אני חייב לומר שאני מזועזע! ראיתי פה את השירשור של הסרטים ו..אנא עבדא דקב"ה

הוזכרו פה סרטים ממש ממש לא דתיים שרובם נוגדים את ההלכה...

סרטים לא צנועים זה איסור, אסור לאדם לסמוך על עצמו שהוא "יעצום עיניים מתי שצריך" ורוב הסרטים לא מצונזרים...

אני לא מדבר על בזבוז זמן, אני מדבר על זה שזו אחת הבעיות בציבור הדתי לאומי - אין גבולות - כל אחד עושה מה שבא לו!!!

אין הגדרה של מה מותר ואסור...

ניסיתי להיות עדין...

אגב, כתוב שזה פורום דתי!!!

אנשים, מה קורה פה? איך אתם נותנים לדבר כזה לעבור לידכם ועוד בכמות מטורפת??????????

בדיוק היום זעקתי על זה!!!! מטורפים..תימני בדם!!

רציתי להעיר גם על סרטים, אבל עצרתי את עצמי.. אפשר להבין למה למגזר הדתי אין גבולות???!!!

למה כולם שותקים ומשלימים עם זה בשקט???

זה עובר כל גבול// עברנו קווים אדומים!!! @עידו צברי

אני נראלי נכנסתי בטעות ל ynet , הם לא חושבים שהם מגזימים עם כל התמונות והסרטונים שלהם??!!

זה אתר דתי??!!!

ישהו פה מכיר את המנהל, חייב לטפל בעניין הזה דחוף??!!

למה חייב לחפש תמונות לא צנועות מושכות, הלבוש של המגזר הדתי לא מספיק מעניין ומודרני???!!!

למה בשבע לא מפסיק לפרסם את הגועל נפש, הזה, למה אנחנו צריכים לראות את הקניונים נפתחים ולהראות את כל הגול ששם, למה באתר חרדי לא יראו דברים המזיקים לנפש ולרוחניות ,ופה הכל מותר??!!

למה אנחנו צריכים לדעת מה הולך בבית החילונייה "איילת שקד" כאשר לא שידרו את הישרדות, כיוון שהיה שם כפירה, "שריפת תהילים??!!" אז הבנו שהילדים של מייצגת הציבור הדתי (במירכאות), היא חילונייה גמורה, לעוד עניין: למה אנחנו צריכים לראות את תמונת החתונה בכפר הבדואי שהצניעות שם לא דיה, נראלי האתר השתפשף בעיניו והוא כבר לא מבחין בין צנוע לפרוץ, מצטער...חבל שהפרסומות כאן לא מפוקחות, והלבוש לא הולם את האתר..

אשמח ליחס הוגן ולטיפול בנושא ,ע"י הנהלת האתר..

בתודה מראש..- נראלי צריך לעשות משהו עם העניין, להפעיל קצת רעש, לפעמים בשביל לשמור על איזון צריך ללכת לקיצון השני, כך הרמב"ם אומר, וע"י זה נגיע לאיזון הנכון.

בכל מקרה , אני נראלי עוזב את האתר, היה מאוד נחמד לפגוש עוד אנשים שמפריע להם הנפילה של האתר "הדתי" לציבור הדתי.

(אם יהיה שינוי במדיניות ומנטליות האתר, אשמח לחזור.. אני מאמין שאני לא היחיד שמפריע לו הסיפור הזה, ואם כן, ה' יעזור).

אז אל תיכנס ליynet תיכנס רק לערוץ שבע וכיכר השבת.הודיה בוצקוו

תכנס רק להכי דוס 

זה מה שהוא אומר, שערוץ 7 נהייה כמו ynet!אנא עבדא דקב"ה

אהבתי את זה שערוץ שבע הוא ''הכי דוס''.. קולמוס הנפש.

מצטרף לכול מילה.ארי מש.

יישר כח על התזכורת, רק נקודה:שם רגיל
בנוגע לפסקה השלישית, קשה לי להאמין שאתה באמת חושב ככה.. אני לא מכיר דתי לאומי אחד שאכפת לו מההלכה ואין לו גבולות או שאין לו הגדרה מה מותר ומה אסור. ודאי שלא שייך להכליל כך ציבור שלם.
לא כולם מכירים את ההלכות, יש דברים שכמעט אף אחד לא מקיים(לא זוכר מי אמר, אולי במשנה ברורה) והם עדיין הלכה. זה קורה בכל ציבור. זה לא אומר שאין גבולות.
לכן אשמח שתסביר בדיוק למה התכוונת.

בנוסף, (בנוגע גם לפסקה האחרונה) כדאי לדון לכך זכות, לא כולם עקבו אחרי הסרטים שנמצאים שם, כמוני למשל. גם לפי ההגיון מי שמקפיד לא לראות סרטים כנראה לא ייכנס לשרשור סרטים...

...אנא עבדא דקב"ה

אי מסתכל הרבה על הציבור הדתי לאומי, ואני בא ממנו... אבל ראיתי שהבעיה המרכזית שלו זה שאין גבולות... הגבולות זה "מה שאני חושב" זה לא ככה בכוונה, זה ככה בטעות אבל זה המצב - אם תיקח כמעט כל נושא הלכתי ותשאל חרדי מה הגבולות הוא ידע, דתי לאומי יגמגם לך בדרך כלל (אני כמובן מדבר על רוב הציבור - אסור לציבור החרדי לאומי לחשוב שהוא העיקר כי זה שטות - החרדי לאומי זה מיעוט...)...

אני לא אומר את  זה בכעס - אני אומר את זה בכאב (אגב, בגלל זה מבחינתי אני הרבה יותר חרדי מדתי לאומי - אני רוצה ציבור עם גב יציב, שעומד מאחורי מה שהוא אומר, עם גבולות ברורים ושהוא לא המציא את עצמו לפני כמה דקות...)

אני ראיתי שם מלא מלא מהפורום, אפילו "רציניים" (כמובן בלי שמות) ויש שם כמות ענקית של סרטים עצומים שאי אפשר לפספס...

קח כלל: כמעט תמיד - כשאתה מרכך ולא מקשה מספיק בענייני תוכחה לא יקשיבו...

אני נכנס לשרשור, ומשתמש בו.קולמוס הנפש.

אבל, רק את מה שאני רוצה לראות. ונתתי את ההגדרה שלי מפורשת. רק סרטים, או חרדים, או דתיים(דתיים לגמרי) או סרטי שואה, שזה הדבר היחיד שמכל סוג. זהו..

אני לא חושב שאם זה הגדר שאני שם לעצמי אסור לי להשתמש בשרשור סרטים..

יש כלל של חז"ל "אין אפוטרופוס לעריות"אנא עבדא דקב"ה

מה הקשר? יש לי גדר, ואני לא נכנס ולא פותח סרטים אחרים!קולמוס הנפש.

...אנא עבדא דקב"ה

א. לרוב האנשים אין פה.

ב. אין לי בעיה עם מישהו ספציפי אלא באופן כללי.

ג. אני חושב שכל מי ששולח קישור כללי להרבה סרטים (ולצערי אני גם עשיתי את זה ואני מצטער על זה מאוד) יש בזה צד של מחטיא הרבים.

ד. אתה לא יכול להיות בטוח בסרט שגויים יצרו שיהיה נקי במאה אחוז אלא אם כן אתה רואה אותו, ואם יש חשש שמא הוא לא צנוע אז אסור לראות אותו...

אבל אם אני כותב שאני לא יודע לגבי צניעותסמייליך

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד...אנא עבדא דקב"ה

שלחתי הרבה דברים ואת רובם לא ראיתי פשוט לקחתי קישוריםסמייליך

אם יש משהו לא צנוע פשוט כותבים 

השאלה היא האם אתה חושב שזה עוזר או פשוט מה שאני לא מכירסמייליך

לא

לשלוח

מה שאתה לא יודע שהוא צנוע אסור לשלוח...אנא עבדא דקב"ה

אבל אסור לשלוח קישור לסרטון שהוא לא מאה% צנוע...אנא עבדא דקב"ה

יש בזה צד של מחטיא הרבים...

תבשיל שאולי יש בו ח"ו בשר דבר אחר היית מביא למישהו לאכול?

צודק אחי אבל עכשיו אחרי ששלחנו מה נעשה?סמייליך

אני לא מדבר עכשיו על מה לעשותאנא עבדא דקב"ה

קודם כל צריך להבין שזה לא תקין, מה צריך לעשות אני לא יודע, אולי למחוק את השירשור או משהו כזה...

וכמובן לעשות תשובה... (ואני מדבר על כולם כולל אני)

עוד משו, ״כתוב שזה פורום דתי״שם רגיל
אתה יכול לתייג את המנהלים (לי אין מושג איך עושים את זה) ולברר איתם את הגבולות של האתר. כמו שרשמתי אני לא יודע מה שלחו, אבל אם יש שם סרט לא ראוי, אני בטוח שהמנהלים ישמחו למחוק.
תשמעו:הָיוֹ הָיָה

ידיד שלי, אברך חסידי מבני ברק, שהוא בכלל לא "צולר", אלא איש פתוח וחושב וחכם,

התקשר אלי בדיוק הלילה, ואמר לי,

"נכנסתי לערוץ 7, וזה היה אחרי שאשתי הורידה את רמת הסינון לצורך העבודה, ועלו לי פרסומות תמונות ממש לא צנועות, הרי זה אתר דתי, איך זה?"

הייתי ממש מובך, לא היה לי מה לענות לו. הוא היה ממש בהלם.

(והוא לא התכוון לתמונות של נשים בכללי, אלא ללבוש מסויים, והוא יודע מה זה העולם ולא אחד שמצפה שכולם יהיו בקריטריונים שלו.)

יש למישהו מושג, אם פרסומת יכולה להופיע נגיד ישר מגוגל, ללא החלטה של האתר?

לא יודע, אני יודע אבל נגיד שביוטיובקולמוס הנפש.

אתה יכול להרוויח הרבה כסף אם כשאתה מעלה לשם סרט, נותן להם אישור להעלות פרסומות לפני הסרט שלך

אבל אמא שלי אף פעם לא מרשה, למרות שיכולה להרויח הרבה כסף, אבל היא לא רוצה שבסרטים שהיא מעלה יהיו אולי פרסומות לא צנועות לפני הסרט שלה.

יוטיוב באופן כללי לא צנוע ובהגנה על יוטיוב יש מלא פרצות...אנא עבדא דקב"ה

אבל העניין היא שהיא רוצה שעל הסרטיםקולמוס הנפש.

שלה, בתור יהודיה דתיה, אז לפחות בסרטים שלה לא יופיעו פרסומות לא צנועות. למרות שהסרטים בד''כ לקהל יעד לא דתי.

בקשר לשורה האחרונה, אני חושבת שכןפעם הייתי ניקית

אתה יודע איך הפרסומות עובדות?

לפי מה שאנשים מחפשים בגוגל

יכול להיות אדם עם אינטרנט פתוח שלא ייתקל בפרסומות, ואדם עם אינטרנט חסום (ברמה מסויימת) שייתקל כל הזמן

זה לא נכוןפלונפון מירוסלב

המשפט האחרון הוא כמעט בלתי אפשרי.

יש יותר מדי רשתות affiliate שונות, וגם בגוגל יותר מדי תנאים באלגוריתמים מכדי שהמשפט האחרון יהיה באמת מדוייק

כתבתי יכול להיות, וזה באמת יכול להיות, אם כי נדירפעם הייתי ניקיתאחרונה

שעמעו ברור שזה ממש ממש לא פסדר...הודיה בוצקוו

אבל בעיקרון אנחנו גם יכולים לשים גבול לעצמנו..

אתה לא רוצה לראות את הסרטים האלה אז פשוט אל תראה בעצמך.. ואל תיכנס אתה לא חייב להאשים את כל העולם... וברור שזה לא טוב אבל יש עניין לא כל היום לכעוס על אחרים ופשוט לחשוב עם אתה אולי בכלל לא צריך להכנס וזה.

אני לא כועס...אנא עבדא דקב"ה

אני לא מדבר פה על "לא טוב". אם אני רואה יהודי, אפילו חילוני אוכל דבר אחר אני חייב להגיד לו שאסור... גם הוא לא יקשיב...

חוץ מזה זה לא "לא בסדר" זה אסור! הלכה!

מי ששולח מחטיא את הרבים, חוץ מזה שפורום דתי לא יכול לאפשר לעצמו דבר כזה... מי שרוצה לעבור איסור לא צריך לעשות את זה דרך פורום...

מה גם שחז"ל אמרו שבמקרים כאלו אסור לאדם לסמוך על עצמו... "אין אפוטרופוס לעריות"!

מאוד צריך להיכנס לזה ולצעוק על זה "מה קורה פה???!" אני לא כועס, אני מזועזע!!!

אני לא מאשים, אני מרחם... אם אני רואה יהודי שאוכל ח"ו דבר אחר אני לא כועס עליו ולא מאשים אותו, אני מרחם עליו...

מה גם שעל פי ההגדרה המקורית של חילול ה' מה שנעשה פה זה חילול ה'! חילול ה' זה לזלזל במצוות בין שומרי תורה ואז המצווה נעשית להם כהיתר והם גם מזלזלים בה...

כל מילה!הָיוֹ הָיָה

אני רק חושבת שכדי פשוט במקום להאשים ולרחםהודיה בוצקוו

פשוט להים לעצמנו גדר

כל כך מסכיםקופפיו

דרך אגב אני חושב שצריך לפתוח פורם חדש על סרטים וכו' ולא לנהל שרשור רדום אלא פורם שכל מטרתו היא סרטים ורמת צניעות אלימות גיל כי בתכלס לא ראיתי שקיים דבר כזה באף מקום יהיה נחמד אם נרים דברי כזה ... 

יוכל למנוע ככ"ה בעיות צניעות לאנשים שמחפשים סרט ולא יודעים על רמת הצניעות ובכל זאת צופים 

למה לא יעבוד?הודיה בוצקוו

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך