התגעגעתי וחשבתי עליכם (באמת!)
אז ככה.
• לצאת מהבועה - אני בטוחה שלא לכולם זה ככה, אבל יש אנשים (אני למשל ומשערת שעוד אנשים) שמרגישים ממש 'שאובים' לערוץ, והערוץ זה בועה מסויימת, רק שאתה מתנתק אתה פתאום קולט באיזה בועה היית, אז להכיר קצת את העולם שמחוץ לבועה.
•אתה מסוגל - נניח ושולחים אותכם לארץ רחוקה בלי אנשים והדברים שאתם מכירים ורגילים, מה קורה אז? אתם מתמודדים?
תוכיחו לעצמכם שאתם מסוגלים, תוכיחו לעצמכם שאתם לא תלויים במקום מסויים, לי זה מאד משחרר לדעת שאני לא תלויה ונזזקת למשו, ושגם אם לוקחים ממני דברים אני מתפקדת וחיה וטוב לי.
•מודעות עצמית - בואו תגלו אם אתם מכורים. בואו תגלו כמה מקום הערוץ תופס בחיים שלכם וכמה חיים יש לכם מחוץ לערוץ.
•תגלו אמיתיות - מי חבר שלך באמת? מי מרגיש שאתה חסר? רוצה להרגיש אהוב? אז זה. (כמובן לא כמטרה בפני עצמה אבל עוד תוצאה מי זה זה נחמד) ולגלות שיש הרבה אנשים שאתה חשוב להם זה נחמד למדי.
• ריענון - קרה לכם פעם שהערוץ שיעמם אותכם? שראיתם שאין בו שום דבר מעניין? אז מובטח לכם שאחרי הפסקה כזאת הערוץ יהיה מ א ד מעניין בשבילכם;)
הערה חשובה: כל הנ"ל נכתב בתור שעשוע בלבד, וכדי להעלות לעצמי את הביטחון שההחלטות שעשיתי נכונות וטובות, ואינו מיועד כלל לשכנע אותכם, שאם כן, איך יהיה הערוץ כמו שהוא אם תעזבו?

סתאם התגעגענווו
- לקראת נישואין וזוגיות