא וטוב לכן יחד, אם את נהנית בתקן שלך - תישארי. את מבינה שרק עבר חודש מאז שהתחיל הש"ל? את מבינה שנותר לך עוד פי 10 ממה שעברת? יש עוד מלאאא זמן! ברור שלא מעריכים אותך עכשיו, חכי לשנה הבאה כשתבואי לבקר שם איזו קבלת פנים תקבלי!

אני יודעת שזה מרגיז מה שקורה, אבל את חייבת לתת לזה זמן ולצאת מהלחץ של 'מתי-כבר-ישימו-גם-עלי'. זה שטויות, באמת. תעבדי כי טוב לך, כי את נהנית ממה שאת עושה. ההערכה תבוא עם הזמן.

בע"ה.

מחזיקה לך אצבעות.

צדקת!אחת מהצפון
מניסיון- זוכרים את מי שפועל!
אם תפעלי בישוב, יראו את פניך, אצל חלק מהמשפחות אפשר גם לבקר מידי פעם, תזמי פעילויות, תגיעי לערבים שמארגנים בישוב(לנו שנה שעברה ארגנו ערב נשים שבו גם היתה הכרות עם הבנות שירות) ועוד כל מיני דברים שעולים לך בראש (שנה שעברה כדי לעודד ולהרים ת'מורל בישוב אז מידי פעם היינו עושות קישוט לדלתות..) 
ככה לאט לאט יזכרו שגם את שם...

ואני גם ממש מסכימה עם טכני..

המון הצלחה
ופה בכל בעיה 
חן חן על התגובותי. י.אחרונה
טוב לא חשבתי לעזוב בשביל זה...סתם זה קצת מתסכל.
וזה לא ממש קשור ללהכיר מלכתחילה כל היישוב יודע שיש אותה ואנשים ממש נדהמים מזה שיש עוד מישי.. ועם כל הכבוד (ויש) אני נמצאת ועושה הרבה יותר מממנה בישוב היא בכלל עושה תקן בוקר בישוב אחר.
ולא ממש מזיז כרגע מה יהיה שנה הבאה אלא השנה.
ואני גם לא בלחץ.
ולמרות הכל זה גורם לי להרגיש קצת לא קשורה כזה.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך