''דרכי ציון שוממות''קולמוס הנפש.

אני בחו''ל.. אז יכולתי לעשות מדורה וכו'..

ישבנו וראינו קצת מהצילומים של ההילולא שנה שעברה אצל רבי שמעון, מצד אחד היה כיף מאד לראות את כל השמחה האדירה הזו, עשרות אלפי אנשים שרוקדים וקופצים יחד להילולא של רבי שמעון, חרדים, כיפות סרוגות, חסידי ברסלב.. הכללל כל עם ישראל מאוחד בשמחה אחת גדולה.. אז זה היה משמח.

מצד שני, כ''כ עצוב לחשוב שהיום, ''דרכי ציון שוממות'', ויש רק כמה הדלקות קטנות עם שלושים אנשים בכל הדלקה..

תחשבו, שנים שנים שכל מי שיכול מגיע לרשב''י, לשמוח איתו, על חמורים, באוטובוסים מקרטעים, מתקדמים למכוניות טרנטה של שנות השמונים.. ועד לשנים האחרונות.. וכל זה בגלל נגיף אחד קטן..

זה רק מחזק את המחשבה, שאחרי דבר כזה, אנחנו יוצאים רק למשיח.. 

לא יכולה להיות מחשבה כזו, של ''עוד מעט זה יעבור ונחזור לחיים שלנו, ללימודים שלנו, לחברים שלנו.. מפה אנחנו רק עולים על עננים וטסים לבית המקדש, במהרה בימינו אמן, תיכף ומיד ממש!!

לא זה ציון!!!הָיוֹ הָיָה

דרכי ציון (במידה מסויימת, וח"ו מלכפור בטובה שכבר זכינו) שוממות כל שנה, העליה לרגל לבית ה' איננה כבר אלפיים שנה, ג' רגלים וכל עת אחרת המוני שועלי על שתים מחבלים כרמים מסתובבים בהיכל ה'! מי יתנני שמיר ושית!!

יתכן שהקב"ה ביטל ההילולא במירון, שנרגיש כיסופין ונדע מה צריך להרגיש תמיד על חסרון המקדש, וכו' וכו' אין לי כח להאריך, והעיקרון מובן. 

ברור, ומסכים עם מה שאמרת..קולמוס הנפש.

אם חשבת שאני מתכוון ל''מדינה'' ול''ציונות'' או משהו כזה.. כנראה לא ראית את דעותיי פה בעבר.. מאד חריפות נגד..

מותר לי להביע צער על כך שמנהג של יותר ממאה שנים לעלות לרשב''י, כמעט בטל, וזה אכן מצער שכל הדרכים שוממות, וכן הלאה..

הפסוק ''דרכי ציון שוממות'' היה כ''דוגמא'', או איך שלא תקרא לזה..

אני לא ציוני בשום אופן..

(אם התכוונת למשהו אחר.. אשמח להבין..

דעתי היא דווקא חריפה בעד, כוונתי אחרת הייתה -הָיוֹ הָיָה

לעורר שיותר ממה שיש לנו להתעורר על ביטול ההילולא, עלינו להתאבל על חסרון העבודה, וזה למרות כל מה שאני חושב על כל מה שב"ה זכינו... לזכור שמירון איננה כציון ואיננה מתקרבת, ולזו אנו מצפים ולגאולתה אנו מייחלים.

וכמובן שהתכוונת בהשאלה ואין לי עליך טענה, אלא רק באתי לחדד את סדרי הקדימויות. וכמ"ש.

בסדר.. אבל כעת ל''ג בעומר.. אז על זה בחרתי לכתוב..קולמוס הנפש.

והשורות האלו נכתבו בקשר למה שאתה הזכרתקולמוס הנפש.

זה רק מחזק את המחשבה, שאחרי דבר כזה, אנחנו יוצאים רק למשיח.. 

לא יכולה להיות מחשבה כזו, של ''עוד מעט זה יעבור ונחזור לחיים שלנו, ללימודים שלנו, לחברים שלנו.. מפה אנחנו רק עולים על עננים וטסים לבית המקדש, במהרה בימינו אמן, תיכף ומיד ממש!!

מעולה! הלוואי ובמהרה ממש!הָיוֹ הָיָה

העיקר לדרוש ולא לוותר או לשכוח!

פעם נסעו הח"ח והאמרי אמת מגור ברכבת, ובאחת התחנות ביקשו מהאדמו"ר שיגש לפתח כי רוצים החסידים שבאו לרציף לראותו, ובתחילה סירב, עד שאמרו לו שיש שם 10000 איש שבאו כדי לראותו, ומיד ניגש. אמר הח"ח, אם רק יכולנו לומר למשיח שכמות כזו של יהודים מחכה במיחוד לראותו, גם הוא היה מגיע מיד... 

כיום אפשר לאמר בפה מלא שכל יהודי בעולם מחכה לראותו..קולמוס הנפש.אחרונה

יש על הנושא\דומיו הרבה שיחות של הרבי, לא אפרט כעת..

אמן והמשיח יבוא!!איזה אמונה!אשרייך!נועה גבריאל
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך