עשיתם לי חשק
רייבנקלו בשבילכם!אודה ה' בכל לבב
יפההה מאדבין הטיפות
רייבנקלו שולטים
אין עלינו
תעשה גם להפלפאףףףףףאייסקפה
תעשה גם לגריפינור...מושיקו7
עשיתי כבר, הנה.אודה ה' בכל לבב
וואו יפה... אין על גריפינדור!מושיקו7
יפה!ניב שטרן
הכי שווה ריבינקלו!
תעשה להפלפף - זה ממש יפה!גארפילד
![]()
ריבנקלו שולטיםםםםםםםםםyes123
יפהההקופפיו
מחכים גם לסלית'רן .
דרך אגב זה עם עורב לפי חלק מהשיטות ..
היכונו היכונו
yes123
אני עושה לסליתרין בחרוזי גיהוץ
אולי תעשה להפלפף?גארפילדאחרונה
הראיה שאוכלי מוות לא היו מזרחוניקים:קעלעברימבאר
א. חוק הדתיים השלובים לא עבד שם. קרקרוף אומר שרוב האוכלים לא מכירים אחד את השני.
ב. הם לא התפצלו להר המור ומרכז
ג. לא היה דיון עם שילוב אוכלות מוות הוא לכתחילה או בדיעבד
ד. לא היה דיון על סליתרין בגובה העניים
ה. הנביא היומי בספר השביעי לא מפרסם שו"ת סמס וליל הסדר בקרואטיה
ו. וולדמורט לא קרא לבן שלו צבי יהודה
ז. הם לא גשר בין תומכי גרינדלוולד למגיני הבוצדמים
ח. הם אוכלים רק שחיטת בדץ מקנייר
ט. הם לא משלבים שנה וחצי שירות באוכלי מוות ושלוש וחצי שנות לימוד בהגוורטס (אבל אולי זה הסדר מרכז 7 שנים ואז שירות)
י. אין להם מצנפת סרוגה
יא. הם אומרים "אדון האופל" ולא "קולדמור-ט" וגם לא "אדושם האופל"
יב. הם עושים קידוש על יין מתוצרת גמדונים ולא על ליקר דובדבן.
יג. הם חובשים ברדס שחור
יד. הם לא שמים פתיל תכלת
טו. הם עושים הילולא בקבר של אבא של וולדמורט, וכידוע מזרוחניקים אמיתיים שונאים קברי צדיקים (חוץ מהמכפלה)
למה הם כן:
א. יש שם דיון עם להיות ממלכתי או לסרב פקודה לוולדמורט כשזה לא הגיוני
ב. יש אצלם אמל"שים (אוכלי מוות לשעבר)
ב. זהו
אוי לו לאדם שפגע בו רידל,אוי לו לרידל שפגע בו האריקעלעברימבאר
https://rotter.net/forum/scoops1/932250.shtml
כנראה שאמא של השיכור מתה כדי להגן עליו.
וחוץ מזה:
מעשה בוולדמורט אחד שהיה מזיק את הבריות, באו אל רבי הארי בן ג'יימס שיעשה מופתים.
אמר להם : הביאו אותי אצלו.
הביאו אותו למכתש גודריק.
נתן הארי את מצחו על פתח הבית, בא וולדמורט, קיללו ומת וולדמורט.
אמר להם הארי: אין וולדמורט ממית אלא מי שחי בלא אהבה זה ממית.
מאז אמרו "אוי לו לאדם שפגע בו וולדמורט, ואוי לו לוולדמורט שפגע בו הארי פוטר".
עוגיות הוקוס-קוקוס של האחים גטיניוקעלעברימבאר
עוגיות הוקוס-מוקוס של האחים גטיניו:קעלעברימבאר
רוצים לעצבן חלק מהפוסקים אבל להראות להם שהחמץ שאתם אוכלים בפסח הוא בהכשר בדץ בית יוסף?
חדש! חטיפים למבריזים של האחים גטיניו!
צד אחד חמץ, צד שני בהכשר הבדץ.
מושלם למי שרוצה לעקוף את חוק החמץ ולעבוד על המורים
"אבל אדון!" אמר זנב תולע, "אפשר להכיןקעלעברימבאר
את המצה עם דם של כל ילד. למה זה חייב להיות ילד נוצרי שחוגג את ליל כל הקדושים? אני יכול לקפוץ בקלות ולהביא לך ילד מוסלמי, במילא בריטניה כבר מלאה בהם!".
"אתה מפחד זנב תולע?" אמר וולדמורט "אתה יודע שאני הכי אוהב עוגיות מצה עשירה של פפושדו עם דם דווקא של נוצרים. למרות שהרב אליהו טוען שזה חמץ.
אני מבקש ממך רק עוד אומץ לב אחרון.
בעזרת משרתי הנאמן, נביא לפה את הארי פוטר ולא איזה יהודון מרביינקלו כמו הנרי גולדשטיין.
אני רוצה דם עם אומץ, לא עם למדנות.
אני צריך להשתלט על העולם, לא להעלות סברות בקצות"
על פעילותו של אח של זיני בקבוצות גובלינים חתרניות,קעלעברימבאר
גאונייימוריה19אחרונה
שלפתי מן הארכיון, את דרשת בר המצווה של האריאיגנוטוס פברל
על שבת פרשת "עקב". תהנו ותחכימו.
--
קוסמיי ומוגלגיי.
"זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו"
היום הזה, הוא יום גדול בשבילי- יום בו אני מתנתק מרשת ה"פטור" שהגנה עליי מפני עונשים.
בפרשה שאקרא בשבת נאמר:
"והיה עקב תשמעון את המשפטים האלה ושמרתם ועשיתם אותם". מלמד, שלא השתמש משה רבנו באימפריו, כי רצה שבני ישראל יקיימו את המצוות מרצונם ומבחירתם.
שואלת הגמרא במסכת קסמהדרין דף מ"ג-
האם אדם שעשה עבירה תחת קללת אימפריו נחשבת לו עבירה או שמא הוא נחשב ידא אריכתא של הקוסם - ואין אימפריו לדבר עבירה. הגמרא פוסקת שלאדם תחת אימפריו אין אחריות למעשיו, ומכאן לומדים שכשם שהוא לא מקבל על מעשיו עונש, כך לא יקבל על מעשים טובים- שכר. וזו הסיבה שמשה רבינו לא הטיל אימפריו לעם ישראל כשעלה להר סיני.
מחדש האגרי"ד הקדוש, שמשה לא ידע שדתן ואבירם היו אוכלי מוות, ולעומתו, הם דווקא כן עשו אימפריו לעם ישראל כדי שיביא את הזהב והתכשיטים, ובאמצעות מגיה שחורה, יצרו את העגל.
ומדוע דווקא עגל?
כיוון שזה היה הפטרונוס של אבירם ובאמצעות הכישוף הוא יצא מוזהב והבריח את הסוהרסנים ששמרו מפני העלייה להר סיני.
מכאן ההוכחה, אומרים הפרשנים, שלמרות שנשים תרמו את תכשיטי הזהב שלהן לעגל, הן לא המירו את דתן. זה היה משחק מילים – מי שלא הבין. ואם כבר משחקי מילים, זה מוקדש לך רון -
קרושיו ואימפריו הן קללות שאין עליהן מחילה, אבל הבית של רון הוא מחילה שאין עליה קללה. אוהב אותך רון, אתה אח ולא מלאך.
--
בהמשך הפרשה, משה רבינו מזכיר לעם ישראל את כל כשפי המדבר שהוא עשה לכבודם-
באמצעות השרביט המיוחד שלו – שבתקופה המקרא נקרא "מטה"
הורדת המן – שעוברת על חוקי היסוד של גאמפ לעניין יצירת אוכל יש מאין, המלבושים של עם ישראל שנשארו חדשים ולא בלו עם הזמן, ולימים עשו מהבד הזה את גלימת ההיעלמות, וגם רגליהם של עם ישראל שלא ניזוקו מארבעים שנות הליכה.
בהקשר הזה, שואלים חיז"ל – למה היו צריכים ללכת במדבר? מדוע לא השתמשו במטאטאים, מפתח מעבר או אמצעי קסם שונים כדי להגיע לארץ ישראל ולחסוך את כל ההליכה במדבר וכו'?
ומחדש לנו הסנייפלר, שלוחות הברית המקוריות היו מפתח מעבר. וכל מי שהיה נוגע בהם היה עובר ישר לנחלתו בארץ ישראל, אבל כשירד משה רבינו וראה את חטא העגל – ניתץ את הלוחות באמצעות בומברדה מקסימה וביטל את מפתח המעבר, והלוחות השניים היו כבר ללא קסם.
ולמה היו צריכים לחכות עד מעמד הר סיני?
שהרי ידוע שחרטומי מצרים היו הקוסמים הגדולים ביותר באותה תקופה, ובכוחותיהם וכשפיהם הגנו על מצרים ועד היום אי אפשר להתעתק אליה או ממנה.
ולימים, מי שבנה את ק"ק הוגוורטעס השתמש גם הוא באותם כישופים כדי להגן על הטירה. שנאמר, אל טירה ישראל, אל טירה.
הפרשה עוד ארוכה, אבל זמנכם קצר, ואני רואה שהרמיוני כבר שלפה מחולל זמן.
לסיום, התורה מזהירה אותנו שלא נשכח את הקב"ה.
שואלים הפרשנים - ואם עשו לאדם אובליוויאטה, ונמחקו זכרונותיו וכך שכח גם את ה' באונס? האם הוא חייב משום "לא תשכח"?
ועונים המפרשים: שכחנו מה התשובה
(לחכות שיצחקו ולהמשיך)
סתם, פשוט הרב דמבעלדור אמר לי להכניס קצת הומור.
אוקיי, עונים המפרשים –אובליוויאטה בגימטריה 86, "אלהים" בגימטריה גם 86. מכאן אנו למדים שלחש אובליוויאטה יכול למחוק הרבה דברים, אבל לא יכולה למחוק את ידיעת הבורא כי היא כל כך טבועה בנו.
אז תודה רבה לכולכם שבאתם, וגם לדוד ורנון והדודה פטוניה שכיבדו אותנו בנוכחותם, למי שלא מזהה- זה הבלונים שהיו בכניסה.
מנה שנייה תוגש לשולחן בעוד מספר דקות, אני ממליץ על סוכריות בטעמים, במיוחד על הטעם אתנחתא שגורם לך לעצור וליהנות.
ערב טוב!
\אמיר מויאלאיגנוטוס פברל
"זה פרשת מטות-מסעי בכל הטעמים" אמר רון. "וכשאניקעלעברימבאר
אומר 'בכל הטעמים' הכוונה בהכל. צריך להזהר בזה.
יכול להיות שתיפול על טעם פשוט כמו מהפך פשטא. אבל גם יכול להיות שתיפול על ירח בן יומו קרני פרה ומרכא כפולה. ואז לא תדע איך לקרוא את זה".
כשזורקים סוכריות על חתן הבר מצווה, זורקיםקעלעברימבאר
סוכריות בכל הטעמים? או רק בסוף פסוק?
"אני זוכר שהייתי קטן וקראתי בתורה, פעם קיבלתי סוכריה בטעם שלשלת. מאז אני לא מקבל סוכריות בכל הטעמים" אמר דמבלדור, "אבל אולי אסתכן ואנסה" הוא התחיל לקרוא ואז קיבל סוכריה בראש "אוי לא! קרני פרה!"
וצריך להזהר מהסגול.
לופין הכי אוהב את ירח בן יומו
חזק!אוראלסססאחרונה
האם לאוליבר ווד יש דין רודף?קעלעברימבאר
ומה לגבי סטן שנפייק תחת אימפריוס? אקספליארמוס או להציל באחד מאבריו? האם לכרות את אזנו מותר?
@ימח שם עראפת מה אתה אומר?