אבל למה??? אני לא מבין???יוסי כץ
טוב שלום חברה אני לא מבין משהו אחד עכשיו אחרי כל הבלאגן בפוליטיקה אני עומד ומשתומם מה לנו ולהם(נשמע מלחיץ...)
למה לנו להיות סמרטוטים של המדינה? משתמשים בנו וזורקים לפח. המגזר הדתי לאומי רובו ככולו הולכים לצבא באמונה ואידיאלים חזקים יותר מכל אחד אחר (תתקנו אותי אם צריך)
ואני לא מבין למה?
רק צרות וכאפות אנחנו מקבלים אנחנו לא שווים בשבילם אפילו תיק... מגרשים אותנו מגוש קטיף עמונה וכו... לצערי
בצבאלא קל ואפילו מאוד מפחיד... (בגלל ההוראות המטופשות) זה ממש מוריד את הערך לחיילים המתוקים והאהובים שלנו אבל היום חייל עם נשק שיכול להיות כבר צעצוע... אולי עדיף להיות האזרח הפשוט( עם הנשק )זה בהרבהיותר מועיל ובהרבה פחות סיכון מצד המשטרה וכו
וגם.... אתה מקבל המון המון פידבק "האזרח המיוחד" ואולי אפילו להדלק משואה😍
וואלה זה יותר שווה! יותר טוב! ונצרך למה לחיילים המתוקים להסתכן ואולי אפילו לבלות הרבה שנים בכלא? ואחרי כל זה שזה אידיאל שלנו למען הארץ הקדושה והיפה שלנ
והם ממש משתמשים בנו כמו סמרטוט משתמשים וזורקים אפיל אנחנו לא שווים בעינהם תיק ...ורק אנחנו נשארים סוג של ילדי כאפות ואת זה אני לא מבין למה????
אנחנו באנו לעולם כדי לעבודמשקפת
אחי ולהשתפר ולקדם את העולם ,לא באנו בשביל חיים קלים
זה לא נקרא חייםיוסי כץ
אנחנו חיים כדי לעבוד את הקדוש ברוך הוא בדרך האמיתית והשאלה אולי צריך לעשות חישוב מסלול מחדש אני לא מתכוון חלילה להשתמט אבל אולי לדרוש באופן בוטה יותר ושזה יהיה תנאי וכלל ברזל
אם אתה באמת עובד בשביל ה' ית'שמינייייייסט

צריך לזכור שאצלו לא חשובה התוצאה אלא הדרך. כמה שהדרך רצופה מכשולים ומהמורות ונפילות וקשיים זה יותר מתוק ובסוף אולי נצליח גם. בינתיים צריך לשמוח בדרך ולא להתייאש כלל וכלל כי ייאוש זה הזיה מטורפת של תרבות המערב שמאמינה בשטויות של תוצאות וציונים.

מאמינים בדרך. 

אבל זה לא הגיונייוסי כץ
אין כזה דבר זה נראה לי ראש בקיר...
יוצא שהציבור הדתי לאומי ניהיה דחויי אפילו לעומת החרדיים.
ברור שזה ראש בקיר!שמינייייייסט

אם זאת האמת- אז מה בגלל שזה נראה לעיניים הזמניות שלנו שזה לא עובד?

אולי צריך לחשב מסלול מחדש אבל בשמחה ובמרץ ולא מתוך עצבות וייאוש שלא היינו בסדר עד עכשיו.

כמו שאיזה שוטר יעצר אותך ויגיד לך "היי אתה בדרך לרשות הפלסטינית" אתה לא תעצור לבכות בצד אתה תשמח שעכשיו אתה תלך בדרך הנכונה.

העיקר הדרך. שנזכה

אגב הרבה פעמים החישוב מסלול הזהשמינייייייסט

מביא להרבה לשון הרע ומרירות כלפי אלה שלא היו איתנו מאה אחוז... וזה לא טוב. עדיף לשמוח ולעשות את שלנו בלי להטריד את עצמנו יותר מדיי אם אנחנו עושים את הכי הכי טוב שבעולם... מתוך אהבה ואמונה. אם אנחנו עושים טוב... אפילו אם זה קצת ולא כמו שרצינו בדיוק- אז מה? קצת זה גם טוב! קמעא קמעא. בסבלנות. סבלנות קשור לסבל של הציפייה.

אתה צודק אבל אני מדבר עליוסי כץ
לעשות לממשלה דרישות כמו שהחרדים נותנים תנאים על פווווול דברים גם אנחנו נעשה סוג של דרישה מתגייסים רק עם כללי המשחק משתנים לא יכול להיות שחיי המחבל קודמים לחיי חיילינו אני אישית קשה לי לחשוב איך להתגייס אני מרגיש לא פרייאר אלא עבריין ללכת לצבא כי אני חושב שהצבא מפקיר את החיילים בפחד.
טוב...יוסי כץ
אני חושב שזה דוגמה מאוד שטחית לי זה יותר כואב. זה לא סתם דרך זה דרך החיים למה להניח את חיינו על קרן הצבי?
אני מבין..שמינייייייסט

ואתה באמת צודק בראיה כוללת. אבל יש שאלה שכולנו צריכים לשאול את עצמנו- מה אני יכול לעשות? נכון יש דברים שלגביהם יש התלבטות- לארגן עכשיו הפגנה או דווקא לתמוך בממשלה, להתגייס או לא.

אבל יש המון דברים קטנים שגם אנשים קטנים כמוני יכולים לעשות והם ישפיעו בטוח ולגביהם אין שום ויכוח! עדיף להתמקד שם. עדיף להשקיע את הכח שם כי בדברים אחרים יש ספק אם ישפיע, ויש ספק אם זה בכלל טוב...

אז מה זה אומריוסי כץ
מה יכולים לעשות
ללכת להתגיס? אני חושב שאין לי את האמץ הזה להכנס מתחת לפיקוד שלא באמת דואג לי ואולי זה מצווה יותר גדולה לא להתגייס? סליחה על ההקצנה אבלככה זה מרגיש לי זה ממש כואב לי אני כבר בן 20 ועדיין בדילמות...
אשירך!שמינייייייסט

בשביל מה אנחנו פה אם לא בשביל הדילמות...

וזה באמת שאלה שיש אחד בעולם שיכול לענות לך... ה' יתברך!

אגב ייתכן שהוא כבר ענה לך... פשוט צריך להיות מספיק קשוב.

באופן אישי (ואני ממליץ מאוד) מה שאני עושה אני מקדיש שעה ביום לדבר עם ה' ולשאל אותו את השאלות הכי קשות, וגם לא הכי קשות... להגיד תודה וסתם לדבר. 

(אגב יש בתורה תיעוד נפלא של ההתבודדות של אברהם אבינו וכך מתואר שם ששאל את ה' על סדום והתווכח איתו.. להודיע לנו כמה פתוחים צריך להיות עם הבורא... וכמה ענווים ושפלים כלפיו... זה ממש מודל מוצלח)

בהצלחה!

תודה יא מלךיוסי כץ
אבל אני לא מבין מה זה אומר
אני בפרשת דרכים אני יכול להישאר בישיבה עד גיל 24 ואז פטור... או להתגייס?
איזה תשובה אני יוכל לקבל תשובה???
(למשתההים כל המשפחה שלי משרתים אבל רק לי זה ממש כואב🤔
לך זה ברוריוסי כץ
על השאלה שלך מה אני יכול לעשות? לך זה ברור שצבא זה העינין! אני חושב על זה זה לא ממש פשוט לי!
נו היה לכם הזדמנויות רבות להחליף שלטון....אוהב א י והעם 1
...אז מספיק להתבכיין.
תמשיכו להכתיר את ביבי וחבר מלקקיו המושחת והמשחית ואז העתיד שלכם:
בשוק העבודה- מכסימום דור ב
בביטחון- משימות של משמר הגבול
בכלכלה- קפיטליזם חזירי.
בחברה- הרבה הפקרות.
מכיוון שהוציא את עצמו מין הכלל כפר בעיקר...כפרע

מה אתה שח?אוהב א י והעם 1
אם הכלל בוחר במושחתים אז אני צריך ללכת איתו?
לא הבנתי...קופפיו

המדינה זה לא ביבי נתניהו! הציונת הדתית קיבלה ביטחון בעבר אז סמרטוט היא לא !

ואנחנו מתגייסים בשביל להגן על המולדת בלי קשר אם המפלגה שהצבעתי אליה בקואלציה או לא . 

והוראות הפתיחה באש דביליות אבל מטרתם זה למנוע חילול ה' שיגידו הגויים שיהודים רוצחים אזרחים תמימים .

קופפיו.. צר לי לבשר לךקולמוס הנפש.

אבל, חוץ מעוד הרבה דברים שיש בקשר להוראות פתיחה באש המטומטמות האלה..

פשוט טכנית לפי ההלכה, ברגע שזה נוגע לספק פיקוח נפש של יהודי.. וק''ו כאן שזה פיקוח נפש ודאי! וכמו שראו באין ספור מקומות, אז כל שיקול אחר, נדחה

וק''ו לשיקול כזה, שלא ישנה שום דבר, כי הגויים שנאו אותנו, וימשיכו לשנוא אותנו, ולא משנה מה נעשה.

וכשהגויים רואים שעם ישראל הוא חזק, אז כמו שכולם יודעים הטקטיקה הכי חזקה,(מקווה שכתבתי את המילה נכון..) היא הרתעה.

וכשהגויים רואים שעם ישראל מפחד מ''מה יאמרו הגויים'', אז הם מקבלים אומץ, ורוצים עוד ועוד, ואני כותב את זה, כי כל אחד שעדיין חושב את המחשבות האלה, אז סליחה על הבוטות, אבל כל מחשבה כזו, וכל אדם שחושב כאלה מחשבות, גורם בכך למוות של יהודים!

תשובה מחרדית - לדעתי השאלה מנוסחת שגוירשש

אין ישות כזו ה"מדינה"

יש אנשים, נבחרי ציבור, והם מזלזלים בכם

אז אתם סמרטוטים של נבחרי הציבור שלכם

אם אתם מצפים לקבל יחס כמגזר, עליכם להצביע באופן מגזרי (כמו החרדים) ואז כוחכם בכנסת יגדל בהרבה, ייצג נאמנה את גודלכם באוכלוסיה, ותוכלו באמת לדרוש

(נתניהו מעולם לא קרא לחרדים להצביע עבורו, ולא ניסה לשתות את הקולות של מפלגת יהדות התורה, כי הוא יודע שאין לו מה לחפש שם)

אבל אם נתחים כבדים מכם אינם מצביעים למפלגה הסקטוריאלית שלכם, אל לכם לצפות לייחס כמיגזר שלם

הליכוד דווקא קיבל הרבה מאוד תיקים בכנסת, מצביעי ליכוד ד"ל אמורים להיות מרוצים כעת - לא? (אני כותבת בציניות כמובן)

מזכירה לכם שבשנים עברו מפלגת המפד"ל היתה אחת החזקות, חלשה על כל תפקידי הדת בארץ ועוד ועוד

באהבה רבה ובצער כן ורב על הזילזול שאתם חווים כעת,

חרדית

אז זהו שלא ...קופפיו
זה שנציגנו לא קיבלו תיק משמעותי לא אומר שאין לנו השפעה ואנחנו לא סמוררטיים בתור ציבור אנחנו הציבור הכי משפיע לדוגמא היחס כלפי ההתנחלויות זה בזכות הציבור הדתי לאומי זה שבנט לא קיבל תיק משמעותי לא אומר שאנחנו לא משפיעים , אנחנו נמצאים בחברה הישראלית ואנחנו משפיעים משם מתוך עם ישראל . אנחנו לא חיים בנפרד מעם ישראל ! ומשם הכי משפיעים ...
החרדים עם כל מה שתרצי לא התקדמו לשום מקום עם האינטרסים שלהם אז זה לא משנה אם יש לך 12 חכים או 6 זה משנה כמה אתה בחברה הישראלית
המדינה זה אנחנו הציבור ומתוך המקום של זה אנחנו מבינים שאנחנו לא סמרטוט אלא המשפיעים ביותר על החברה הישראלית !!

זה שאנחנו יצאנו סמרטוט אצל ביבי זה לא אומר שאנחנו המגזר הדתי לאומי סמרטוט של החברה הישראלית ...

וגם מבחינה פוליטית לא יצאנו סמרטוט אלא מפלגה שלא מכונה להיות סמרטוט ...

באהבה רבה וממש מחכה שגם הציבור החרדי יתחיל להשפיע מתוך עם ישראל. דתי לאומי .
אולי לא הייתי ברורהרשש

אין כוונתי שהציבור הד"ל סמרטוטים, השם ישמור

ציבור יפהפה!

התכוונתי ביחס למה שפותח השירשור כתב - שהמדינה עושה אותנו סמרטוטים בכך שלא קיבלנו שום תיק בממשלה

רק זה חסר לי, לשון הרע/שם רע על מיגזר שלם בעמ"י...

זה לא רעהנסיך הפרסי
גם אם אנחנו "סמרטוטים" זה לא כי אנו מעפנים.
להפך, אנו מאוד טובים ומאוד מתמסרים, לפעמים לא בהתאם למה שמקבלים.

וזו דילמה מאוד קשה, כי אנחנו טובים כי אנחנו טובים. לא כדי לקבל, אז זה מאהבה...
מצד שני, כשלא מקבלים, מכעיס.

להפסיק לתת? לא יקרה כנראה.
אנו אידאליסטיים מדי בשביל זה.. לא נמטוש את הצבא והסיירות והקצונה והתרומה בכללי.

כאלו אנחנו
לטוב ולרע...

אכן, פרדוקס.
חוץ מצודקהנסיך הפרסי
אין הרבה מה להגיד
תראה, אני לא באמת להצדיק אף אחד, אבלחובה?
אנחנו כן קיבלנו הרבה תיקים.
אולי מפלגת הימין החדש (בהחלט חדש והמבין יבין) הלכה לאופוזיציה, אבל בוא נחשוב רגע, למה?
נתנו להם את החטיבה להתיישבות לא רצו.
נתנו להן עוד דברים-גם לא רצו.
אז בסופו של דבר הבעיה בהם.
הבית היהודי-שהם המפלגה האמיתית שלנו-כן נכנסה, כי פרץ הבין שאפילו בתיק ירושלים אפשר להשפיע!
לא מצדיק ומרשיע אף אחד.
שטויות כסא=כבודפרה

הוא הלך כי הכסא קרא לו.

הוא חתם שיסכים לכל דבר שיגיד נתניהו, אז במה הוא בדיוק מאמין?

אנחנו האשמים המרכזייםרותה החמודה

הבעיה היא לא המדינה...הבעיה היא בנו.

החינוך הדתי לאומי מאדיר את המדינה והצבא כאילו היא אלוקים.
ויוצא מזה כל כך הרבה עיוותים.
אנחנו קודם כל ובראשית לכל- עובדים את ה'.
אם זה מסתדר עם צבא וכל השאר- אז אנחנו נצא למצוות אלו.
אך כל המקום הנפשי הזה של הדתיים לאומיים של דוס אבל פתוח, הניסיון להיות נחמדים וליברלים כמו החילוניים.
אני כן חושבת שצריך להישמע לפקודות הצבא ולא לעשות דברים על דעת עצמך חלילה.
ובגלל זה מתייחסים אלו כאל סוג ב'.
מאז קום המדינה המפד"ל היה כזה.
ואכן זה עצוב

המדינה היא יהלום. לא מלוטש אבל עדיין יהלוםארלט

רק חושבת מה היה קורה לי אם היה פה שלטון בריטי/עותמני/ממלוכי/מוסלמי/נוצרי השם ישמור. איזה יסורים סבלו פה תחת שלטון זר, ואיזה חילול השם זה- נחלתך היתה לזרים. תודה שיש מדינה ויש שלטון יהודי. נכון- יש הרבה מאוד מה לתקן, אבל מדינה שלי וצבא שלי (ולא גלות עם פוגרומים ורציחות כשדם יהודי הפקר) זה לא ברור מאליו. זו מתנה גדולה מהקב"ה ישתבח שמו. המדינה היא לא אלוקים אבל היא מאת אלוקים ועכשו אנחנו נתאמץ לשפר אותה ולהגן עליה.

לצערי אני גם חושב ככהיוסי כץ
😭😭😭😭
מגזר דפוקפרה

אתה צודק. ילדי כאפות.

אל האשמה היא אך ורק במגזר הזה.

זו השאיפה שלהם.  הם רוצים להיות כמו כולם. רוצים שיאהבו אותם. ולכן מכופפים את הראש כל הזמן.

אין אמונה, כבר אין אידיאלים - זאת מילה גסה. אסור לאהוב את ארץ ישראל או התורה. אסור להגיד שרבנים צריכים לומר מה דעת התורה.  אין מוסר. הכל מותר. בורגנים. אוהבי כסף ונהנתנות.

זה פחות או יותר מאפיין את רוב המגזר היום.  .  בשולים יש אחרים.

נכון הולכים לצבא מאידאלים.  אבל שם מתקפלים.  לא נתפלל, נכניס ציציות, נספר הזקן, נאכל משהו שאולי לא ממש כשר, לא נגיב על השפלות של הדת, נצטדק....

את מי שמו בראש המפלגה המגזרית?  מישהו שמיצג את הרפורמים יותר משמייצג את האורתודוקסים, וחילונית.   מה יש להגיד יותר מזה?

מי שקרא עד כאן וכועס,  אני מ"המגזר" אבל בעצם לא, כי אני מהשולים, אלה שלא מוכנים להיות כמו כולם, לא רוצים להראות ולהיות כמו חילונים, לא חושבים שהכי חשוב ליסוע לחו"ל או לקנות פלאפון חדש שיצא, ללכת לסרט כל יום, לשבת במסעדה.

יש ערכים נצחיים, יש אמת אחת. יש תורה אחת.

אני קוראת למגזר הזה מגזר שמאמין באלוקים רק ב 95%,   חמישה אחוז משאירים למקרה שטועים, ולכן מתרפסים בפני כל העולם.

כמו שאמרו פה.   באנו לתקן.  תאמין. אל תתקפל. ואל תהיה ילד כאפות..

יש משהו אולי אבל מגזר דפוקיוסי כץ
אני חושב שזה מזעזע לקרוא לו ככה
שורה תחתונה.הָיוֹ הָיָהאחרונה

המצב פה הוא לא האידילי.

אבל הוא יותר טוב ממה שהיה פה אלפיים שנה.

אנחנו מודים בכל לב על מה שיש.

ופועלים בכל עוז לתקן עוד.

זהו.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך