אם אתה צריך פירוש רש"י- 1. אני מבין את המילה "פוץ" כ"מתנשא מעצבן" ואדם שאומר שהוא בוגר ואחרים לא הוא מתנשא,ואנשים לא מקשיבים למתנשא...- אז אתה צריך פירוש רש"י כי זה לא הפירוש של פוץ
2. אמרתי שהארי פוטר זה טפשי אז כנראה שאני חושב שזה לא כמו כל תחביב רגיל- למה? (גם למה זה טיפשי וגם למה זה לא כמו תחביב רגיל)
3. לא כל הפורומים של ערוץ שבע חסרי תועלת,וברור שלא ברמה של הארי פוטר, "אפשר לחשוב שאתה עושה.."-נכון,באמת טרחתי לכתוב ש"יש לי המון מה לעבוד על זה"! אולי תשים לב למה אתה מגיב..- לא התכוונתי שכל הפורומים של ערוץ 7 חסרי תועלת, התכוונתי ברעיון הכללי. וחוץ מזה אם אתה כותב "וזה באופן כללי ולא דווקא עליכם ויש לי המון מה לעבוד על זה" אז מבינים את זה כ"יש לי עוד הרבה מה לעבוד כדי לסגור את כל הפורומים של ערוץ 7"
4. מיד אח"כ הסברתי למה אני לא משתף- מתי?
5. אם אדם בן 30 עם מוצץ יגיד-"זה שאני עושה את הדבר שאני אוהב לא אומר שאני לא בוגר" זה ישמע לי דומה למה שאמרת.- זה דומה אבל לא מה שאמרתי וחוץ מזה אם יהיה אדם בו שלושים עם מוצץ אז אולי הוא לא בוגר בפרט הזה אבל זה לא אומר שרמת ההבנה שלו היא של ילד קטן...
בנוגע לרמב"ם-זה דורש הבנה בנושא,פרק ראשון בשמונה פרקים,כח הדמיון-"הטעות המגונה הגדולה...שהם חשבו..כי כל מדומה-אפשר" ואני למדתי שמספיק שאדם מדמיין דברים סתם ונהנה לפנטז-זה בעיה.. אתה יכול לחלוק אבל למדתי את זה מרב גדול שדעתו הרבה יותר קיצונית בנושא...- אנחנו לא חושבים שזה נכון. (כאילו, הארי פוטר, לא מה שאמרת)
6. זה לא קשור לנתינת אמון, לא להסביר לילד דבר של מבוגרים זה היגיון-מביניים שהוא לא יבין אז לא טורחים להסביר,לא אי נתינת אמון.- לתת אמון לא היה ניסוח מוצלח, לתת צ'אנס