שלום אשמח שתיכנסופלונטר 1
וואי אני ממש מבין..שמינייייייסט
זה ממש לא פשוט. למדתי להנמיך ציפיות לאפס ולהיות שמח במה שיש לי אבל זה לקח הרבה מאוד זמן וקצת סבל באמת.
התמודדות לא פשוטה ממש בהצלחה!!
ועצה קצת יותר פרקטיתשמינייייייסט
בסוף היום, או כשהסף הרגשי עולה, לשבת לבד עם דף ועט.
לכתוב מה פגע בי, על מה אני כועסת.
שורה (פסקה שניה)- למה זה מפריע לי
שלישית-מה אני יכולה לעשות כדי שיהיה טוב בבית.
רביעית והכי חשובה- לרשום כל רגע של שקט ונחת ונעימות שאת זוכרת. אם אין היום אפשר מהעבר.
לסיים עם חיוך גדול.
לכתוב
תודה על המשפחה היפה שיש לי. (או משהו בסגנון איך שמתאים לך)
מקווה שעזרתי
בהצלחה!
תודה רבה המשך...פלונטר 1
אני באמת חשבתי על להתחיל לכתוב דברים טובים שקראו לי אבל זה ממש מעצבן שאני ילדה בת 14 מתפקדת כמו אמא אם זה אומר כביסות שהבית יהיה מסודר לשמור על אחים שלי וזה פשוט מרגיש לי קצת גדול עלי
אז זהושמינייייייסט
שתדעי לך שזה לא באמת גדול עליך! יש לך כל כך הרבה כוחות שאת לא מודעת אליהם ברמה פשוט שלא תיאמן!
רק להפסיק את המרמור, כי כל הבעיות מגיעות כדי שנוציא לפועל את כל הכוחות הגנוזים בנו! בעזרת השם שכל המניעות יהפכו למנועים שידחפו אותנו קדימה.
איך לעשות את זה? איך להאמין בעצמי? איך לגלות את הכוחות שקיימים בי לעבור את זה?
אני לא ממש יודע כי אני בעצמי לא הגעתי לשם... אבל אני בדרך.
וממה שאני יודע מה שעושה ממש טוב זה לקבוע זמן (מחמש דקות ולמעלה) לדבר עם מי שהציב אותך במקום הזה ומאמין בך הכי בעולם- אבאל'ה שבשמיים. להתלונן, לשתף ובעיקר להגיד תודה.
מקווה שתקחי את העצה הזאת כי לי אישית היא עזרה לצאת מכמה בורות מאוד מסובכים וקשים שלא האמנתי שאני יכול לצאת מהם.
בהצלחה
וואו אהבתינועה גבריאל
אולי תשתפי את אמא שלךלמה לא123
במחשבות האלה?
אולי היא תביא קצת עזרה מבחוץ
או שתחליטי על יום אחד שאת עושה בו את המינימום הנדרש,ואז זה מין יום חופש?
זה לא כזה נורא גם אמא שלי ילדה אני עושה מלאאאהודיה בוצקוו
אבל אני מבינה שזה מה שצריך בבית אז עכשיו מתמסרים.. היה גם קטע שאמא שלי עבדה יחסית יותר אז ברור שעזרתי הרבה יותר כי זה שהבית צריך עכשיו
קודם כל-___
תזכרי תמיד שכל מה שהיא עושה הוא בשבילך, גם אם את חושבת שזה לא טוב.
(כמה שאלות: מה עם אבא שלך? הוא כן מתפקד כאבא? מי עושה את כל עבודות הבית- נקיונות/בישולים/כביסה וכו'?
דיברת על זה עם אבא או אמא? איך האוירה אצלכם בבית בשבת? יש זמן של נחת ורוגע? וביום שישי? לחוץ בטירוף או לא כל כך גרוע?)
ועכשיו לעצם העניין- יהיה לך קשה מאד לשנות לה את הלו"ז. מה שאת כן יכולה לעשות, זה לשפר את האוירה בזמנים שהיא בכל זאת נמצאת.
יכול גם להיות שהיא מרגישה שהיא עושה הכל, גם מפרנסת וגם עושה הכל בבית, אז את יכולה להתאמץ ולעזור לה יותר. זה יעשה לה טוב.
עכשיו ראיתי את התגובה השנייה שלך___
וכנראה טעיתי במשפט האחרון...
אני אנסה לענותפלונטר 1
אבא שלי הוא כן מתפקד אבל כרגע הוא לא בבית בגלל העבודה הוא גם למד לבשל עם השנים בגלל זה גם לפעמים אולי רמזתי להם שזה לא נראה לי נורמלי לחיות ככה בשבת דווקא כן כייף שאין את כל הכאב ראש הזה וגםם שישי סבבה
יש אולי עוד משהו לעשות עם זה?פלונטר 1
אולי___
פשוט לדבר איתם על זה... לא ברמז, שיחה אמיתית. לפתוח את הקושי שלך. אבל בזהירות, כי אני בטוח שזה יכאב גם להם...
כן זה הקטעפלונטר 1
עשיתי פעם משהו כאילו ברמז אבל ממש גס והם אמרו לי שאני צריכה להגיד תודה כי היא מפרנסת את הבית וברוך ה יש לנו כסף
אז צריך למצוא איך בכל זאת...___
דוקא רמז לפעמים יותר פוגע משיחה כנה. תעשי את זה בעדינות, בכבוד, בלי להאשים. תראי להם שאת מעריכה אותם, אוהבת אותם ומודה להם, אבל תראי גם את הקושי שלך.
שמעי אחותי זה נכוןהודיה בוצקוו
היא מפרנסת אותכם בסופו של דבר אז הגיוני שאת עוזרת וזה גם לא ככ נורא שאבא שלך מבשל..
למה נורא? זה מקסים שאבא מבשל. שניהם עובדים אז למה לא?ארלט
את יכולה לפנות לאמא שלך זמן בביתצחקן
בע"ה
ולעשות במקומה דברים, ככה שבזמן שהיא בבית היא תהיה איתכם יותר.
בסוף ההיטק זה תובעני (ולרוב - אמא עושה שם דברים טובים וחשובים לעולם, לעם ישראל ובכלל).
לכן, כל הדברים שאפשר להציע זה איך לאמא יהיה יותר זמן אליכם אם תעזרו לה ככה שהיא תוכל לעבוד יותר טוב ופחות שעות (למשל) או שבזמן שהיא בבית תהיה איתכם יותר.
גם ההורים שלי עובדיםדסדוסה
אני מנסה כזה לעשות הפעלות בבית וכאלה לאחים שלי הקטנים.. זה מגבש בינינו וההורים שלי מרוצים שאנחנו יודעים להסתדר...
ההורים שלי בבית, אבל תכלס, מבין אותך לגמריהנחמדאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.