שלום אשמח שתיכנסופלונטר 1
וואי אני ממש מבין..שמינייייייסט
זה ממש לא פשוט. למדתי להנמיך ציפיות לאפס ולהיות שמח במה שיש לי אבל זה לקח הרבה מאוד זמן וקצת סבל באמת.
התמודדות לא פשוטה ממש בהצלחה!!
ועצה קצת יותר פרקטיתשמינייייייסט
בסוף היום, או כשהסף הרגשי עולה, לשבת לבד עם דף ועט.
לכתוב מה פגע בי, על מה אני כועסת.
שורה (פסקה שניה)- למה זה מפריע לי
שלישית-מה אני יכולה לעשות כדי שיהיה טוב בבית.
רביעית והכי חשובה- לרשום כל רגע של שקט ונחת ונעימות שאת זוכרת. אם אין היום אפשר מהעבר.
לסיים עם חיוך גדול.
לכתוב
תודה על המשפחה היפה שיש לי. (או משהו בסגנון איך שמתאים לך)
מקווה שעזרתי
בהצלחה!
תודה רבה המשך...פלונטר 1
אני באמת חשבתי על להתחיל לכתוב דברים טובים שקראו לי אבל זה ממש מעצבן שאני ילדה בת 14 מתפקדת כמו אמא אם זה אומר כביסות שהבית יהיה מסודר לשמור על אחים שלי וזה פשוט מרגיש לי קצת גדול עלי
אז זהושמינייייייסט
שתדעי לך שזה לא באמת גדול עליך! יש לך כל כך הרבה כוחות שאת לא מודעת אליהם ברמה פשוט שלא תיאמן!
רק להפסיק את המרמור, כי כל הבעיות מגיעות כדי שנוציא לפועל את כל הכוחות הגנוזים בנו! בעזרת השם שכל המניעות יהפכו למנועים שידחפו אותנו קדימה.
איך לעשות את זה? איך להאמין בעצמי? איך לגלות את הכוחות שקיימים בי לעבור את זה?
אני לא ממש יודע כי אני בעצמי לא הגעתי לשם... אבל אני בדרך.
וממה שאני יודע מה שעושה ממש טוב זה לקבוע זמן (מחמש דקות ולמעלה) לדבר עם מי שהציב אותך במקום הזה ומאמין בך הכי בעולם- אבאל'ה שבשמיים. להתלונן, לשתף ובעיקר להגיד תודה.
מקווה שתקחי את העצה הזאת כי לי אישית היא עזרה לצאת מכמה בורות מאוד מסובכים וקשים שלא האמנתי שאני יכול לצאת מהם.
בהצלחה
וואו אהבתינועה גבריאל
אולי תשתפי את אמא שלךלמה לא123
במחשבות האלה?
אולי היא תביא קצת עזרה מבחוץ
או שתחליטי על יום אחד שאת עושה בו את המינימום הנדרש,ואז זה מין יום חופש?
זה לא כזה נורא גם אמא שלי ילדה אני עושה מלאאאהודיה בוצקוו
אבל אני מבינה שזה מה שצריך בבית אז עכשיו מתמסרים.. היה גם קטע שאמא שלי עבדה יחסית יותר אז ברור שעזרתי הרבה יותר כי זה שהבית צריך עכשיו
קודם כל-___
תזכרי תמיד שכל מה שהיא עושה הוא בשבילך, גם אם את חושבת שזה לא טוב.
(כמה שאלות: מה עם אבא שלך? הוא כן מתפקד כאבא? מי עושה את כל עבודות הבית- נקיונות/בישולים/כביסה וכו'?
דיברת על זה עם אבא או אמא? איך האוירה אצלכם בבית בשבת? יש זמן של נחת ורוגע? וביום שישי? לחוץ בטירוף או לא כל כך גרוע?)
ועכשיו לעצם העניין- יהיה לך קשה מאד לשנות לה את הלו"ז. מה שאת כן יכולה לעשות, זה לשפר את האוירה בזמנים שהיא בכל זאת נמצאת.
יכול גם להיות שהיא מרגישה שהיא עושה הכל, גם מפרנסת וגם עושה הכל בבית, אז את יכולה להתאמץ ולעזור לה יותר. זה יעשה לה טוב.
עכשיו ראיתי את התגובה השנייה שלך___
וכנראה טעיתי במשפט האחרון...
אני אנסה לענותפלונטר 1
אבא שלי הוא כן מתפקד אבל כרגע הוא לא בבית בגלל העבודה הוא גם למד לבשל עם השנים בגלל זה גם לפעמים אולי רמזתי להם שזה לא נראה לי נורמלי לחיות ככה בשבת דווקא כן כייף שאין את כל הכאב ראש הזה וגםם שישי סבבה
יש אולי עוד משהו לעשות עם זה?פלונטר 1
אולי___
פשוט לדבר איתם על זה... לא ברמז, שיחה אמיתית. לפתוח את הקושי שלך. אבל בזהירות, כי אני בטוח שזה יכאב גם להם...
כן זה הקטעפלונטר 1
עשיתי פעם משהו כאילו ברמז אבל ממש גס והם אמרו לי שאני צריכה להגיד תודה כי היא מפרנסת את הבית וברוך ה יש לנו כסף
אז צריך למצוא איך בכל זאת...___
דוקא רמז לפעמים יותר פוגע משיחה כנה. תעשי את זה בעדינות, בכבוד, בלי להאשים. תראי להם שאת מעריכה אותם, אוהבת אותם ומודה להם, אבל תראי גם את הקושי שלך.
שמעי אחותי זה נכוןהודיה בוצקוו
היא מפרנסת אותכם בסופו של דבר אז הגיוני שאת עוזרת וזה גם לא ככ נורא שאבא שלך מבשל..
למה נורא? זה מקסים שאבא מבשל. שניהם עובדים אז למה לא?ארלט
את יכולה לפנות לאמא שלך זמן בביתצחקן
בע"ה
ולעשות במקומה דברים, ככה שבזמן שהיא בבית היא תהיה איתכם יותר.
בסוף ההיטק זה תובעני (ולרוב - אמא עושה שם דברים טובים וחשובים לעולם, לעם ישראל ובכלל).
לכן, כל הדברים שאפשר להציע זה איך לאמא יהיה יותר זמן אליכם אם תעזרו לה ככה שהיא תוכל לעבוד יותר טוב ופחות שעות (למשל) או שבזמן שהיא בבית תהיה איתכם יותר.
גם ההורים שלי עובדיםדסדוסה
אני מנסה כזה לעשות הפעלות בבית וכאלה לאחים שלי הקטנים.. זה מגבש בינינו וההורים שלי מרוצים שאנחנו יודעים להסתדר...
ההורים שלי בבית, אבל תכלס, מבין אותך לגמריהנחמדאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים